אוף..אני מתגעגע עלייה

bariska

New member
אוף..אני מתגעגע עלייה../images/Emo4.gif

מה לעשות כשאתה מכיר מישהי באייסיקיו אתם מדברים שנה והחלפתם תמונות והכל סבבה אבל עדיין לא נפגשתם
וכשאתה מרגיש שלאט לאט אתה מתהאב בא..
איך מעבירים הילוך והופכים תקשר לרציני יותר
מה אתם חושבים שיכול לצאת מקשר כזה
עכשיו אני לא הטיפוס שמחפש להכיר בנות באייסיקיו פשוט הכרתי אותה והתחלנו להיתכתב..אני בעצמי לא האמנתי שאני יגיע למצב כזה שאני יתגעגע אלייה באמת..
מה אפשר לעשות במצב כזה

vk3

New member
מצב מוכר ביותר... ../images/Emo3.gif

גם לי קרה לא פעם שהכרתי מישהי והתחלנו להתכתב באיציק ונדמה לך שאתה מכיר אותה הכי טוב, מספרים אחד לשני סודות, מחכים לשיחה הבאה שלכם, מחליפים תמונות וחולקים חוויות. השאלה היא האם זה אמיתי
למה לא נפגשתם עדיין, כי אתם רחוקים
חליל וחסה אני לא רוצה להוריד לך את החשק וכד', אבל לרוב מה שגורם להימשכות של קשר מסוג זה, היא הסקרנות והמסתוריות. כי על הכתב הכול נראה כה חלומי ולא מהעולם הזה, אתם נראים כול כך מתאימים, משלימים אחד את דברי השני... אבל את המציאות עדיין לא חוויתם. אתם לא יכולים להיות בטוחים שאתם מוצאים חן, האחד בעיניי השני. כי מציאות היא מאוד שונה ותמונה לעולם לא תוכל לשקף זאת... העברת הילוך יכולה להתבצע רק על ידיי פגישה, לדעתי. כי בטלפון הרי כבר דיברת ולא פעם, נכון
אני משוכנע שאתה מרגיש מאושר, אבל אם אתה באמת רוצה לחשוף את כול הקלפים- תפגשו
אין לך מה להפסיד... כי מכזה קשר אין הרבה תועלת לאורך זמן. אם הרגשתך נכונה זה ייצמח למשהו מדהים ומאידך גיסא זה יכול לכאוב מאוד... ההחלטה בידייך... דבר איתה על הכול במפורט, ללא חששות. וכול מה שאני יכול לאמר לך, זה...

bariska

New member
בוקר טוב אחי../images/Emo13.gif

אצלי קיים קצת חשש להיפגש כי עדיין לא פגשתי אפ-אחד שהכרתי באייסיקיו וחוץ מיזה אולי אני לא יעמוד "בציפיות" כי בראסמי היא נראת מדהים והיא גם בן אדם מדהים מימה שהכרתי אותה עד עכשיו היא חלומית..אני לא יודע איך להגדיר את הקשר שלנו אם הוא אמיתי או לא..אבל העובדה היא שאני באמת מתגעגע עלייה מממ ולא אנחנו לא גרים כזה רחוק אחד מהשני זה משו כמו שעה נסיעה..והרבה פעמים תכננו להיפגש אבל עד היום זה לא יצא לפועל וגם לא בא לי להלחיץ אותה כי אם היא היתה רוצה להיפגש הינו נפגשים כבר מזמן.. אבל אני יודע רק דבר אחד שלבן אדם הזה אני היתחברתי מאוד..

אמממ לפעמים אתה צריך קצת להזיז

את העיניינים,בלי ללחוץ להביא אותה לחשוב על פגישה.... אולי היא לא בעלת יוזמה

vk3

New member
אז אל תחשוש מכול זה...

כי בסוף זה מה שהורס. אם אתה מציג את עצמך כמו שאתה והיא באמת אדם מדהים, אז היא תקבל אותך כמו שאתה... כול השאר תלוי בכם !!!!!! עדכן אותנו
וכמובן

וואי בסוף תדעו את סיפור חיי ../images/Emo13.gif

את חבר שלי לשעבר הכרתי באיסיקיו וזה היה מדהים וסוחף בהתחלה,כאילו ממש נפש תאומה שכזאת יותר מאוחר נפגשנו התברר שאנחנו בדיוק כמו שהצגנו את עצמנו באי סי קיו.. יצאנו שנה ביחד וזה היה סיפור די רציני... הנקודה שלי היא ה אם אתה מציג אתה עצמך בדיוק כמו שאתה אז אין הפתעות...

Zot ani 1

New member
לדעתי

אתה צריך פשוט להמשיך להתכתב איתה ותוך כדי זה להגיד לה שאתה רוצה להפגש איתה פשוט תגיד לה מה שאתה מרגיש - תזרום.... אבל הכי חשוב אל תלחיץ אותה
אם אתה רואה שהיא לעוניינת או שהיא מתחמקת אל תלחץ כי זה רק ירחיק אותה... קשר שנוצר באינטרנט לפעמים יכול באמת להביא לאכזבות כי על גבי המסך זה דבר אחד ובמציאות זה דבר שני אבל אני מכירה כמה אנשים שהכירו את החברים/ות שלהם דרך איסיקיו.... ככה שתנסה את מזלך....ובהצלחה.... תשתף אותנו במה שקורה בעינין הזה......

