אוף אתכם אנשימים סבכתם הכל!

MetalBoy

New member
אוף אתכם אנשימים סבכתם הכל!

רק אמרתי שאני חושב שאין אהבה אני הכרחתי משהו לחשוב ככה? הפצתי דת חדשה?? סה"כ אמרתי דעה שלי ואתם לא מסכימים סבבה מדינה חופשית ועשיתם מזה עניין כזה גדול! מטאל

אני לא כועסת

תראה אם אתה אומר שאין דבר כזה אהבה אז אולי לא חווית את זה??? אז איך אתה יודע לספר לך סיפור קטן ואמיתי לפני בערך חודשיים גם אני חשבתי כמוך אין דבר כזה אהבה זאת סתם דרך כדי למשוך בנות בולשיט!!!!!!!!!! אבל אני מאוד מאוד מחבבת מישהו ואני חושבת שזה הדדי אפילו הייתי יכולה לומר לך שזה אהבה אבל אני לא יכולה כי בעצם אף אחד לא יודע מה זאת אהבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיכל ואם אתה רוצה לדבר איתי האי סי קיו שלי 121847498

ziv`s girl

New member
News Flash

יש לי חבר... אני נמצאת איתו מכל הסיבות הנכונות הוא אחלה בן אדם... אני על גג העולם כשאני איתו ובשפל המדרגה כשאני לא... אני יכולה להמשיך לפרט על כמה נהדר הוא ועל כמה כיף לי איתו ועד כמה אני חולה עליו... כל מי שמכיר אותי יגיד שזאת אהבה... עם זאת אני עדיין לא מאמינה שקיים דבר כזה... אני מציאותית ויודעת שגם זה יגמר אם לא בעוד שבוע אז בעוד חודש אם לא בעוד חודש ואם לא בעוד חודש אז בעוד שנה (אל תביני אותי לא נכון... זה לא שיש לנו בעיות רציניות בקשר ואני רואה הפרידה... אני ממש ממש מאושרת כרגע עם המצב... חוץ מזה שהוא נמצא די רחוק מפה עכשיו... אבל לא נורא הוא חוזר ביום שני
) בכל אופן... עם כל הרגשות והשמחה וזה שכן חוויתי את זה (ואני עדיין נמצאת במצב המדומה שהחברה או יצרני כרטסי הברכה המציאו- אהבה) אני עדיין לא מאמינה בזה... עצוב? אולי פשוט מציאותי... אוהבת
ziv`s שפורשת לכיוון המיטה כי היא ממש ממש שפוכה
לילה טוף!

למעלה