אוף.... הגעתי מאוחר, אני מבינה שדפנה

יונתנסקי

Well-known member
אוף.... הגעתי מאוחר, אני מבינה שדפנה

שרה ראשונה. איזה שיר נתנה ? איך היתה? שמעתי רק את אלבז מתפייט על חכמה, חוחים ושושנים והיא נבוכה.

BEAUTY האחת

New member
הערב משדרים ביצועים שבני המשפחה בחרו

בני המשפחה בוחרים להשמיע שוב חלק מביצועי הזמרים .

איקה21

New member
היי חברים....ערב טוב../images/Emo141.gif

חייבת לציין שנראה לי שהיכל התהילה עלתה על המסילה שמחה על כך
הערב אדם גרם לי להזיל דמעה בחור עם נשמה ענקית בני אלבד הצחיק אותי עם החיקויים שלו המשך ערב נעים לכולם

מיק101

New member
מה היה עם אדם שגרם לך להזיל דמעה?

אני גיליתי את אדם פה בתכנית ואני מוקסמת ממנו, בכל המישורים... כרגע הוא הפייבוריט שלי לנצחון

דקל69

New member
מסכימה איתך (כרגיל), אדם איש מקסים,

חכם, אינטיליגנט, קצת ציני, אולי לא בעל הקול הכי יפה בהיכל אבל בהחלט אדם מיוחד. חיפשתי קצת ברשת ולא מזמן הוקרן סרט אודותיו, מסתבר שהיתה לו ילדות לא קלה לצד אם בעלת קשיים נפשיים, בכל מקרה לדעתי זה השיר הכי יפה ששר, למרות שאולי זה לא בין השירים המפורסמים שלו (ואולי כן) http://www.youtube.com/watch?v=ay6atteqJhI&feature=related האמת שגם הטקסט של שקיעה אחת והביצוע שלו יפה, אבל השיר הזה יותר מוצלח בעיני. לדעתי אם אילנה לא תשתק אותו הוא זה שיזכה, האמת שלא צפיתי הרבה אבל את הפתיחה של התוכנית ראיתי ומיד התרשמתי מסגנון דיבורו, ובעיקר מכך שהתהיר שהוא תמיד מגיע מוכן ומזומן לנצחון אך גם להיפך. בני ללא ספק הזמר המוכשר והווקאליסט המשובח מכולם אבל מאוד קשה להתחבר אליו בגלל אופיו.

מיק101

New member
"מסכימה אתך" - ואיפה השלום וה../images/Emo140.gifוה../images/Emo24.gif

ושוב אנחנו מסכימות מתי אוכל כבר לריב אתך מתי? אה, מצאתי, בני לא מוכשר ולא נעלים ובטח לא זמר וכמובן איכסה של טיפוס

דקל69

New member
בני זמר ענק, יש לו קול חם, עשיר, ווקאליסט

מדהים, אנרגיה וחום בגוון קולו. לגבי הטיפוס אני (שוב) מסכימה - אדם נורא, איש שקר בנפשו, מתחסד וצבוע, שטלתן, מטיף ומטיל אימה וכל זאת בארשת של איש שלום, אהבה וקירוב לבבות. הוא זאב בתחפושת כבשה, איש מדון וריב, בעל לשון הרע ואיש אשר לא יודע לכבוש יצריו, בכל הרבדים. וקצת קשה לי לנשק, לחבק ולפרחח אותך כי הזקן דוקר לי
סתם, נראה לך? קבלי חיזוקים לכל התחומים:
(נא לסדר בצורה נאה בערוגות) משהו לנפש -
(לא להגזים במינונים, לצרוך לפי הרואות מדוייקות), משהו לנשמה ולפריזורה -
ומשהו לקיבה -
הא, ולא להביא כלום לאילנה מזה

מיק101

New member
איזה כיף לי, נראה לך שאתן לאילנה? פחחחחחח

שתתחיל לאכול טופו, אח"כ נראה.....

דקל69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תזהרי, אפילו לא עלה כותרת או גבעול. אילנה, הכל בצחוק, באהבה ובבקשה בלי קונספירציות, הנה אילנה, עבורך -
(אמרת שאת אוהבת בשר)
עד שאין ג'יפ
אפילו זרד מיובש לא תראי מימני
ותגידי מה יקרה ל
אם תתחיל לאכול טופו

דקל69

New member
מיק... יה ..

אשת פוטיפר שכמותך (כדברי הרב אלבז דבר אלוקים נעשה ונשמע)
האמת, שהקול המשובח שלו מתגלה רק כשהוא שר ושואג בגרונו, מרגע שהוא מתחיל לדקלם את דברי הרבנים, הדרשות והלכותיו קולו וכולו הופך למאוס, מייגע ודוחה. הא, ותחזירי את כל התשורות... מיד!!!!

למעלה