אוף אנל´א יודעת מה יש לי....

!!!M@mi

New member
אוף אנל´א יודעת מה יש לי....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כשאני בית לבד אני שמה לי מוזיקה על פול ווליום ויש לי את ההקלטות של האמ.טי.וי על החוף וכל זה ואני רוקדת ממש יפה ויוצאות לי תנועות חלקות... ואז בימי שישי כשאנחנו יוצאים לדיסקוטקים אני פשוט לא זזה, רק אם אני ממש נכנסת לזה ואז אני רוקדת יפה, אבל בדרך כלל אני פשוט לא יכולה לזוז, לפחות לא על ההתחלה! ואני אוהבת לרקוד ועד שאני מתחילה להזיז ת´רגליים שלי כבר הולכים!!! חוץ מזה יש את כל המשקיפים למינהם שבוחנים אתכם ואני לא אוהבת לרקוד כשמסתכלים עלי... חחח... "צרות של עשירים"...
!!!U

$ מעיין $

New member
אוי גם אני הייתי כזאת!

בבית הייתי רוקדת מזזזזזהה יפה חבל"ז! אבל במסיבות בקושי רקדתי... ואם כבר רקדתי אז ממש התביישתי ובקושי הייתי עושה איזה תנועה או שתיים, או שבכלל רק בסוף המסיבה הייתי "ניפתחת" ומתחילה לירקוד ואח"כ מתבאסת שזה ניגמר כ"כ מהר, כי פחדתי/לא אהבתי שאנשים מסתכלים עליי כשאני רוקדת... אבל לאט לאט למדתי שאני לא צריכה לשים על אף אחד, שיחשבו מה שיחשבו אני עושה מה שנוח לי לעשות ומה שאני הכי כייף לי... ועכשיו שיש מסיבות, אני מתפרעעעעעת חופשששששיייייייי (אבל בלי הגזמות
)וכולם מצידי יכולים לקפוץ לי, לא רואה אף אחד ממטר, *יש בעיות? שיפנימו!* :)

$ מעיין $

New member
אוי גם אני הייתי כזאת!

בבית הייתי רוקדת מזזזזזהה יפה חבל"ז! אבל במסיבות בקושי רקדתי... ואם כבר רקדתי אז ממש התביישתי ובקושי הייתי עושה איזה תנועה או שתיים, או שבכלל רק בסוף המסיבה הייתי "ניפתחת" ומתחילה לירקוד ואח"כ מתבאסת שזה ניגמר כ"כ מהר, כי פחדתי/לא אהבתי שאנשים מסתכלים עליי כשאני רוקדת... אבל לאט לאט למדתי שאני לא צריכה לשים על אף אחד, שיחשבו מה שיחשבו אני עושה מה שנוח לי לעשות ומה שהכי כייף לי... ועכשיו שיש מסיבות, אני מתפרעעעעעת חופשששששיייייייי (אבל בלי הגזמות
)וכולם מצידי יכולים לקפוץ לי, לא רואה אף אחד ממטר, *יש בעיות? שיפנימו!* :)

אצלי לא ממש ככה....

קודם כל- דונט גיב א פאק על אף אחד!! אם את רוקדת יפה (וגם אם לא) זה לא עניינו של אפח´ד איך את רוקדת ופשוט זרמי עם עצמך
אני דתיה ובמסיבות שלנו (שיש דווקא מוזיקה טובה)- האמת שהרוב לא רוקדים, אבל תמיד אני וכמה חברות "קבועות" רוקדות שחבללל"זזזזז
פעם, כשהשיר (הענק) FREESTYLER היה להיט שמענו אותו איזה 7 פעמים רצוף (ואני לא מגזימה!!) ופשוט רקדנו כמו מטורפות
אחחחח, זכרונות

למעלה