אוף ברחה לי השינה

snoopytush

New member
אוף ברחה לי השינה

מי שחוכך בדעתו האם כדאי ללו להתמכר לטלויזיה יש לציין שזהו מכשיר מרושע שהמציא השטן , היא מבזבזת את הזמן על כלום והגמילה ממנה מלווה באינסומניה קשה ...
CHECK THIS OUT מוקדש ללכל האינסומנים באשר הם: ihttp://www.youtube.com/watch?v=MYOWeQLQ-xM

נטע523

New member
חחח השתגעת....

כמה הודעות חחחח הרגת אותי אני גם הלכתי לישון ב4 וקמתי ב8 וחצי
ועלתה בי כרגע סוגיה קיומית- מה ההבדל בין הסמיילי הזה-
לסמילי הזה -
אכן סוגייה קשה...

snoopytush

New member
חח ../images/Emo6.gifנטוש אכן סוגיה קשה

לאחר שהפכתי בדבר הגעתי למסקנה שהם אותו דבר לאחד עיניים יותר מפוחדות ולשני פה יותר גדול השאלה איך את מודדת זאת דרך העיניים או דרך הפה?.....חחחח סטודנטים לפסיכולוגיה מנתחים כל דבר...

hineta

New member
את לא רואה את ההבדל ביניהם? אני ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

זה
נראה כאילו הוא חושב "אני יודע מה מפתיע אותי, אני גם עוד מעט אהיה במצב של להגיד מה זה היה", כמו מישהו מזועזע "אני לא מאמין שעשית/אמרת את זה! איך אתה יכול?" שהוא יותר מזועזע ממופתע. זה
: נראה כאילו הוא חושב "מי אני, מה אני, איפה אני, מה קורה פה? קֶצֶר, מנותק זמנית!" זה היה 60 שניות (מיותרות בהחלט) על מה שהסמיילים מזכירים לי.

Xylophone

New member
אני לא מבינה מה הבעיה

איך אפשר בכלל להתמכר לטלוויזיה? התוכן שם כול כך רדוד שבקושי אפשר לצפות בזה דקה. כשהייתי צופה בטלויזיה (בפעם האחרונה זה היה בשנת 2002
) הייתי מרגישה שהמוח שלי נמס ושאני נהיית סתומה מרגע לרגע. הדבר היחיד שהאבתי לראות זה כול מה שהיה בערוצים: נשיונל ג'יאוגרפיק, דיסקברי צאנל וערוץ ההיסטוריה. אבל את זה אני יכולה לראות ביוטיוב אז לא שווה להחזיק בשביל זה טלויזיה. זה הדבר היחיד בטלויזיה שלא גורם נזק למוח. שלא לדבר על כול הסדרות המפגרות האלה בערוץ 3 וערוץ 2
כשהייתי באה לחברות בתיכון הן כול הזמן היו צופות בסדרה ממש דפוקה שהייתה ב-2002- משחק החיים. אלוהים, פשוט קשה לי לתאר כמה זה היה מפגר! הייתי ישר הולכת הביתה! וההשרדות הזאת שיש כול הזמן וכול שאר תוכניות הריאליטי- אין לי מילים לתאר את הסלידה שלי מהם. לדעתי צריך להגדיר את זה- מסוכן לבריאות הנפש! אז לא פלא שיש לך אינסומניה אחרי זוועות העולם האלה. עדיף באמת להיגמל ומהר.

hineta

New member
../images/Emo44.gif

משחק החיים? יש לך מזל שלא היית צריכה לראות קטנטנות! (עם הילדים שקוראים להם לכלוך וזבוב, ועם חלון הקסמים ועץ הקסמים..ועם השיר שהולך "קוואק קוואק קוואק, ברווזון מכוער מתי תבין? אתה לא פחות יפה מאחרים" ו"לב ממלון, לב מקרטון, לב מפלדה נעול שנים") - הפלאשבקים עדיין רודפים אותי! לפעמים אני עדיין מדמיינת שאני רואה את כרמן (אם מישהו זוכר מי זאת) רוקדת "פימפוצ'ו טורין-טורין"! *נותנת לעצמי סטירה* אל תגיעו למצב שלי - נתקו עוד היום את הטלוויזיה. פשוט אמרו לא.

Xylophone

New member
ראיתי גם קטנטנות../images/Emo6.gif

כול החברות שלי היו מכורות גם לזה בחטיבה. כשהן גדלו הן עברו למשחק החיים
וכן, אני זוכרת את כרמן *רצה להתחבא*

Xylophone

New member
וקטנטנות ד"א

כול הילדים שם היו טובים עד כדי בחילה. למרות שכולם יתומים וילדי רחוב
וכול פעם שמישהו היה מגיע שם לגיל 14 היה מתחיל לו איזשהו רומן ואז הייתה נשיקה ראשונה והיו עושים מזה סיפור פרק שלם ואז היה שיר ועוד שיר ועוד שיר. בקיצור, אני אהבתי שם רק את הרעים
. היה כול כך כיף לראות אותם מתעללים בטובים
(בעיקר בבלן) גאד, אני צריכה ללכת לפסיכולוג עכשיו כדי למחוק את כול הזכרונות האלה

מקמיקא

New member
גם לי הייתה טראומה מהסדרה ../images/Emo13.gif

ומכיוון שאני יודע ספרדית, אנשים כל הזמן ביקשו ממני לתרגם להם דברים מהסדרה, זה היה נורא. ואז לפני כמה שנים, כשעברתי דירה, מישהו נתן לנו ספל כזה של קטנטנות. כמעט וזרקתי את זה לקיר
אבל אז נזכרתי שאנחנו צריכים ספלים ._.

למעלה