אוף... אני מיואשת לגמרי מהשינה של

אוף... אני מיואשת לגמרי מהשינה של

עודד. אתמול הוא התעורר כל שעה בערך זה הלילה השני. וחוץ מזה גם בד"כ השינה שלו לא להיט. סתם בא לי להוציא קיטור.

טאניוש

New member
מזדהה ../images/Emo4.gif

אצלינו יש סיבה חדשה לחוסר שינה- למדנו להתהפך ומתהפכים יום ו...לילה. לאון מתהפך לבטן, חזרה הוא לא יכול ובוכה שיהפכו אותו כי ככה לא ישנים (משרד הבריאות לא מרשה
ולאון כנראה יודע על זה). התרגיל חוזר על עצמו פעם בחצי שעה-שעה.

קודם כל, חשוב לציין שרון אינו מטופל

בפונסטי, כך שלא ניתן לייחס את איכות השינה שלו לנעליים! שנית, רון כמעט בן שלוש, אז לפעמים "מתפלק" לו והוא ישן לילה שלם, אבל הוא קם מאוד מוקדם (היום- שבת, בא לו לקום ב-5:30 למגינת ליבי...) וחוצמזה, לילות רבים הוא קם לפחות פעמיים שלוש ולפעמים הרבה יותר מזה. אני אישית מאוד מאמינה ברפואה סינית ועל פיה, הקלאב פוט "יושב" על המרידיאן של השינה וכך שזה לא מקרי בעיני זה שהוא כל כך גרוע בשינה. בעבר באמת, הייתי הולכת איתו לרופאה הסינית לטיפול בקביעות והורגשה הטבה. עכשיו כשהוא גדול הוא לא רוצה ללכת (בייחוד לאחר הניתוח) ואני מניחה לו. אז זה לא ממש מפתיע שלא מתחשק לי עוד ילדים, הה?
מיכל

גם אצלנו...

אתמול האדון התעורר ב 4:30 לפנות בוקר ועד 5:40 על השעון, לא ישן. למה?, פתרונים לאלוהים...

sarahlev

New member
מזדהה בעיניים אדומות....

יובלי שלנו ישן בזמן האחרון ממש לא טוב, מתעורר על שעה וחצי מנסה הכל, אוכל, לסדר ולרפד את המיטה לבלום את ה"בום" שנופל הבר, אולי קר לו אולי חם. זה ככה כבר חודש וחצי לפני זה ישן נהדר. מזדהה עם כולכן וחושבל עליכן כאשר אני מתעוררת באמצע הלילה, מדמיינת עוד מאות אמהות ברחבי הגלובוס
קמות כמו כולנו. לילה מנוחה

אני כבר עברתי את השלב של לחשוב על

הורים אחרים באותו מצב בשעות הקטנות של הלילה. פתאום הזכרת לי את זה. היום אני רק בוכה על עצמי. מידי פעם אני מדמיינת הוריםששמים לילדים שלהם את הנעליים, מישום מה, באמת מישום מה, יש לזה השפעה קצת מרגיעה, עלי, לכמה דקות.

אודונים

New member
אני לא יודעת אם זה מנחם

אצלינו דווקא ילד הקלאב פוט ישן טוב יותר מאח שלו דווקא הילד השני נטול הקלאב פוט שנתו קלה הרבה יותר גם במהלך הלילה וגם בבוקר אז... שבת שלום שחר

simchamiryam

New member
מבצע שינה

גם אצלנו מצב השינה לא היה מעודד עד שבוע שעבר. שמחה מרים גם הייתה יונקת כשלוש פעמים במהלך הלילה ! (היא עוד מעט בת שנה וממש לא חסר לה משקל ) היו לה גם הרבה דלקות אוזניים, כאבי שיניים, מכות מהבאר וכו' וכו'. אני מאד מתחברת למה שהוזכר על הרפואה הסינית ואם זה נכון זה מדהים ממש חיפשתי תשובה כזו איך זה שכל- כך הרבה ילדים פה לא ישנים. אומנם כששמחה מרים הייתה קטנה עד גיל חצי שנה בערך הייתה ישנה יותר טוב, אפילו 6-7 שעות אחרי זה התחילה להתעורר אפילו כל שעה והיה סיוט. בקיצור השבוע החלטנו שמספיק אי אפשר יותר והשארנו אותה במיטה לבכות ולא נתתי לה לינוק. בלילה הראשון היא בכתה שעה וחצי וזה היה פשוט סיוט כל הזמן הייתי צריכה לשכנע את עצמי שיצא מזה משהו טוב. אבל ביום השני היא כבר בכתה שלושת רבעי שעה ואחרי זה ישנה שמונה שעות רצופות ! תודו שזה שווה... מקווה שזמן הבכי יצטמצם עוד והיא תישן טוב בעזרת ה'. בהצלחה לכולם ושינה נעימה!

למעלה