אוף אני רוצה לעשות הפסקה מהחיים...

אוף אני רוצה לעשות הפסקה מהחיים...

כזה הרגשה נאחסית נחתה עלי, בלי הרבה הסברים האמת, כזה הכל נראה חרא פתאום...

גם לי זה קורה לפעמים...

זה כשכל הבעיות שלך מתחברות...ואתה לא יודע בדיוק למה..אבל אתה מרגיש חרא ! אבל חמודה ! אל תדאגי...קבלי
ממני ותרגישי יותר טוב ! מה שלא יהרוג אותך יחשל אותך...

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo42.gifאורוש שלי../images/Emo42.gif

יש גם תקופות כאלו שקשה בלי סיבה מסוימת... מקווה שיוקל לך בקרוב ילדה... אל תתאמצי להסביר..לפעמים זה הולך ונהיה ברור יותר עם הזמן מה הבעיה... גם לך מותר שיהיה עצוב וקשה לא יודעת אם זה מספיק ברור לך אבל גם לך מותר.... ואנחנו פה גם כשקשה... את מוזמנת להישען... יש מי שאיכפת לו
אני מכירה את התקופות האלה, ילדה... אלו תקופות קשות ופיכסיות כאלה, שגם כשהשמיים יהיו בהירים והשמש תזהר לך מעל ראשך, לך יהיה הכי רע שבעולם. והכי כואב והכי מגעיל שיכול להיות. כל שאוכל לומר לך, זה: קחי את הזמן, אל תמהרי ואל תסחטי מעצמך כוחות שאין לך כרגע... תאגרי את הכוחות ותטעיני את ה´בטריות´ שלך, ותחזרי אלינו מחודשת. אנחנו מחכים לקאמבק הזה שלך!
כולנו טיפת האושר שלך נמצאת בכף ידך
בכף ידך ילדה...בכף ידך !!! ...
עצוב לי כרגע ...מקווה שתחייכי בקרוב...חיוך שיראו בעיניים
... שקד

Silviya Bamper

New member
אור מתוקה... גם אני כמו כולם

כאן בשבילך אין לי מה להוסיף לאחר דברי שקד אז רק אצטרף אלייה ושתדעי שאני כ"כ מבינה אותך ואני פה... לקרוא ולהיות איתך מחכה לך,ולחיוך הזה
לימור

פ ר פ ר 18

New member
כן גם לי יש מצב רוח לא משהו...

דרך אגב לגבי זה מהאיי סיי קיו,הוא יוצא עם מישהי כרגע... היא מזיכרון והוא בכלל מירושלים!!! שתבינו כשהוא אמר לי שנישאר ידידים הוא גם דיבר על המרחק... אויייייייייי אני שונאת אותו!!! גם אנחנו לא יוצאים לכנרת
,הוא המציא לי מין תרוץ עלוב שהוא צריך כסף לאוטו שלו!!!

למעלה