אוף אתכם אנשים...

אוף אתכם אנשים...

הפורום לא זז! טוב בכל אופן... היי כולם! אני חדשה בפורום.. אבל אני מכירה פה כמה אנשים... בכל אופן, עכשיו אני קוראת את מורט [תרועת מוות זה פשוט סאדיזם מצד המתרגם שמנסה לענות את הקוראים בתרגומים דפוקים] ומכיוון שאני מתעקשת לקרוא את הספרים לפי סדר לא ממש יצא לי לקרוא הרבה מהדיסק וורלד... אבל נו טוב.. אז... איזה ספר מסדרת הדיסק וורלד הוא הטוב ביותר? נכון, יש המון אבל... איזה ספר לדעתכם פשוט התעלה על כולם? סתם מעניין אותי לאיזה ספר לחכות במיוחד...

מס´ אחד אצלי הוא

Men at Arms, מס´ 15 בסדרה.הספר הבא שעומד לצאת בעברית, אלים קטנים, גם הוא ברשימת הטופ 5 שלי.ושניהם נחשבים בעיני הרוב לטובים ביותר.

מעשי קסמים

הוא ההכי טוב שקראתי. טוב, הוא גם ההכי גרוע כי הוא היחיד שקראתי.

DviRincewind

New member
וואו, שאלה קשה

יש כמה: Small Gods Carpe Jugulum Interesting Times ו... עכשיו התחלתי לקרוא את Thief of time ואני מריח פה עוד ספר לרשימת הבסט אוף דה בסט שלי!

golden angel

New member
אהבתי את פרמידות...

ואמממ ההתחלה הכי יפה שקראתי של פראצט היא איש הקציר... אני עכשיו התחלתי וזה פשוט מדהים.... אבל אני ממש ממש בהתחלה. סתםרוח וזוגפרח היו מצחיקים ולא הצלחתי לסיים את מורט.... מסיבה כל שהיא הוא עייף אותי מאד לקראת הסוף... אלה אהוביי ואני עכשיו בספר ה-9 בסידרה!... ואממ השעה 3.... סבבה

Death of Rats

New member
וול וול....

האהובים עלי ביותר (בלתי אפשרי להפריד אותם
) הם מורט ואיש הקציר. איש הקציר... באמת ההתחלה מדהימה. ו"השמש היום זה לא מה שהיה פעם". מורט פשוט חמוד ומצחיק והיה אחד הספרים הראשונים שקראתי (מעשי קוסמות, פולחני כשף ואחרי זה מורט) מכשפות בחוץ לארץ גם היה ממש ממש שולט ויש לי רגשי חיבה עמוקים למעשי קוסמות מפני שהוא הראשון שקראתי... העלילה היתה די משעממת אבל הבדיחות והכל היו מאוד חביבות.

הם באמת זוג אדיר...

הם כל כך הצחיקו אותי באור מופלא... בצבע הכשף קצת פחות, אבל עדיין... ולמה איש הקציר לא בא ישר אחרי מורט?

למעלה