אוף בנות

אוף בנות ../images/Emo10.gif

עליתי בקילו. הלוואי שיכולתי לבוא ולהגיד שאין לי מושג מאיפה זה בא. אבל אני יודעת טוב טוב מאיפה זה בא... מצטערת שאני כבר בקושי נמצאת פה. אבל אני מיואשת, מהכל. קשה לי עם הפסיכומטרי. נתנו לנו 7 נושאים לשיעורי הבית. ישבתי עכשיו שעתיים, ולא סיימתי אפילו נושא אחד. ומרוב ייאוש הפסקתי ולאן פניתי?.. נכון, אל ידידי הטוב המקרר. שם גיליתי שפע של פסטה, פשטידות, שוקולד, עוגה... כולם- עכשיו שוכבים יפה יפה בתוך הבטן. ורע לי. כל כך. אני מרגישה רע שככה נכנעתי, שככה נפלתי. ועכשיו אפילו זמן אין לי בשביל לצאת ללכת או לרוץ על מנת להוריד את הקילו הזה. גם הפסיכומטרי וגם העלייה במשקל.. אני מרגישה שזה פשוט יותר מידי בשבילי... תראו אותי.. באה פעם בשנה, ועוד מתבכיינת.. מצטערת בננות.. אוהבת אתכן המון, גם כשלא כאן, ס.ש.

mikloi

New member
סירופית מתוקה אל פחד!

לפעמים קורה שעולים במשקל, זה לא נורא כל כך! ואם עכשיו אין לך זמו לרוץ, גם זה לא נורא! מחר יש יום חדש! מחר תוכלי לפצות על מה שאכלת, ולאכול רק דברים כמו סלט וגבינה ולחם קל... אם נייסר את עצמנו על כל חטא קטן, לאן נגיע בסוף? אני אומרת, תנסי להתרכז יותר בפסיכומטרי, כי ציון פסיכומטרי הוא יותר בלתי הפיך מקילוגרם קטן ומסכן, שלא שווה את העצבים שאת מוציאה עליו... את תורידי אותו! אולי לא מחר, אבל עד שבוע הבא הוא בטוח יעלם! אוהבת ושולחת חיבוק ונשיקה:מיקה

rutti

New member
סירופית מתוקה

אל תיהי עצובה. חבל על הפנים היפות שלך. קילו זה ממש שטויות, זה ממש כלום. קרה לי הרבה פעמים שעליתי וירדתי קילו. אני בטוחה שכמו שזה עלה, ככה זה גם ירד ואת אפילו לא תרגישי כי זה יהיה ככ מהר.קילו אפילו לא מרגישים על הגוף. בקשר לפסיכומטרי, אני מבינה איזה לחץ זה. גם חברה שלי עשתה השנה ופשוט לא ראו אותה. אבל את חייבת למצוא קצת זמן לעצמך אחרת את תשתגעי. אז תפני אפילו חצי שעה סתם לצאת להליכה וככה בטוח תחזרי עם יותר כוחות. אז אל תרגישי רע חמודה, לכל אחד יש מעידות מידי פעם. תזכרי שאנחנו תמיד אוהבות אותך ותמיד כאן בשבילך, ואל תרגישי רע שאת "מתבכיינת", כי בשביל זה אנחנו פה! להיות איתך תמיד, גם ברגעים קשים. באמת באמת שקילו זה שום דבר ואני בטוחה שאת עדין נראית מקסים, אז מהר מהר תעלי חיוך על הפנים
ותמשיכי כאילו לא קרה כלום. אז בי מתוקה, מאחלת לך המון בהצלחה בפסיכומטרי ושיעבור לך הכי טוב שאפשר. אוהבת המון
,רותרות.

אויש, ס.ש מקסימה שכמותך!!!

