אוף, הנייטרלי הראשון שלי

nino15

New member
אוף, הנייטרלי הראשון שלי ../images/Emo10.gif

אחרי 124 חיוביים, קיבלתי נייטרלי ראשון.. אני יודעת שזה לא משנה את האחוזים, אבל זה נורא מפריע לי. הלקוחה התלוננה שהטבעת התפרקה בדרך. כנראה בגלל תלאות הדרך (היא גרה באוסטרליה ולקח חודש וחצי עד שזה הגיע אליה). החזרתי לה את הכסף, עשיתי קיס אנד מייק אפ ושלחתי לה מייל מתנצל וביקשתי שתשקול מחדש... בינתיים אין תשובה
ולגבי מה שהולך פה - לא השתתפתי בדיון כי אני לא הכי מבינה מי נגד מי ומה קורה. אני מסכימה שצריך להיות דיון פתוח על מה קורה בטים שבו אנחנו משתתפות, אבל אני קצת מרגישה שהדיון נגרר לפסים מאוד אישיים וזה קצת מרתיע אותי. תמיד תפסתי את הפורום כמקום תומך וידידידותי, ועכשיו יוצאות כל מיני הצהרות לא נעימות. כדאי קצת להרגיע את הרוחות לדעתי...

נייטרלי

יקירתי, קודם תרגעי, היה לי נסון שכזה בעבר, וזה עובר... ויש סיכוי שהיא תשנה לחיובי. פעלת נכון ואני חושבת שזה לילה שם עכשיו.... אם אני לא טועה הקיס ומייק אפ גם מגיע אליה ויש מצב שהיא תשקול את המקרה ותשנה, תעדכני אם יש חדש :)

עשית כל מה שאפשר

תחכי ותראי אולי היא תסכים לבטל את הפדבק. עם זאת כדאי גם לקחת בחישוב שהיא עשויה לא לעשות זאת. לי היתה לקוחה שהתלוננה שעגיל נשבר לה ונתנה לי ניטרלי. שלחתי לה חדש והיא בכל זאת לא ביטלה. זה מרגיז ומבאס אבל לא סוף העולם. יש מספיק פידבקים חיוביים כדי שאנשים יבינו שאת חנות אמינה וטובה.

lilo4

New member
קחי את זה בקלות

אני מבינה את ההרגשה שלך בעקבות הנייטרלי, בעיקר כשזה נייטרלי ראשון
את מבחינתך עשית את המקסימום, ונתת ללקוחה שירות טוב ע"י החזרת הכסף. אם היא תבחר לשנות לחיובי- סבבה. אם לא, לא קרה אסון גדול מכיוון שכמו שכתבת בעצמך, זה לא יפגום באחוזים שלך. תנסי לחשוב אם יש משהו שאת יכולה לשפר בעטיפת המוצר, כדי למנוע מקרים כאלה [למרות שאף פעם אין מאה אחוז, אחת ל... יהיה מוצר שיעבור תלאות והאריזה שלו תיפגם]

nino15

New member
תודה לכן :)

שלחתי את המייל אתמול והיא לא ענתה לי עדיין. אני ממש מקווה שהיא תחליט לשנות, זה "מפריע לי בעיניים"

shayque

New member
אני מאוד מצטער

לפני משהו כמו חודש חטפתי שלושה נייטלים מאותה הקונה, מבלי לפרט מה הסיבה. שלחתי קונבואים + מייל + קיס אנד מייק אפ. לאחר שבועיים ללא מענה החזרתי שלושה נגטיבים על כך שהלקוחה לא תקשורתית והשאירה נייטלרים בלי סיבה.

nino15

New member
באמת מעצבן

אני ממש מקווה שהיא תענה לי ותשנה את הנייטרלי...

למעלה