אוף - בנים הם עם רע.

Black Star

New member
אוף - בנים הם עם רע.

היי, אני לא כותבת פה בדר"כ... אבל מקווה שתקבלו אותי בכל זאת. אני מעוצבנת, ומבואסת, ואין לי מושג מה עובר עליי. לפני בערך .. שנה? - הכרתי בחור, נראה טוב והכל, אבל למרות שהיה קליק מהשניה הראשונה לא החלפנו אפילו טלפונים. המון צירופי מקרים הביאו לזה שכן נהיה באיזשהו קשר (בעיקר באינטרנט), אני יודעת שהוא חיפש אותי ובהחלט ההרגשה לא הייתה חד-צדדית. אחרי המון זמן נפגשנו שוב כמה פעמים, ואז גם התנשקנו. זה הרגיש נורא נכון (בדר"כ אני מתקדמת יותר מהר עם בנים, אבל הקטע הרגשי אצלי לא מפותח כ"כ ואני זורקת אותם נורא מהר) - איתו הרגשתי שיש מצב למשהו קצת יותר "אמיתי". אבל עוד המון bad timing, תזמון ממש לא מתאים, הביא לזה שמאז לא נפגשנו וגם התנתק לגמרי הקשר. בשלושה שבועות האחרונים ראיתי אותו המון (אחרי שלא ראיתי אותו בכלל כמה חודשים) - הוא קצת התעלם וגרם לי להרגיש חרא וכל הבטן שלי התהפכה כמה ימים טובים, פעם אחרונה שראיתי אותו דווקא דיברנו קצת.. לא הרבה.. בסדר, נגיד. כבר הבנתי שהוא לא בדיוק הטיפוס שתיארתי לעצמי ושהוא ילד קטן. עכשיו חזרנו לצ'טט באינטרנט... והוא מספר לי שיש לו חברה (זה משהו חדש..). ואז הוא עוד מתייעץ איתי מה להכין לה ולקנות לה!!! ואני מוצאת את עצמו "מדברת" איתו ואשכרה נותנת לו עצות מה לעשות לחברה שלו, למרות שהוא הבחור שלא יוצא לי מהראש כבר.. אני לא יודעת כמה זמן. מה לעזאזל? אני לא מבינה את עצמי. לחלוטין לא. אני כזו טיפשה...

יקירתי ../images/Emo23.gif

קודם כל, את טיפשה. ועכשיו, את נמצאת כרגע במצב שהרבה מאוד גברים נמצאים בו בד"כ "הידידה הטובה והתומכת שאני נורא נורא אוהב אבל בחיים לא הייתי מזיין כי.... מה! אנחנו כמו אחים!"
מעפן. כמו שהדברים נראים, צריך להגיד לו מה את מרגישה ופרונטו. אחרת, הוא ימשיך עם ה"איזה כיף היה לי להתמזמז איתה ואני אוהב אותה ומה עדיף לעשות לה ליום האהבה" הזה. למה? כי הוא בן. ובנים לא מבינים רגשות ורמזים. צריך להגיד להם במפורשות. במקרה הכי גרוע, הוא יבהל ויברח. וזה לא משנה את המצב הנוכחי כי גם ככה אין בינכם כלום כרגע. אם תשאירי את הדברים ככה כמו שהם, את נפגעת מזה. בהצלחה ותעדכני אותנו בהתפתחויות

OMG!!! ../images/Emo12.gif

את לא!! טיפשה המשפט הראשון אמור להיות: "קודם כל, את לא טיפשה" סליחה

Black Star

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

פרויד וכאלה.. בכל מקרה, לא לקחתי את זה כעלבון, סבבה.. ובקשר למה שכתבת - לא בדיוק חזרנו להיות איזה ידידי נפש (וגם לא נראה לי שנהפוך לכאלה) - סתם דיברנו. וחשבתי לעצמי כמה שזו סיטואציה אבסורדית וכמה שזה מטומטם מצידו. תודה

TheWhiteTigris

New member
ברוכה הבאה

למגרש של הבנים. עכשיו את יודעת איך בנים מרגישים כשהם שומעים את המשפט: "אני רק רוצה אותך כידיד"
ואם אנחנו עם רע אחרי פעם אחת שזה נעשה לך, אז מה הבנות (שעושות את זה נונ-סטופ)?...

מיטללל

New member
נראה לי שנקבל אותך...

קודם כל ליבי איתך. את חווה עכשיו את ההרגשה הכי כואבת בעולם-תחושת ההחמצה. קודם כל, אני לא מסכימה עם זה שהגיבה לפניי.. להגיד לו מה את מרגישה עכשיו רוב הסיכויים יגמר ברע. ויגרום לך סתם להרגיש הרבה יותר רע. (מניסיון.. ניסיון כואב... שגורם לי תחושת בחילה גם כמעט שנה אחרי) הדבר היחידי שיעזור זה לנסות להתרחק ממנו ומהר. את אומרת שגם ככה הבנת שהוא לא בדיוק מה שחשבת שהוא.. אתם לא ממש נפגשים.. לא ממש מדברים.. "הקשר" ביניכם רק פוגע בך ולא מספק אותך בשיט. לשמוע אותו מדבר על החברה שלו ולתת לו עצות זה כמו לחטט בפצע... את חייבת, לדעתי, לנסות להתרחק... לנסות לא לדבר איתו... רק ככה לאט לאט הוא יצא מהראש שלך.

Lanni

New member
נכון.. לתת לו עצות זה בכלל הדבר הכי

גרוע שיכול להיות מבחינתך (כוכב שחור) לדעתי..

Lanni

New member
../images/Emo10.gif קודם כל.. בנים הם חרא של עם

דבר שני - גם בנות.. דבר שלישי וכמעט אחרון - עברתי את המבדקי קצונה (זוכרת..? חחח) ודבר אחרון חביב הוא שאל תקחי את זה כ"כ קשה.. תנסי לעבור את זה בקלות (ובאמת שבנות עושות את זה יותר מבנים. גם אני הייתי כבר בסיטואציה שלך!)

למעלה