אוף התאהבתי, שוב!

אוף התאהבתי, שוב!

תגידו מה אפשר לעשות? התאהבתי שו, במישהו שאין שום סיכוי בעולם שנהיה ביחד, או שיהיה לנו איזה שהוא קשר יותר קרוב משיחה קלה בזמן ההרקדה..אני כבר מגיעה להרקדות בצורה כפייתית כמובן בשביל לרקוד אבל בעיקר בשביל לראות אותו.אני משתדלת לרקוד הכי יפה שאני יכולה שהוא יראה כמה מוכשרת אני, כל הזמן אני רק מנסה לתפוס קשר עין איתו. ואני קצת מפחדת שהוא נבהל מזה.אבל מה אפשר לעשות? אני רק חושבת עליו, לא יכולה להירדם בלילות רק מנגנת לי בראש שירים מההרקדות. ואם במקרה יש ברדיו שיר מההרקדה זה ישר מדליק אותי וגורם לי רק לחשוב עליו. זה כל כך כואב בלב...ומה אפשר לעשות חוץ מלשבת ולבכות?

זוהרת 20

New member
איזה חמודה שאת

אני יודעת מה הבעיה שלך,הבושה לגשת אליו ולדבר איתו,אז אם יש לך שם חברה שמעונינת לעשות למענך משהו שתגש אליו ותרמוז לו עליך,או שאת בעצמך תאזרי ותגשי אליו תמיד יש פעם ראשונה,תתגברי ותחשבי טוב.בהצלחה מותק!

אוך הלואי..

תביני, חוקי הטבע לא מאפשרים לנו להיות ביחד.. הוא גדול ממני באיזה 15 שנה!.. חוץ מזה שבואי נגיד שבנות זה לא הטעם שלו..ובואי נגיד שההרקדות בשבילו זה פרנסה ולא נראה לי שהוא מחפש שם בת זוג לחיים, וגם הוא תפוס...(ובואי נגיד שמי שקצת עוקב אחרי ההודעות שאני כותבת פה יכול להבין בדיוק מי אני ומי הוא..) אחרת.. כבר ממזמן הייתי הולכת להיות איתו.. ואני חייבת להתוודות ולהודיע שאם הוא היה בא ומבקש שאני ילד אני נוסעת אליו עכשיו הביתה במונית ומחזיקה בשבילו 9 חודשים ילד ומביאה לו אותו מיד אחר כך.. מבלי להתבלבל.. אני מוכנה להקריב בשבילו הכל...אבל זה לא עוזר.

מה נסגר איתך?

אין לך עוד משהו להגיד חוץ משטויות? או שתדבר לעניין או שתעוף לי מהעיינים!

Romantic Lady

New member
../images/Emo99.gif

מתוקה, ככה זה כשאוהבים ... אני מקווה שתמצאי את האחד שיחזיר לך אהבה ושיהיה גם קרוב לגילך.. בהצלחה

אבל איך אפשר?

איך אפשר להתאהב.. או בכלל להיות עם מישהו, לצאת עם מישהו כשבראש יש לי רק בן אדם אחד?..תראה הייתי בטיול שנתי.. חזרתי אתמול . הבן אדם היחידי שאני יכולתי איכשהו לשים עליו עין זה מישהו שדומה מאוד מאוד בצורה חיצונית לאותו בן אדם שבו אני מאוהבת..וזה לא משנה.. כי אין לו אותה אישיות.. אפילו לא קרוב..

lokilook

New member
אהבה

זה פשוט כל כך מתוק :) אני זוכר שהתאהבתי בפעם הראשונה זה היה כל כך נפלא! לא יכלתי לישון כל הלילה תמיד הייתי חולם על הבחורה הזאת בהקיץ כל הזמן מתהפך במיטה והדבר הכי נפלא זה פשוט לגלות שהיא אוהבת ומרגישה כמוך :)

למעלה