אוף בנים. תסבירו את עצמכם

נעמיתה

New member
אוף בנים. תסבירו את עצמכם

אז הסיפור שלי הוא כזה-בקשה תגיבו. יצאתי עם מישהו לפני כמה ימים היה ממש כיף, מצחיק, מהנה, זורם..... היינו בים........ישבנו ודיברנו בסוף גם התנשקנו למרות שחזרתי מחוייכת ממש.....החלטתי לא להתלהב. לא הרשתי לעצמי. ידעתי שאם גם הוא נהנה הוא ישלח הודעה או יצלצל....קיצר ישמיע את עצמו,יראה עניין. וככה גם קרה. באותו יום קיבלתי הודעה שהוא נהנה ויום אחרי הוא שלח אס אמ אס.... ודיברנו עוד בטלפון והיה נחמד.... וקבענו שאולי נצא אתמול.. ואז הגיע אתמול...ודיברנו והוא אמר לי שלא ממש דיברנו לאן הקשר מוביל ושאנחנו צריכים לדבר על זה ואז אמר שהוא לא יודע אם הוא ממש מחפש עכשיו משו רציני....והוא מצטער אם הוא הטעה אותי. הרגעתי אותו בתירוץ שאני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה ומה אני מחפשת...ככה שבקטנה......פשוט זורמים עם זה. קיצר יצאנו אתמול עם חברה שלי וחבר שלו והיה ממש כיף ושחזרנו הוא שולח הודעה ושואל מה אני חושבת על חבר שלו... ושחבר שלו חושב שאני חמודה ממש לא הלהבתי....אפילו דיי הופעתי מהנושא..כי ממש לא עניין אותי כל כך ולא הבנתי למה הוא אומר לי את זה היום הוא שאל אם הוא יכול לתת לחבר שלו את הטלפון שלי....... מההההההההה מה נסגררררר מה הקטע שלו?!?! מה פתאום חבר שלו נכנס לחיייםםםם מה איתו? טוב שהוא לא מעיף אותי ממנו....אחרי שדיברנו שמישהו יסביר לי. כי להסביר לעצמי אני לא מצליחה.

נעמיתה

New member
אוי חפרתי קצת...תודה למי שבכל זאת

קורא

Dark Muse

New member
תשובה

שתי אפשרויות: 1) הוא ראה את שבחורה מקסימה והוא רוצה לסדר לחבר שלו, שהוא אוהב ומעריך, אחת כמוך. 2) הוא מחפש זיונים לחברים שלו. תבחרי אחת מאופציות ותחשבי עליהן

TalKz

New member
זה קורה. וגם בנות עושות את זה המון

אז ככה.. שאלה החיים

pain is MY love

New member
פשוט מאוד

הוא לא מעוניין בך. סורי. מה שכן הוא כנראה באמת מתוסבך עם עצמו אבל בכל זאת מזהה את זה שאת בחורה טובה ואולי את כן תתאימי לחבר שלו, בייחוד שהוא מעוניין..

נעמיתה

New member
לא מעוניין בי. סבבה

למה קבע איתי לצאת לסרט היום?! למה ממשיך לצלצל ולשלוח הודעות??????

דנדוש20

New member
אדיוט

כנראה הוא חושב שאת נראית טוב, עם אופי סבבה רק לא ממש עושה לו את זה, או שהוא לא מוכן לקשר וחושב שאולי את וחבר שלו יכולים לעשות טוב אחד לשני. במקומך הייתי מבהירה לו שאני לא חבילה עוברת או לכל הפחות מתרחקת משניהם. אדיוט!

מיטללל

New member
תאכלס? לא נעים

אני לא יכולה להסביר בדיוק מה עובר לו בראש אבל בדבר אחד אני בטוחה - אתם ממש לא באותו ראש ולא באותו מקום. נשמע שאת כבר התחלת לפתח רגשות והוא לא יודע מה הוא רוצה (אם בכלל) במקומך הייתי מנתקת את הקשר עם שניהם.

נעמיתה

New member
אז זהו,שלא התחלתי לפתח רגשות בכלל ל

א. אני פשוט מנסה להבין מה הקטע מה מה מה מה אתה רוצה? למה היום בבוקר יענו לפני שעה הוא שלח לי אס אמ אס אם אני רוצה לבוא לים? ולא, חבר שלו הזה לא יבוא...ככה שזה לא בשבילו לא מבינה. זה מה שמתסכל

מיטללל

New member
אז

יש לי רעיון מהפכני משהו- פשוט תשאלי אותו
לא בקטע של שיחה רצינית ו"יחסנו לאין" תגידי לו בחיוך, שאת דיי מבולבלת, שאלי מה נהיה, ואם הוא צריך המלצה של פסיכולוג טוב :)

ומה עם ידיד שלך ךא נדלק עליו ../images/Emo3.gif

לדעתי אל תשברי ת'ראש.. תעזבי סתם ילדים קטנים!!! תתרחקי.. לא בשבילך!! ואל תנסי להבין בנים...חבל על הכאב ראש..

נראה לי פחות מסובך ממה שאת חושבת..

זה בטח הלך ככה: א: אהה...מה המצב גבר? ב: הכל טוב, נו מה...איך הולך עם ההיא מאתמול...? א: חמודה והכל אבל קצת ***** ולא ממש אהבתי את ה*****, לא יודע....לא בא לי טוב עכשיו הקטע הזה. נראה לי היא מתה למשהו רציני למרות שהיא משחקת אותה כאילו לא. ב: דוקא עושה לי את זה בטירוף, יש מצב שאני מנסה איתה, זה לא יפריע לך? א: לאאא, איזה יפריע, להפך ככה היא גם ישר תקלוט שאני לא בעניין וגם אולי לך ילך איתה. ב: אחלה, אז תזרוק לה איזו מילה עליי כשאתה מדבר איתה? א: בטח נשמה, אל תדאג. ב: תודה אחי, ביי...תעדכן אותי מה קורה עם זה. ממש התלהבתי ממנה. א: סבבה, נדבר. *רמת השפה הותאמה לגיל המשוער של 17-18 ** לא לשכוח, אצלנו הכל הרבה יותר פשוט ממש שאתן חושבות.

נעמיתה

New member
חחחחחחח הצלחת לשעשע אותי:)

במיוחד שהוא לא בן 17-18....יותר בכיוון של 21-22 אבל מילא ואממממממממ חחח אחלה שיחה בנית WHATEVER thank you all

duduamar

New member
אני אנסה להכנס לראש שלו:

את חמודה וכל זה, אבל הוא לא נמשך אלייך בקטע רומנטי, אז על הדרך הוא מנסה לעשות מצווה ולעשות שידוך. מוזר לי הקטע שהוא התנשק איתך וכל זה, אולי באותו רגע הוא נמשך אלייך פיזית אבל בתכלס הוא לא מעוניין איתך בקשר של ממש.

למעלה