אוף אני מתגעגעת לעדן לנצח

נעמהdj21

New member
אוף אני מתגעגעת לעדן לנצח ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה לעשות יותר ב23:30 , הטלוויזיה שלי כבר הייתה נדלקת אוטומטית על ערוץ 10 , עכשיו אין לי מה לראות , אני רוצה לראות אמיש בעיר הגדולה , אבל זה מאוחר בלילה יחסיץ , והממיר בסלון... אני מתגעגעת אפילו למאט והשטויות שלו , לניבין והקללות , ואפילו לוולאס והמניפולציות. אבל אני הכי מתגעגעת לאדם ולברוקי קוקי ולקאסי. אגב למי שראה את האירוח ומבין אנגלית , שונה התייחסה לנושא של איך היא סלחה לוולאס אחרי כל מה שהוא אמר עליה ? כי לא זוכרה לי התייחסות שלה לזה.

נעמהdj21

New member
שירשור התבכיינות רשמי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אף אחד לא יודע מה ההתייחסות של שונה לנושא של וולאס? ואיך יכול להיות שהיא סלחה לו?

נעמהdj21

New member
אני מניחה שרוב ההתנהגות של וולאס

נבעה מ"המשחק" כהגדרתו ,ולכן אולי זו הסיבה ששונה סלחה לו , חוץ מזה שהיא תמיד הייתה דלוקה עליו... בכל אופן המשחק עדיין לא מצדיק לדעתי חלק מהדברים שהוא אמר. זה מראה שאין לה חוט שידרה. או שהיא לא פחות גרועה ממנו.

CaMi La BooMBa

New member
אמיש בעיר הגדולה

אמיש בעיר הגדולה זה רק בימי ראשון וזה לא מאוחר דווקא אולי השידור החוזר מאוחר (ב-00:00) אבל השידור הרגיל ב-22:00 הסדרה ממש יפה ושווה לראות אותה למרות שהיא רק בימי ראשון אבל חוץ ממנה יש עוד סדרות יפות בערוץ החדש ששווה לראות אולי הן לא ריאליטי אבל הן יפות לדעתי... ממליצה על: ורוניקה מארס, מתים במשרה חלקית, חיים משוגעים(שזה ריאליטי) וג'ק ובובי... אם את ממש רוצה לראות אמיש בעיר הגדולה ואת לא יכולה כי אין לך ממיר בחדר אז בסוף שבוע יש שידורים חוזרים של כל הסדרות מכל השבוע... בכל אופן אני ממליצה לריב עם ההורים על הטלוויזיה עם הממיר זה שווה את זה

נעמהdj21

New member
חחחח מתים במשרה חלקית זו עוד

סידרה שממש בא לי לראות וראיתי רק קצת , נראה לי אחלה. פשוט אני לא עובדת במשרה חלקית
אז לי קשה לראות טלווזיה בשעות כמו 22:00... ונוסף אני גם לומדת ועושה פרויקט פר"ח... בקיצור נראה לי שאני צריכה להתחיל לחבב את הווידאו , אחרת אני אהיה בפיגור תרבותי!

CaMi La BooMBa

New member
אממ...

את לא חייבת להתחיל לחבב את הוידאו אם יש לך זמן פנוי בשישי שבת... כי יש שידורים חוזרים אבל אם אין לך זמן אז באמת רצוי להתחיל לחבב אותו

נעמהdj21

New member
חחח שונאת וידאו! במיוחד שעכשיו

עם הממיר הדיגיטלי וכל זה זה דורש שהטלווזיה תהיה מרותקת לערוץ המוקלט אלא אם כן קונים איזשהו חלק או משהו כזה...

עדידי15

New member
../images/Emo32.gifמנצל"שת-שירשור הפרק על...../images/Emo32.gif

אמיש בעיר הגדולה....... הפרק הראשון שראיתי וזאת סדרה ממש יפההההה.......

CaMi La BooMBa

New member
כן אחלה סדרה

חבל שזה רק בימי ראשון
זה משאיר אותי במתח כל השבוע... טוב אני אגיד את דעתי על כל אחד מהמשתתפים: מוז- די אידיוט ומעצבן אבל עדיין נסבל... (יצא מסכן בקטע שכמעט טבע) רנדי- לא מראים אותו יותר מידי אבל ממה שהראו הוא נראה טוב לאללה אבל הוא עצלן!! ג'ונס- חמוד והיחידי שהיה לו את האומץ להגיד לעירוניים מה הוא חושב בלי לפחד מהם מרים- חמודה לאללה!! רות- כנ"ל, אהבתי את הקטע שהיא מנסה להיות כמו העירוניים ועדיין תומכת יותר בצד של האמיש אריאל- מעצבנת אותי שהיא מנסה לכפות על כולם את הטבעוניות שלה והרגה אותי שהיא אמרה שפרות באו מהחלל אבל בסך הכל בסדר ויטני- בינתיים היא בסדר אבל לפי מה שראיתי מהתקציר של הפרק הבא הדעה שלי עליה הולכת להשתנות מייגן- היא נחמדה יחסית אבל כמו כל העירוניים דו פרצופית ניק- במילה אחת- אידיוט! ריס- אם הייתה לי אפשרות להיות לידו הוא היה מקבל נעל לראש... הבנאדם מעצבן ומתלהב ברמות!! קוון- בהתחלה חשבתי שהוא הבן העירוני היחיד שנחמד שם אבל אחרי שהוא ירד על מוז שהוא "עשה עניין" מזה שהוא כמעט טבע... קיצור יצא מניאק!!!!!!!!!!!!! זהו חחחח בטח לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא את כל זה

MaYuShKuSh

New member
ורוניקה מארס זה ממש יפה

מישו ראה? אמיש בעיר הגדולה זה נחמד... וחוץ מזה לא ראיתי עוד משהו טוב שם אבל הערוץ חינם רק לחודש אח"כ זה כבר בתשלום

CaMi La BooMBa

New member
ורוניקה מארס שולט!!

כדאי לך לראות גם מתים במשרה חלקית! זה ממש יפה

למעלה