אוף דה רקורד

gadisr

New member
אוף דה רקורד

לא מזמן קראנו כאן המלצה להימנע מאוף דה רקורד בגלל המוכר האנטיפט או משהו כזה. אז זהו שלא. לאחרונה הזדמנו לכיכר והחלטנו לנסות שם את מזלנו. מצאנו שם מוכר חביב ומקצועי להפליא בשם אריה ששלף לנו בקלות את כל מה שחיפשנו והמליץ לנו על עוד אלף תקליטים טובים אחרים שהתאימו לנו. יש לו שם מבחר עצום של תקליטים (באיכות מצוינת!!!) כמו שלא ראינו בשום מקום אחר (ואנחנו מהמחפשים...) בקיצור, חבל על הזמן. מומלץ.

בּני

New member
../images/Emo45.gif מצטרף

ממש מוזר בעייני... אבל זה טבעי. נכנסתי השבוע בפעם הראשונה לחנות ונהנתי מיחס מדהים ומפריטים עוד יותר מדהימים שחיפשתי לא מעט ונקנו במחירים נמוכים והוגנים. לעומת זאת לקדמת עדן אני מכניס את קצה אפי
ובקומה ה-13 עדיין לא יצא לי לבקר, אשמח לשמוע דעות של אנשים על החנות.

סקירת חנויות בתל אביב

הקומה ה - 13 - היא ללא ספק החנות שהכי כיף לבקר בה. יוצא לי לבקר בה פעם בחודש - חודשיים, אני מתיישבת על הרצפה לחפש תקליטים מעניינים, משוחחת עם המוכר התורן (הם 2 אחים שעובדים ב "משמרות"). זו החנות שאני הכי אוהבת לשלם בה, הם האנשים שהכי כיף לתת להם ממיטב כספי עבור הדבר שאני הכי אוהבת - מוזיקה. התקליטים נמכרים שם במחירים מצחיקים ממש, מבחר התקליטים די גדול, מבחר הדיסקים קצת פחות מגוון. חור בשחור - יוצא לי להכנס מדי פעם, לא תמיד יש משהו מעניין לקנות. אחרי הפעם האחרונה שהייתי שם החלטתי לא להכנס יותר (אני מקווה לעמוד בהחלטה הזו...). המוכר היה כל כך גס רוח! מצאתי 2 דיסקים שממש רציתי וכאב לי כל כך לתת מכספי לאיש המגעיל הזה אבל הרצון לדיסקים האלו היה חזק יותר. לא כיף שם בכלל! מבחר די גדול גם בדיסקים וגם בתקליטים אבל המוכר ממש גס רוח. אוף דה רקורד - מוכר די אנטיפט. לא היה גס רוח אבל גם לא סימפטי במיוחד. אדיש כזה. קדמת עדן - מחירים בשמיים, מבחר ככה ככה, גם בדיסקים וגם בתקליטים. הכי מעצבן זה שהמוכר מעשן שם בכמויות שמחניקות את החנות ואי אפשר לשהות שם זמן רב. האוזן השלישית - חנות גדולה מכדי שאוכל לומר איזה דבר או שניים על המוכרים. לא חנות של יחס אישי או משהו, זו לפחות ההרגשה שלי. מחירים גבוהים מדי לטעמי לחלק מהאלבומים, מגוון די גדול של דיסקים, היצע התקליטים פחות מגוון. חוד המחט - אין מבחר גדול מדי של דיסקים, גם בתקליטים המבחר סביר מינוס. מחירים גבוהים מאוד! לגבי המוכרים - לא יודעת, לא שהיתי שם זמן רב מדי כדי לדעת וגם לא ביקרתי שם לאחרונה. סקאלה - מגוון ממש מצומצם של דיסקים, מגוון גדול יותר של תקליטים אבל לא מעניינים במיוחד. המוכר נחמד.

בּני

New member
כל הכבוד!

ככל הנראה אני אמצא את עצמי בקומה השלוש עשרה בזמן הקרוב

holst

New member
ביקרתי שם בפעם הראשונה

חנות מעולה! כדאי מאוד לבקר שם. מבחר התקליטים גדול למדי (ויחסית מסודר...), והאיכות שם טובה. ובפעם הראשונה איפשרו לי לשמוע תקליטים לפני שקניתי אותם.

