אוף אתכן!

אוף אתכן! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מה יהיה?! באמת שהצלחתי להתגבר עליה. והכרתי כאן מישהי מדהימה. גדולה ממני בשנה וחצי אמנם, אבל זה לא עקרוני. היא משום מה, דלוקה בצורה קשה על ידיד/חבר/לא ברור שלה מקליפורניה. מדובר כאן ביותר מ-1000 ק"מ ובאיזור זמן שונה אפילו. עכשיו לא משנה כמה אני מקבל ממנה מחמאות, לא משנה כמה כיף לנו ביחד, לא משנה כמה אני מצחיק (ואתם יודעים כמה זמן עבר מאז שאמרו לי שאני טיפוס מצחיק והומוריסטי?!) - היא רוצה רק אותו. סיכלתי את זה, אבל אם אני ממשיך המשפט של "אתה חמוד, אבל.." היה מגיע. ולא גברת! לא רוצה להכיר את החברה המדהימה שלך! (זאת אומרת אולי כן, אבל בשביל העיקרון -> לא!) את נראית כל כך מהממת בתמונות, שכל מה שאני רוצה זה דייט אחד קטן ומסכן. אבל כנראה שזה בלתי אפשרי כרגע. קיבינימט, קליפורניה, זה רחוק, וגם הוא בכלל לא עשה צבא... מה עושים?

עזוב אחי...

בחורות שיש להן קטע למישהו אחר מלכתחילה זה סתם סרט רע... היא יכולה לצאת איתך גם לדייט הזה ולהנות ממש ולהגיד לך שהיא לגמרי לא חושבת עליו כבר (ולהאמין בזה), אבל אז היא תהיה לבד יום יומיים ותתחיל לחשוב ולהתבלבל וגם אם היא תבחר להיות איתך, זה לא יהיה בלב שלם. לדעתי חכה עם זה כי אני מאמין שבקטע רציני, עם כל בחורה יש צ'אנס אחד בלבד, ואם הוא התבזבז אז אחר כך אפשר רק קטעים קלילים ושטויות... אם אתה באמת רוצה אותה לקטע רציני, תנצל את הצ'אנס שלך כשהיא פנויה רגשית ולא עכשיו... בהצלחה.. ומה קשור שהוא לא עשה צבא? הוא בטח בקולג' או משהו.. הרבה יותר טוב!

Lir האחת

New member
ממשיכים הלאה.

מסכימה עם השדון
אם היא לא פנויה רגשית להכיר מישהו חדש, זה לא יילך. פשוט תרפה. יש דברים שלא צריך להתעקש עליהם, הם פשוט מגיעים בעצמם

כן הא.

אני מניח שאתם צודקים. תודה לאל שזה קל להרפות, סוף סוף. אני באמת אשתדל לא להתסכל על תמונות שלה במחשב עם השיר You're Gorgeous ברקע...
דפוק הא?

אתה בארה"ב.. בלי חברה...

יאללה תתחיל לפזר ילדים.. מה אתה מתחיל להתאהב.. אגב בקשר לבחורה.. אתה צריך קצת עכשיו לשים עליה *** רק ככה אולי אולי יהיה לך סיכוי איתה פעם.. בקשר לצבא..? מה קשור צבא.. נגיד שלא היה בא לו לעשות.. הלך עשה חיים וכסף בחו"ל יותר חכם.. או שהייתה לו בעיה רפואית או שהצבא לא רצה לגייס.. אל תשפוט אנשים לפי צבא.. זה לא כזה מדד מדהים..

היי מה קורה? ../images/Emo9.gif

עזוב אותך, היא אמריקאית - זה לא ברור מה יש לאמריקאים בראש, הם לא ממש חיים במציאות עזוב אותך, חברה שלה זה פוטנציאל! לך תדע, אולי יצליח שם יותר עזוב אותך, ממילא אתה חוזר מתישהו לארץ, לא? (מה לא?!) תצטרך להיפרד ממנה בסוף עזוב אותך... הוא באמת לא עשה צבא! ובטח גם אנטישמי

Cobe Anan

New member
צ'מע..

יש לנו תמיד נטיה לרצות את מה שקוסם לנו, ולא את מה שאפשר להשיג. בתכל'ס- זה טוב. אל תתחיל לחפש בנות שישימו עליך, חפש את הבנות שבא לך עליהן. רק תיקח בחשבון שבשביל לשמור על הסטנדרט הזה, לפעמים תצטרך להתפשר על משהו חשוב: אתה תצטרך ללמוד איך לוותר. נכון, לא כל אחת שתרצה תרצה אותך, ולא כל אחת שתרצה אותך תמצא חן בעיניך. אבל ברגע שתמצא את ההיא שנופלת בדיוק באמצע- אחי, השגת לעצמך בחורה
נכון, זה לוקח זמן; כמה לילות באלכסון, וקצת לשחרר מעוד מישהי שנראתה לך האחת. אבל מה שתשיג בזה יהיה אמיתי והדדי, בין אם זה ייגמר בזייון טוב, ובין אם זה יסתיים בחתונה. רק חכה, יהיה טוב
אוהב אותך אח יקר

תודה לך

כרגיל, דבריך הם באמת מעוררי השארה ונותנים הרבה מקום למחשבה. תודה! מקווה שהיה אחלה קורס!

L y c a n

New member
כן נו

רק כשאתה נמצא בארץ נדמה לך שהבנות הישראליות מתוסבכות, אבל בחו"ל זה לא שונה, ולך תבין עכשיו. בכל מקרה, חברה שלי נשמע כמו אחלה רעיון

SuperKeren

New member
אומרים "נו, שוין" וממשיכים הלאה...

אתה נתקל בבעיה רק אם כבר נפגשתם ונדלקת, כי אז תכנס למצב שבו אתה תשווה כל בחורה שתפגוש בזמן הקרוב - אליה. זה אם כל מה שחשבת עליה התברר כנכון מפגישה ראשונית.. בקיצור, תמשיך הלאה ואל תוותר
איפשהו ומתישהו היא תצוץ

למעלה