אוף! אני ממש כועסת.

lital_helmer

New member
אוף! אני ממש כועסת.

אני אמורה לטוס לחו"ל בתחילת חודש הבא. רציתי לעשות ביטוח של תוספת כיסוי למחלת הסרטן...שעושה הפניקס הישראלי. בקיצור, הם נותנים טופס שהרופא אמור למלא. ביקשתי מהרופאה שלי בבית החולים למלא...והיא לא הסכימה, בלי שאפילו ראתה את הטופס. הלכתי לרופא משפחה בקופת חולים..והוא שאל את הרופא המחוזי אם מותר לו למלא את הטופס ונענה בשלילה. הוא אמר שבמידה והרופאה מבית החולים תשלח לו את כל המידע הוא יוכל לעשות לי ממכתב סיכום מחלה...וזה הכל! איך שאני התעצבנתי (לא עליו על בכלל ועל בירוקרטיה) ועכשיו אני בכלל לא יודעת מה לעשות. כי ביטוח רגיל לא נראה לי ששווה לעשות כי אם באמת יקרה משהו (לא בקשר למחלה אלא בכלל) אז חברת הביטוח בטח תגיד שמצבי הרפואי בכלל חמור הרבה יותר...והם בטח יעשו בעיות לכסות או משהו. מה לעשות? אני ממש מיואשת מזה...אני רוצה לטוס בלי שום ביטוח..כי נמאס לי. עצות יתקבלו בברכה. ליטל.

MemphisRaines

New member
דיי לכעוס

עם ככעס לא נגיע לשום מקום אז מה כן לעשות פני לחברת הביטוח של כרטיס האשראי שלך ( ויזה / ישראכארט ) ( בהנחה שיש לך כרטיס אשראי בינלאמי או שאת מוציאה כזה ) ובקשי הרחבת הפוליסה למקרה של החמרה כתוצה מהמחלה אותה עברת ( מבוסס על קריאת הפוליסה של ישראכארט , סעיף 6 לגבי הגבלות וסעיף 9 לגבי הרחבה ) אפשרות נוספת היא במידה ויש לך ביטוח שמלים /מושלם של אחת מקופות החולים לפנות למשרדי הקופה ולבדוק האם הביטוח שלהם מכסה או שניתן להרחיבו שרון
ולהיות רגועה זה הדבר הכי חשוב עבורך

lital_helmer

New member
גם קופ"ח

לא נותנת הרחבה למחלות כאלה. שאלתי. לגבי כרטיס אשראי עור לא ניסיתי. אוף שוב. ליטל

lital_helmer

New member
סתם לידע כללי

התעניינתי בחברות האשראי..והם לא עושים הרחבה של מחלות קשות כמו במקרה שלנו. זה הכל. נראה לי שאני עושה ביטוח רגיל בלי שום תוספות ונוסעת בכיף. ליטל

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifהיי ליטל זאת אני עליזה

מה כבר יכול לקרוא לך בחול" הביטוח של קופח" מכסה הכל, ככה אני נסעתי וככה כולם נוסעים, אז בראש שקט ובכף עופי לך לחול ותעשי חיים

אופס טעיתי ../images/Emo46.gif

מעניין שבמחשב יש לי טעויות שאין לי בכתב, נו זה בטח סוג של דיסלקציה

lital_helmer

New member
אולי לא התכתבנו...

אבל תמיד נחמד להכיר. עכשיו אנחנו מכירות!
ליטל

lital_helmer

New member
הונגריה וצ´כיה!

עוד לא הייתי אף פעם באירופה וזאת נראית לי דרך מצוינת להתחיל. ליטל

i wish 2

New member
ליטל, מבינה אותך כל כך!

גם אני נמצאת באותה סיטואציה, אבל החלטתי שאני נוסעת ויהי מה.... מקסימום הטיול יעלה לי קצת יותר כי אקדים את הטיסה חזרה לארץ. שלחתי לך מסר. בהצלחה!

i wish 2

New member
למה שאקדים?!

לא מקדימה שום חזרה. התכוונתי שאם ובמידה יקרה משהו אז אקדים את החזרה. אבל למה שיקרה?! אני בריאה לא?!

i wish 2

New member
אין כמו סקרנות...

נוסעת לספרד לחודש ימים מקווה שאוכל לשלב גם את פורטוגל.

למעלה