bariska

New member
אבל היא דווקא

מעוניינת..נראה לי
טוב נזרום ונראה לאן זה יוביל
ו..טנקס מאמי ואני אשמח לשתף אם יצא משו מיזה

ymz

New member
אני אומרת לך על זה ובגדול!../images/Emo45.gif

ברוסית אומרים מי שלא מסתכן לא שותה שמפניה (אולי ה מתורגם משפה אחרת אבל מכירה את הביטוי מרוסית). אתה מעוניין, נראה לך שהיא מעוניינת אז קדימה חבל לבזבז זמן. אתה גם לא חייב להזמין אותה לדייט בשביל לא להלחיץ אותה ו/או לא להתחייב למשהו. בשיא הקלילות תשאל מה דעתה ללכת לרקוד/סרט/באולינג/פאב או כל דבר אחר שנראה לכם. לכו כידידים ותראה מה יצאה מזה. את החבר הנוכחי שלי הכרתי באחד הפורומים בתפוז, וגם אנחנו בהתחלה התכתבנו דרך מסרים אחרי זה עברנו לאי סי, טלפון ואז נפגשנו. והקשר שלנו הוא באמת הוכחה שבאהבה אין חוקים. אנחנו באים ממקומות שונים לגמרי, הוא בכלל לא חשב שיצליח להתקשר פעם עם עולה, שנינו נמשכנו לאנשים שנראים אחרת לגמרי ועוד הרבה דברים שהיו אמורים למנוע מאיתנו לא להיות ביחד, אבל בערך מיום שנפגשנו אנחנו לא נפרדים ואפילו עברנו לגור ביחד. בקיצור הכי, לך על זה. מחזיקים לך אצבעות,
וספר לנו איך היה.

D SHADY

New member
walom4ik vsem!!!

פששש סיפורים מרגשים אני שומע פה,לפעמים זה נראה כזה דפוק להכיר דרך העולם הוירטואלי כאילו מישהו ישאל איפה הכרתם?!תענה לו בצ"ט,אבל מצד שני זה ממש לא ככה כי דרך העולם הוירטואלי אתה מכיר ממש טוב את האדם כמובן אם הוא כנה איתך,אני לדו"ג גם דיברתי עם מישהי מלא זמן וכ"ו והתחלתי להרגיש אלייה ממש קרבה נפגשנו והיינו אפילו שנה חברים:)... אבל זאת היתה אכזבה כי כנראה אהבתי את הבחורה הלא נכונה לצערי ומה שיותר גרוע זה שהיא כנראה לא היתה כנה איתי:(... אבל לך תדע אולי הבחורה הזאת שאתה מתכתב איתה היא המתאימה ביותר בישבילך ביקום הזה הכל כמובן יחסי אבל הכל גם כן אפשרי:)אז אל תחמיץ את ההזדמנות ותיפגש איתה. דר"כ אני מת על המשפט הזה jajde lubimem bit 4em lubit זה מאחד משיריו של פיטלורה אם מישהו מכיר,יש שיר בשם ih nezavut oni prihodat sami שיר עם משמעות ממש עמוקה ,אני לדו"ג ששמעתי תשיר פשוט נדהמתי כאילו הוא נכנס לי ללב חפר שם הכל והוציא את זה דרך השיר. ממליץ לכולם לשמוע :)

bariska

New member
יא איזה חמודים אתם../images/Emo9.gif

טנקיו לכולם..
ו..על תדאגו אני לא ישכח לעדכן אתכם
קבלו
ענקי.. ואני באמת מקוה שיצא מיזה משו..

bariska

New member
חח

kto nriskuyit tot nipyot shamfanskaya
אחלה משפט וזה באמת משמח אותי שיש אנשים שיצא להם משו מהקטע הזה..כי הרוב אומרים שכמעט ואין מצב.. אבל נחייה ונראה
טנקס

D SHADY

New member
../images/Emo6.gifאז יאללה...

אם אתה עדיין רוצה לחגוג את נובי גוד כמו שצריך עם בקבוק שמפנייה לפי המסורת,אז קח תסיכון :)

bariska

New member
חח אחי נובי גוד כבר עבר../images/Emo13.gif

וחגגתי אותו ועוד איך..ואחרי החג הזה גם חגגתי שבועיים בלי לצאת מהבית ביגלל שחזרתי שיכור תחת..טופ בקטנה
זה כבר בעבר ותודה לך על העידוד ולכולם

bariska

New member
בעעע אני לא מבין בנות..

היא אומרת שמור על קשר יענו תתקשר וכשאני מתקשר היא לא עונה..איך נחמד..בלאט..נשבר לי מימנה כבר..

vk3

New member
../images/Emo4.gif פרט...

דיברת איתה על זה ? מה היא אמרה ? האם היא אומרת להתקשר באותו הרגע ולא עונה ?

bariska

New member
משו כזה..

אבל זה שהיא אומרת שמור על קשר זה אולי כדי להראות נחמדה
אופ בנות אתן עם אכזר
אבל כמו שאמרו לי היא לא הבחורה היחידה בעולם..זה נכון אבל..היא כן היחידה שאני מרגיש כלפיה משהו ואני לא סמרטות אני לא מתכוון לרדוף אחריה ..
עצוב לי..

vk3

New member
אל תתבייש להפגין רגשות...

כנראה שהיא לא ממש רצינית... רק אתה תדע. אתה לא סמרטוט, אתה פשוט מנסה לאהוב ואהבה יכולה להכאיב. נסה להתגבר...

bariska

New member
לא יודע אם היא רציתי או לא..אבל

אני אתגבר(או איך שכותבים את זה) טנקס על העידוד גבר גבר..

למעלה