אוף.. אתם מכירים את זה

g i l i

New member
אוף.. אתם מכירים את זה

שאתם ממש ממש מתגעגעים למישהו. ועושים הכל כדי שלמור על קשר ואז כשהוא חוזר מסתבר שזה לא היה כל כך הדדי? אוקיי, החברים שלי נסעו למשלחת לפולין, וכל הזמן שלחתי להם פקסים ואס אמ אסים ודברתי עם ההוריםן שלהם וכאלה.. ואז אתמול הם חזרו ורציתי להפגש איתם, והם באו להפגש איתי כשחזרתי מבייביסיטר, ועליתי לרכב והם נסעון לכיוון הבית שלי, והורידו אותי שם.. כאילו ציפיתי שידברו איתי יספרו וזה, ובכלל הם הורידו אותי ונסעו למסיבה... ממש כאב לי .. והם בכלל לא התגעגעו אליי כמו שאני .. כי הם החברים הכמעט יחידים שלי, והם היו מוקפים בחברים שלהם.. אז זה גרם לי לחשוב שאני צריכה למצוא חברים חדשים ושאם הם ירצו לדבר איתי הם יבואו אליי.. וגם כשניסיתי להסביר להם הם לא הבינו אותי.. ולמה נפגעתי.. אוף, אתם חושבים שהגישה שלי נכונה?
 

lady d23

New member
יכול להיות שאת צודקת...

אבל דברי איתם בנפרד, ותסבירי מה מציק לך. בד"כ כשאנשים בחבורה גדולה בדרך למסיבה הם לא במצברוח לרצינות, לפחות ממה שאני מכירה את החברים שלי..
 

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

קחי בחשבון שהם עברו את החוויה הזאת ביחד והתעסקו בה כל כך הרבה, שאולי כרגע הם רוצים חופש מלספר על זה. חשוב שתספרי להם על ההרגשה שלך כי אולי הם לא רואים שזה מציק לך.
 

faith2

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...

דברי איתם וספרי להם על העניין. וחשוב שתזכרי שהמסע הזה לפולין, זהו מסע נורא נורא קשה...ויותר קשה לעיכול ע"י בני עשרה. אני מקווה שהכל יתבהר לך, ויהיה רק טוב!
 
למעלה