אוף, אני משתגעת!

Athaclena

New member
אוף, אני משתגעת! ../images/Emo53.gif../images/Emo124.gif

יש באיזה ספר, לדעתי JINGO, קטע שVIMES חושב על המשפט VENI VIDI VICI. הוא מגיע למסקנה שזה מתוכנן מראש ומי שאמר את זה ישב קודם וחיבר את המשפט זה משהו כמו: באתי, ראיתי, עכברתי - לא עובד, באתי, ראיתי, הקאתי... אבל אני לא מוצאת את זה!!! בבקשה תעזרו לי לפני שאני לגמרי מאבדת את מעט השפיות שנותרה לי! ולא התחלתי שרשור שורשים לפני כמה ימים? מה קרה לו? או שדמיינתי הכל???

Athaclena

New member
תודה! תודה!

איך עשית את זה? אני תמיד צריכה לסרוק את כל הספר וגם אז אני לא תמיד מוצאת... לדוגמא לפני כמה ימים רציתי למצוא את DON'T TRUST A SPECIES THAT SMILES ALL THE TIME, IT'S UP TO SOMETHING. אני יודעת שזה FOOTNOTE בפירמידות ובנושא של גמלים אבל בכל זאת לא מצאתי! תודה רבה!! אבן נגולה מעל ליבי

Lord bigfoot

New member
ויש שם גם וראיציה מעניינת על המשפט

לקראת הסוף. ויני וידי וטינרי

Athaclena

New member
אני לא זוכרת את זה

אבל אני לא זוכרת שום דבר
חוץ מזה מקור טוב לVENI VIDI VICI שונים זה ספרי ASTERIX היחיד שאני זוכרת זה כשיוליוס קיסר בא לראות איזו עיר ומוצא בלאגן איום אז הוא אומר I came, I saw and I couldn't believe my eyes!

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

זה נשמע ממש נחמד! (גם ג'ינגו וגם אסטריקס). אכן היה פה שירשור שורשים (כרגע שמתי לב שזה לשון נופל על לשון). מה קרה לו??? כנראה הלך לאן שהולכים השירשורים הצדיקים אחרי שהם מנהלים חיים טובים... למחלקת הגן בחנות!!! ...לא. אבל מה באמת קרה לו? זה מפחיד. שירשור, ההיית או חלמתי חלום?

Athaclena

New member
לשון נופל על לשון

זה היה הרעיון (רוז רוז יצא חרוז) לשון נופל על לשון - דמיינתי במונחי DISCWORLD... לשון עם רגליים עולה על מקפצה, למטה יש עוד לשון... מוח חסר רסן שכמותך, מה אתה עושה לי? אני מתחרפנת לאחרונה: אח שלי אמר שהייתה לו ריצת 60, והמוח שלי סיפק "סנטימטרים" בלחש. התגלגלתי על הרצפה מרוב צחוק ואח שלי בהה בי ולא הבין...

ויימס

New member
בדיוק לפני שפתחתי את ההודעה שלך

דמיינתי במוחי לשון בודדה שוכבת על האדמה כשלפתע פתאום לשון אחרת צונחת עליה מהשמיים- ספלאאאאך!!!

Athaclena

New member
הממ...

אז כנראה שזו ההשפעה של פראצ'ט. לפחות אני יכולה להאשים אותו בזה שאני משתגעת

The Mad Hatter

New member
"לשון נופל על לשון"...

הדבר היחיד שאני חשבתי עליו כשקראתי את זה פה בפורום היה שיעור תנ"ך. :/ האם זה אומר שלמרות זמן רב של קריאת פראצ'ט נשארתי שפויה? P: (או שזו ההשפעה של הלימודים המשתלטים על חיי. או משהו כזה...)

Athaclena

New member
ב-ג-ר-ו-י-ו-ת

ולימודים בכלל יכולים להשלט על החיים אפילו יותר מפראצ'ט... לשמחתי לא למדתי ב-4 שנים האחרונות אז הצלחתי להדחיק את זה
. אבל זה בסדר, הצבא משתלט על החיים באותה מידה (אבל אני משוחררת!).

l o r e

New member
זה די פשוט

היות וזה ציטוט מוכר, הנחתי שמישהו באינטרנט כבר טרח להשאיר אותו + שם הספר והעמוד באינטרנט. חיפוש קצר בגוגל וזהו.

Athaclena

New member
פשיי, מתוחכם...

אבל זכרתי רק את VENI VIDI VICI בדיוק. וחיפשתי בQUOTES בLSPACE וזה לא היה שם. להבא אני לא אצטרך להפריע לך (אני מקווה...)

למעלה