אוף אני מבואסתתתתת

אוף אני מבואסתתתתת

שבוע 37+4. מחר טרום ניתוח.
היום עשיתי ספירת דם בתקווה שטרומבוציטים עלו או לפחות נותרו ללא שינוי ואוף... הם ירדו מאוד. לא יודעת מה יגידו מחר בטרום ניתוח, אולי יאשפזו...
לא נשאר הסיכוי להרדמה חלקית.
באסה.

את ממש ממש בסוף

והפגישה כל כך קרובה -בהרדמה חלקית או מלאה - שיעבור בקלות ובשלום! במבט לאחור הימים הארוכים האלה מטשטשים והימים הטובים שיבואו נזכרים בבהירות.

סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר... מקווה שהכל יהיה טוב

כולי תקווה לפגישה משמחת איתו ובשורות טובות.
זה ממש קרוב.

שירהד1

Member
מנהל
נו, מה אמרו לך בטרום ניתוח?

מתי אמור להיות הניתוח ובאיזה סוג הרדמה?
כמו כן, אודה לך אם תוכלי להסביר את הקשר בין הטרומבוציטים לסוג ההרדמה. למה אם הם נמוכים, אז רוצים לעשות הרדמה מלאה? מפחדים מאיבוד דם רב יותר בהרדמה חלקית? עניין של קבלת מנות דם?...

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

אמרת את הכל

היי שירה
אכן זה הקשר בין טרומבוציטים נמוכים להרדמה מלאה.
החתימו אותי על טופס שבמידה ואקבל מנות דם אני מודעת שהגוף יכול לדחות ויכול להתפתח זיהום.
אתאשפז ביום ראשון, יעשו ספירת דם נוספת, אולי יקרה נס והם יעלו ויהיה סיכוי להרדמה חלקית, חוויה משותפת עם בן הזוג וכל מה שרציתי...
הזכירו לי שיצא לי חלבון עוברי גרוע, 1:10 והיו בהלם שעם תוצאה כזאת לא עשיתי מי שפיר. כאילו אני לא מספיק לחוצה.
בקיצור פחד אמתי. מקווה שהוא יהיה בריא וגם אני.
תודה לך

שירהד1

Member
מנהל
אוף, איזה סטרס, אה?

עד כמה שאני זוכרת עשית את כל הבדיקות האפשריות (כולל הדם- ניפטי) ויצא תקין, נכון? אם כן- אני בהחלט חושבת שאפשר להיות רגועים בזירה הזו, למרות שאני ממש מבינה אותך גם בהקשר זה.
איכשהו, עם מעיין היה לי ברור למדי שהיא תקינה, והפחד שלי היה מנותב לדברים אחרים.
אבל בהריון עם הבן שלי, בחרתי לא לעשות מי שפיר, כי כל הבדיקות היו מעולות, וכבר הייתי אחרי הפלה אחת, ופחדתי לאבד את ההריון בעקבות הבדיקה. אז עוד לא היתה בדיקה של ניפטי...והאמת היא שרק כאשר ראיתי אותו במו עיניי, וראיתי שהכל בסדר, רק אז- יכולתי להרגע לגמרי. אז אני ממש מבינה אותך.

תקשיבי- אני ממש מבינה את הרצון שלך להיות נוכחת בניתוח בהיבט הזה שלא תהיי מורדמת, אבל בחיי שמה שהכי חשוב זה שהכל יעבור בשלום. יהיו לכם חיים שלמים להעביר ביחד. רק שיבוא כבר, בבריאות מלאה לשניכם.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה