אוף......הפורום הזה פשוט מסריח...

katykr

New member
אוף......הפורום הזה פשוט מסריח...

ניסיתי להשתתף ולכתוב הודעות.....וכמעט לכל הודעה שנכתבה הגבתי.....אבל נמאס כבר..כל ההודעוץת הן באותו סגנון.... חלק זה שיחות ממש אישיות שאי אפשר להתערב בהם כי אין לי מושג בכלל במה מדובר..... וחוץ מזה מדברים פה רק על ערסים ושברולט!! זה פורום כזה משעמם אני ממש לא אתפלא אם הוא יסגר בקרוב...... קטי

לאאאאאא

אני לא ינטוש את הפורום הזה !!!

katykr

New member
יש לי הרגשה שבקרוב תשאר

היחיד, או אולי אחד משניים יחידים שישארו כאן...אז לא תהיה לך הרבה ברירה... המנהל צריך קצת יותר להשקיע בפורום הזה...ואם קשה לו מדי..... אז שיוותר עליו.. כי אני לא רואה אותו כאן ממש הרבה. אני כותבת בפורום הזה הרבה יותר ממנו...וגם כך הרבה אנשים אחרים פה.. אבל בלי קצת השתתפות של המנהל הפורום הזה ממש יקרוס.. גם השאלות שהוא שואל הרבה פעמים פה (ממכר חמץ, מצב ביטחוני) הרבה מאד פעמים לא מתאימות לגיל האנשים כאן... מה אכפת לאנשים בני 14-16 אם כדאי למכור חמץ...אמנם אכפת לנו קצת אבל אנחנו לא ה-גיל לשאול..... הפורום הזה נהיה גרוע יותר ויותר מיום ליום.... קטי

אבל הוא לא עושה כלום !!

שיתחיל לדבר ולהגיב פה הוא בקושי כתב איזה 5 הודעות !!! באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

לקטי

קטי שלום. הפורום מיועד לדיבור על ענייני העיר וגם הכרות בין חברי הקהיליה. בנתיים ההודעות שנכתבו כאן למעט בודדות, משמשות את מטרת הפורום. יש הכרות בין חברי הקהיליה ומדברים על נושאים שכואבים. ואם מועדון השברולט הוא נושא לדיון, אז הוא נושא טוב. מדי פעם אני מכניס שאלות לדיון בין חברי הפורום במטרה לרענן את השיחות. ואם את באה בביקורת, אז אני ממליץ שתכתבי גם איך לשפר ולא רק מה לא טוב. את יכולה לפנות אלי גם באמצעות המסרים האישיים, באם יש לך הצעות לשיפור הפורום. הפורום עדיין בחיתוליו ואני מקווה שבעתיד הפורום יהיה פורה וממצה הרבה יותר, נביא לדיון בפורום את נבחרי הציבור שלנו בעיר ונשמע את דעתם על הנושאים השונים. שלך, תומר פרייז מנהל הפורום

katykr

New member
תודה רבה לך על תגובתך...

שלחתי לך מסר אישי. לדעתי אפשר למחוק את השירשור הזה כדי לא ליצור יותר וויכוחים שיפגעו בפורום... קטי

אבל !!!

אבל ויכוחים זה כל הקטע בפרום שמדברים על דברים ומביאים רעיונות וכל הזיין הזה!!! באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

למעלה