אוף אני צריכה עזרה... יותר נכון הכוונה כלשהי

רומי211

New member
אוף אני צריכה עזרה... יותר נכון הכוונה כלשהי

ראיתי את הסרט הסוד, התחלתי לקרוא את הספר.. הבנתי שהכל מתחיל בדרך המחשבה, אבל עדיין לא הבנתי בקשר היישום. זאת אומרת לא הבנתי , האם מרוב האמונה שלי שמשהו יקרה הוא באמת יקרה, או שפשוט כדאי לחשוב חיובי כי זה עדיף על השלילי. איך בדיוק מחשבה באה לידי מציאות? הסבירו את זה בצורה "מדעית" גם , שהמחשבה יכולה להזיז דברים ביקום, אלקטרונים וכו וכו.. בתור אחת שחובבת ביולוגיה ופיסיקה, זה נראה לי קצת שטותי, אבל מצד שני אני מפחדת לחשוב ככה כי אולי המחשבה הזאת תפסול את הרצונות שלי? עכשיו אני אגיע אליי... אני אדם שאפשר לומר חושב די שלילי אבל בניגוד לאנשים שלילייים אני תמיד שואפת גבוה ולא מסתפקת ורוצה עוד ועוד.. אני כרגע לומדת לפסיכומטרי, משפרת לבגרויות כי אני מאוד רוצה להתקבל ללימודי ביולוגיה באוניברסיטה, אבל כרגע אני רק נכשלת, הפסיכומטרי הראשון שלי, חשבתי בדרך שהסוד ממליץ ומה זה היתה לי נפילה... לאחרונה חבר שלי נפרד ממני, ואני כל הזמן חושבת בראש וממש מציירת את הרגע שהוא ייתקשר אליי, כי זאת היתה פרידה די לא מובנת וברקע של גורמים חיצוניים, אני איפשהו מרגישה שהוא התקשר ומצד שני חושבת שאם אני אחשוב בצרוה חיובית ובאמת אצייר את זה בראש שלי הוא ירים את הטלפון וייתקשר. לפני שנה בערך באמצע הלילה התעוררתי וחשבתי על אדם מסויים שלא דיברתי ולא חשבתי עליו שנה, וממש חשבתי בראש על כך שהוא מרים את הטלפון והוא מתקשר (הייתי עושה את זה הרבה, לפני שהסוד הזה היה קיים בכלל...) וזה היה ב2 בלילה, ו10 דק' לאחר מכן, ב2 ועשרה בלילה הוא התקשר.. זה היה שוק ענק.. הוא גם היה מופתע איך עניתי לו לטלפון כל כך מהר.. השאלה שלי היא... איך בדיוק אני אמורה לחשוב עכשיו כדי לגרום לכך שהדברים שקרו לי לאחרונה יזוזו למסלול חיובי? האם אני צריכה לתרגל בראש משהו לגבי אותו חבר לשעבר שהוא ייתקשר? אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיפשהו חושבת שאולי ה"סוד" יכול לעזור לי. ומצד שני אני די התאכזב אם זה סתם מחשבות חיוביות לחינם. וכן יש דבר כזה, מחשובת חיוביות לחינם זה בעצם- אכזבה. מה אני עושה? זקוקה להכוונה. תודה.

bee w hole

New member
היי

כל פעם שישנה מחשבה, ישנו דחף עצבי לאורך מסלול מסוים במוח. לאחר שחושבים את אותה מחשבה, זה נחרט במוח והשביל מעמיק על כל מחשבה כזו, וכך זה משתקף במה שמעבירים לאחרים, כלומר צריך ליצור שביל חדש שיהיה עמוק יתר ויהיה קל למחשבה לעבור בו כי ההתנגדות תהיה קטנה יותר. צריך לומר את החיזוקים והמחשבות האלה כל יום כמו סוג של מנטרה- ואז התוצאה תהיה "שתיכנתת" את המוח ו"התקנת" בו אמונות חיוביות יותר. בחיים אין הוקוס פוקוס, והדברים לא תמיד מסתדרים כמו שאנחנו רוצים, אין לנו שליטה על הכל, ולכן אנחנו צריכים לעשות את המיטב שאנחנו יכולים לעשות כשזה נוגע לחיים האישיים שלנו, לחשוב בצורה חיובית, לנשום להירגע ולהנות... וכשקורה משהו שלילי..."נו אז מה...?" זה משפט שאני אומרת לעצמי, אז קרה משהו שלילי..."כל העולם כולו גשר צר מאוד והעיקר והעיקר לא לפחד כלל!" שיהיה לך בהצלחה בדרכך!

למעלה