אוף.. אנשים.. די להיות מתנשאים!

אוף.. אנשים.. די להיות מתנשאים!

נכון, יש כאן כאלה שאוהבים את הדג נחש מאז ומעולם. אז מה? זה אומר שאלה שהתחילו לאהוב אותם רק בשירת הסטיקר הם נחותים? זה ממש מתחיל לעצבן אותי. לא כולם פה חייבים להיות פאנטים..
ואני לא מדברת על עצמי, אני לא מעריצה, נקודה. סתם התופעה עיצבנה אותי.

oRockGirLr

New member
מסכימה איתך יקירתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

לא כולם פנאטים. וזה לא טוב להיות פנאטים. זה שרובכם מעריצים נאמנים כבר מספר שנים זה יפה מאוד...עם כל הכבוד... יש כאלה שהתאהבו משירת הסטיקר.. וזה לא משנה כמה שירים הם אוהבים. יש להם מקום כאן! מספיק שהם יאהבו 2 שירים של הדג!
הפורום הזה לא למעריצי הדג נחש בלבד. אלא גם לאוהבי הדג נחש! פנאטים -
זו רק להקה, הם מוכשרים ועושים מוזיקה טובה. לא צריך לדעת יותר מדי עליהם ואיזה תחתונים הם לובשים ואיזה דובי הם מחבקים בלילה.

FunkyGiraffe

New member
99.99% ממעריצי שירת הסטיקר

חושבים שהדג נחש הם לא יותר משירת הסטיקר, חליפות, והכאפה המצלצלת.

just me2

New member
וממתי עשרות אנשים שונים הם 99 אחוז

מאוהבי הדג נחש? די כבר עם ההתנשאות הזאת.. הרבה אנשים ששומעים זמר או להקה והזמר מתפרסם מתחילים לשנוא את ה"מעריצים החדשים".. מה הקטע של זה? תפסתם שייכות מסוימת על אותו אומן רק בגלל ששמעתם אותו חצי שנה קודם? חוץ מזה אם מישהו התחיל לשמוע את שירת הסטיקר ואז דברים אחרים של הדגים אז מה רע?

FunkyGiraffe

New member
כי הוא אוהב רק את מה שמצליח. ../images/Emo46.gif

עשרות אנשים אמרו לי שהדג זה לא יותר משירת הסטיקר. באותו הרגע היה לי חשק להוריד להם כאפה. מעריצי מיין סטרים נמאסתם. ואני רציני עם הקטע של הסקסופוניסט הראשון, כן? וחלאס למסחר לנו אותם, קטן וטוב צריך להיות או גדול וטוב או קטן וטוב. וזה לא חצי שנה קודם, תכפיל פי 4-5 ונדבר.

oRockGirLr

New member
מה למסחר אותם?

עכשיו כאילו אתה סוגר את מועדון המעריצים של הדג נחש לחדשים? אוף אין לי כבר מה להגיד זה כל כך מעצבן וכבר טחנו את הנושא הזה
תבין, הפנאטיות שלך זה דבר כל כך מיותר. לא צריך לדעת מי הסקסופוניסט הראשון. לא כל להקה שקיימת ואוהבים כמה שירים שלהם או את כל השירים... לא חייבים לחפור על החיים שלהם ודברים כאלה, בסך הכל, בגלל מה אתה אוהב אותם? בגלל המוזיקה! זה שהם סבבה של אנשים זה משהו אחר. נא להבדילללללל! תודה.

FunkyGiraffe

New member
טוב. שמעי.

רוב המעריצים/ות החדשים/ות שהכרתי מתנהגים/ות ככה: [שי והדר - אל תקחו אישי] - "אמיר תעשה לי ילד" "גיא יא חתיך עולם" וכו'. "הדג נחש הם ימנים הם בסדר", "נכנס בערבים נראה להם מי הם". ותכל'ס לדעת מי הסקסופוניסט הראשון זה סוג של כבוד למוזיקה לפחות מבחינתי. אם לא יודעים מי הוא זה סימן שלא אכפת לכם מהם, אז למה לנהל פורום עליהם בכלל? יש כתבה בRAP4LIFE.CO.IL שדכתבה ידידה שלי ב"ראפ ישראלי" על המצב הנוכחי שהדג נחש עומדים בפניו -=> על סף ההחלטה להתמסחר בעקבות ההערצה או להשאר צנועים ומוצנעים.

oRockGirLr

New member
לצערך, לצערי ולצער הרבה מעריצים

עם כל הכבוד, הם ממוסחרים לאללה. והבנתי את הרמז בהודעה שלך
זה היה יותר מדי שקוף שזה מכוון אליי. תודה באמת.

shai lior

New member
סליחהה?!?!?

סליחהה?! אני?! בסדר אולי אני רושמת במסנג'ר וכזה.... אבל זה סתם.. בשביל הכייףף..:) תאמין לי שהתחלתי לשמוע אותם בגלל המוזיקה הטובה שהם עושיםם!! שמע!! אני בזכותם ובגללם (בערך) לקחתי אומץ והתחלתי ללמוד גיטרה.. למדתי מהם..או יותר נכון ראיתי מהם שזה כלי כול כך טוב!! אזז.!! לא לרדת אלי...

כל כך לא נכון..

מה הקשר בין כבוד לבין לדעת פרטי טריוויה? אם אני מעריכה את המוסיקה שהם עושים אני לא חייבת לדעת עליהם כל מיני פרטים. אני יותר מתעמקת במוסיקה שהם עושים ולא בכל פרט שמסביבם, ואני לא חושבת שאני אוהבת אותם פחות ממך. לא כולם צריכים להיות כמוך.

למעלה