זה לא, זה לא, זה לא נורא!!!!!!!!!!!!!!!! אויש, ס.ש מדהימה שלי!!!!!! כ"כ עצוב "לקרוא" אותך עצובה... אבל אין לך על מה להצטער, סירופית מתוקתי... בשביל זה הפורום קיים, כדי שיהיה לנו כתף לבכות עליה!!!!!!!!!! תדמייני שאני "מושיטה" לך את הכתף שלי...
קודם כל, מאוד חשוב לי שתדעי שקילו זה לא כזה ביג דיל. מה שכן, אני יודעת שלא משנה כמה נגיד לך את זה, את עדיין תרגישי רע ואני לגמרי מבינה אותך בעניין הזה. זה מדכא וזה מבאס וזה מעצבן וכל המילים שאת רק יכולה לחשוב עליהן!!!!!
אבל! (ידעת שיש "אבל" מתקרב, נכון?), זה כולה קילו!!! קילו זה לא סוף העולם... במיוחד לילדה יפיפיה כמותך, ס.ש מדהימה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעצם, לא רק שלי, אלא שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פשוט בתקופה של לימודים. זה רק מראה שאת בנאדם, כי לכולנו יש את התקופות המעצבנות האלה עם הלימודים, שמאוד קשה להמנע מלאכול מעט!!!!!!!!!! אז אל תחשבי על זה פשוט. תתרכזי בלימודים. בהצלחה, דרך אגב...
אני יודעת שכל מה שאני אכתוב לא יעזור, אבל... אני רוצה שתדעי שאנחנו כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ (ועוד מיליוני "כל-ככים")
אוהבים אותך כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "אפילו" שעלית קילו...
זה באמת לא סוף העולם, יקירתי. את תרדי את זה, את תראי. בינתיים תתרכזי בלימודים, תלמדי טוב (אוי לא, אני מתחילה להשמע כמו אמא שלי!!! הצילו!!!)
ואחרי שתגמרי עם הלימודים האלה - תורידי את הקילו המעצבן הזה!!!!! אנחנו כולנו פה בשבילך, ס.ש !!! תמייייייד!!!!!!!! את תמיד מצחיקה ותומכת ועוזרת ואוהבת ומחבקת ולכן אנחנו כאן בשבילך עכשיו, כשאת צריכה אותנו!!!!!!! אם היה לך מושג כמה בא לי לחבק אותך עכשיו...
אויש, תראי, הסמיילי שלך, ס.ש... הוא שר לך: "זה לא, זה לא, זה לא נורא!!!" תראי:
:
-]
:-
]
:-
]
:-:
-]
]
:
-]
אני אוהבת אותך, סירופית. מאוד מאוד מאוד. ובאמת, זה לא נורא. את תעברי גם את זה!!! את חזקה, אני יודעת שתצליחי... חוצמזה, גם לך מותר "להפניק" את עצמך מדי פעם, לא??? (אל תעני, זאת שאלה רטורית!!!)
גם הסמיילי שלי מוסר לך ד"ש:
את רואה איך כולנו אוהבים אותך??????????????? חחח...
טוב... אז אל תדאגי!!!!!! ותכתבי לנו מתי שרק בא לך, איך שרק בא לך... כי אנחנו תמיד, אבל תמיד (!!!) כאן בשבילך. מתים עליך, עדי
וכולנו!!!!!!

fatpig

New member
סוויט סירופ!

היי , לא נורא!!!!!!!!!!!!! מה זה קילו לפה או לשם...... אז עלית קילו וזה ממש ממש לא נורא..... זה לא ישאר שם יותר מידי זמן . מה שחשוב זה לדעת לעבור על זה ולהמשיך במרץ למטרה! את צריכה לחזור לעצמך... חפיף , אז עשית שיקול דעת לא נכון והגעת למקרר ... זה קורה ... אנחנו רק בני אדם ! רק חשוב לנסות וללמוד מטעויות ובפעם הבאה לפתור את הלחץ בדרך אחרת ולא לנסות והיתנחם באוכל כי זה גורם רק לייאוש ואכזבה.( כמו שכבר ראית) אז אני שולחת לך שק ענק של
וים
ואני יודעת שתצליחי! חוצמזה כל הכבוד לך על הכוח רצון וההתמדה... אני ניסיתי לעשות פסיכומטרי ביא אבל היה כל כך הרבה שיעורים שבסופו של דבר עשיתי את הקורס ובגלל שהשקעתי כל כך הרבה ( כן בטחחחחח!) אז לא ניגשתי למבחן. יש לי עדיין את הקבלה ששילמתי ..... חחחחח בכל אופן תעשי את זה ותסיימי כמו גדולה, בהצלחה, fatpig

Alinush*

New member
לא נורא מותק..........

את תירדי את זה בקלות חמודה שלי ועם תצטרכי תמיכה או אוזן קשבת תמיד תוכלי לפנות אלינו ואלי לאיימייל..... שלך באהבה אלינה!!!!
ובהצלחה בפסיכומטרי!!!!!!!!!!

מקפיצה את זה כדי

שהסירופית החמודה שלנו לא תפספס את זה!!!!!!!!!!!! תראי כמה אוהבים אותך, ס.ש!!! שולחת לך מיליון סמיילונים מסמיקים, just as you like:
ממני, ומכל הפורום המד-הים הזה... :)

קבלו כולכן מיליון ../images/Emo25.gif

אתן הכי מתוקות ומדהימות בעולם!! אני אוהבת אתכן מיליווווווון!!!!! אני עייפה כל כך, אני כבר לא ישנה שבוע- וזה תמיד משפיע לי על האכילה אם אני עייפה.. אז הלילה החלטתי ללכת לישון מוקדם, ולהתחיל יום חדש ונקי לחלוטין, לחזור למשטר. מה אתן אומרות?
אוהבת אתכן המון המון, וכל כך תודה, איך עודדתן אותי.. אוהבת המווווווווון
ס.ש.

זה הדדי!!!!!

את תמיד תומכת בנו ואוהבת אותנו ומעודדת אותנו, ברור שאנחנו כאן בשבילך כשאת צריכה!!!!!!!!!!!!!! אוהבים אותך כ"כ, סירופית... רציני!!!!! את פשוט מד-הי-מה!!!!!!
מאחלת לך המון בהצלחה, יקירתי!!!! :) יהיה בסדר, אל תדאגי. בסופו של דבר, הכל יהיה טוב. רק תאמיני בזה ותראי איך הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר... love ya, gordious
עדי

למעלה