ש.פ.ד

New member
רק לגבי הקומה ה- 13 ../images/Emo4.gif

בתור חנות שמתמחה בתקליטים משומשים, תנאי ההאזנה אצלם פשוט מזעזעים. אני מדיר רגלי מאצלם, לאחר הפעם השניה שקניתי אצלם מספר תקליטים (לאחר האזנה ממושכת אצלם) רק כדי לגלות בבית שרובם בלתי שמיעים לחלוטין. אני מקווה שעוד כמה לקוחות כמוני יגרמו להם להחליף פטיפון...

Poogy In A Pita

New member
דעתי שלי

לא יצא לי עדיין לבקר בקומה ה13 חור בשחור- בד"כ אני מוצאת שם מה שאני מחפשת והמחירים שם ממש הוגנים רוב המוכרים שם מגעילים אם לא קונים כלום (אחרי שקניתי תקליט יחסית יקר ב80 ש"ח הם היו באופן מפתיע ביותר מאוד נחמדים ואדיבים ונתנו לי טיפים יומיים אח"כ הם חזרו למוטב....) קדמן עדן- המחירים שם לדעתי בסדר גמור במיוחד לספרים לפחות הספרים שאני חיפשתי... תקליטים- המוכרים והטובים ממש יקרים האחרים זולים מאוד אבל לא תמיד אפשר למצוא משהו הגון דיסקים- מחירים מאוד נחמדים למשומשים החדשים נמכרים כמו בחנות רגילה חוד המחט- בזמן האחרון המחירים התחילו להיות יותר הוגנים יש מבחר דיי גדול והמוכר דיי סימפטי הספרים שם אבל במחירים מדהימים! האוזן השלישית- יקרנים. הכל נמכר כמו בחנות רגילה חוץ מכמה יציאות נדירות ביותר לא מהחביבות עלי קרמבו- מגוון מדהים של דיסקים מעולים- אבל יקרים יש להם הרבה מאוד דיסקים נדירים ומדהימים אבל המחיר יותר ממה שצריך התקליטיה החדשה שהם פתחו- לא ממש מצאתי שם אבל הייתי ממש על השבוע הראשון

קרמבו??

זו חנות? איפה? לא שמעתי עליהם... אפשר כתובת, טלפון (במסר כמובן, כאן אסור), משהו... תודה! לגבי הסקירה - באף אחת מהחנויות לא יצא לי לקנות ספרים כך שלגבי זה אין לי שום מושג. לגבי דיסקים: קדמת עדן - היו שם הרבה דברים שראיתי בדיסק סנטר במחירים הרבה, הרבה יותר זולים. אולי זה נראה לי כך מפני שאני משווה לדיסק סנטר, המחירים שם זולים יותר באופן משמעותי מהרשתות (כמו צליל וטאוור). לגבי דיסקים שלא מייצרים יותר או כאלה שלא פשוט להשיג הם מרשים לעצמם להפגיז (שוב, זו דעתי). דוגמא אחת שאני זוכרת היא הדיסק של הפלטינות שאני רואה שם כל פעם שאני נכנסת לחנות, הוא משומש ואותו דיסק נשאר על המדף כבר יותר מחצי שנה, לפחות. אולי זה בגלל שהמחיר שלו הוא 60 ש"ח - למשומש! וזו רק דוגמא אחת... אבל שוב, זה עניין של דעה, לדעתי דיסק יש שנייה שהוא לא מאוד נדיר לא צריך לעלות כל כך הרבה. חוד המחט - אם זה המצב, אולי אני אעשה שם סיבוב בהזדמנות הראשונה שתהיה לי. אף פעם לא מצאתי שם שום דבר אז הפסקתי להכנס...

בדיזינגוף סנטר

בקומה התחתונה בצד של הסופר, זה שבמקום הקו - אופ. מוכרים שם רק דיסקים חדשים, לא יד שניה. זו החנות הכי זולה בתל אביב והסביבה!

almondhead

New member
מצטרף להמלצה

ורוצה להוסיף עוד דבר: ביקרתי בחנות לספרים ותקליטים משומשים שנמצאת ברח' ש"ץ בירושלים. נתקלתי במוכרים אדיבים, באוסף עצום של תקליטים, אך לצערי המחירים שם כלל לא דומים למחירים בחנויות בתל אביב, ולמעשה תקליט ממוצע יקר שם פי 3מאשר בכל חנות אחרת (ושוב, לצערי הרב מאוד, יש להם בהחלט אוסף ענק).

bali

New member
מנהל
בפסאז' בין רחוב שמאי לרחוב הלל

יש עוד חנות דיסקים שנראה לי שיש שם הרבה יד שנייה. מול איפה שפעם היה הריף רף. המעבר מתחיל איפה שמקדונלד'ס.

למעלה