אוף, הצילו \:

ney pie1סh

New member
אוף, הצילו \:

אחרי כל ארוחת ערב, אני לא מצליחה להפסיק לאכול, ונתקפת רצון מטורף לאכול כל מאכל אפשרי שאני מוצאת כמעט (בעיקר פחמימות למיניהן) וזה רק אחרי שאני מסיימת את ארוחת הערב עצמה. חשוב לציין, שעם ארוחות הבוקר והצהריים זה לא קורה לי. הצילו!! ): ):

כמה דברים../images/Emo140.gif

אולי את לא אוכלת מאוזן במשך היום? נניח ארוחות מאוד קטנות - מגיע רעב שמנסה לפצות על כך. ז"א שאם נניח את צריכה לאכול 2000 קלוריות ליום [אין לי מושג בת כמה את אז זה רק דוגמה] לא לאכול 100 קלוריות בבוקר 200 קלוריות בצהריים ואת כל השאר בערב. עוד כמה דברים: לעשות בדיקות אולי יש איזה שהוא חוסר איזון. להקפיד הרבה על שתיה השפעה פסיכולוגית: לא לשכנע את עצמך שאת לא יכולה להפסיק לאכול- תאמיני בזה שאת שולטת על זה ולא ההפך. אם את בריאה לחלוטין, אוכלת נכון , לא מרעיבה את עצמך במשך היום ואוכלת מאוזן גם פחמימות במשך היום אין שום סיבה שזה יקרה. בתור אופציה אחרונה- ישנה הפרעת אכילה של זללנות . אבל אני מקווה שזה לא המקרה. תהיי חזקה

Shinkan

New member
מכיר את זה..

מהצד שלי בכל מקרה.. אצלי אני יודע בוודאות שזה משהו פסיכולוגי. אחרי שסיימתי את ארוחת הערב, במיוחד כשאני בדיאטה ויודע "זהו, עכשיו לא אוכלים יותר עד מחר בבוקר", זה קורה... גם אם לא חושבים על העובדה שזאת הארוחה האחרונה להיום, זה עמוק עמוק בפנים. בכל מקרה, מאוד קל להגיד ומאוד קשה לעשות - תתעלמי מזה, ואת תתרגלי לזה בסוף (כמובן כל זה במקרה ואת יודעת שאין שום בעיה בתפריט שלך ואת אוכלת בריא ונכון). יכול להיות גם שאת עושה ספורט ולא אוכלת מספיק בשביל לפצות על האנרגיה שאת מוציאה, ואז הגוף רוצה פחממות כדי לקבל אנרגיה זמינה.

למעלה