אוף! גם הטיפול הזה הולך לפח!!!

לימי5

New member
אוף! גם הטיפול הזה הולך לפח!!!

הייתי היו9ם שוב בUS ויש לי רק זקיק אחד יפה בגודל 20 בצד ימין. בצד שמאל הם היו מאד קטנים . והצד הימני שלי חסום! אני כבר לא יודעת אם כדאי לעשות את ההזרעה הזאת. וזה אחרי 10 ימים של זריקות. אני חושבת שזה מה שדפק את הטיפול. תמיד הזרקתי 2 אמפולות במשך 5-7 מים ותמיד היה צד מוביל אבל היו זקיקים יפים בשני הצדדים. החודש כדי לעבור את יום שבת החלטנו עם הרופא להוריד מינון אז לקחתי במשך יומיים 2 אמפולות כל יום ואח"כ כל יום אחת וזה מה שקרה! אין זקיקים!!!! נמאס לי אולי כדאי לעבור לIVF ולהפסיק לחשב ולחכות כל חודש האם זה יפול על הצד החסום או לו. הבעייה שאני מפחדת מאד! אני אתקשר בצהריים ונראה מה יגידו לי. בטח היום כוריגון ומחר ומחרתתיים טיפול!

אוראושר

New member
לימי יקרה

את כבר בתוך כל הבלאגן הזה אז תהיי אופטימית ותקווי רק לטוב... בהצלחה

yaelhul

New member
לא בגלל זה אין זקיקים לימי

בטיפול ההורמונלי יש בעצם 2 שלבים. השלב הראשון הוא שלב גיוס הזקיקים, והוא מתרחש למיטב זכרוני עד היום החמישי להזרקה. אח"כ יש בד"כ רק התפתחות של הזקיקים שכבר גויסו למערכה. לכן, לא יתכן שבגלל ההאטה בקצב ובמינון - אין זקיקים. אם הם לא בשלים מספיק, ניתן להמשיך ולהזריק עד שיגדלו (אני הגעתי למקסימום של 18 ימי הזרקה). שנית - מזקיק אחד יכול להיות הריון אחד של ילד אחד, וזה הרי כל מה שאת רוצה לא ?
לסיכום - אל יאוש. לפעמים הטיפול הכי מעפן, סופו בהריון הכי מוצלח. היו לא מעט מקרים כאלה בפורום. שיהיה בהצלחה יעל

לימי5

New member
צודקת אבל לא בצד החסום ../images/Emo46.gif בכל

מקרה אני הולכת מחר להזרעה ומה שיהיה יהיה!

למעלה