אוף, התעלפתי ממקודם

אוף, התעלפתי ממקודם ../images/Emo101.gif../images/Emo10.gif

לפי מה שזוכרת, הרגשתי סחרחורת כשהייתי קרובה למיטה, והחזקתי את המיטה ופתאום התעלפתי עליה והתעוררתי מבולבלת, לבנה כמו קיר, וחלשלושה לגמרי. הבחור בדרך אליי. הוא בטח לא יסכים אבל מקווה שכן יהיה לי כוחות לבוא לדירה לעזור לו עם הריסוס וניקוי של כמה דברים באמבטיה, כי לא רוצה שהכל ייפול עליו.

לי לו ש

New member
תרגישי טוב../images/Emo101.gif ותשארי לנוח בבית!

מי פה??? משעמםםםםםםםםםםםם

איך אני יכולה לשבת לי ולנוח כשהוא זה שכל

הזמן מארגן את הדברים לדירה, משלם את הרוב (כרגע כמעט את הכל), ומסדר את כל הדברים הטכניים??
זה לא פר כלפיו.

לי לו ש

New member
אם הוא זה שייבקש ממך להישאר לנוח

אז מה לא פייר בדיוק וחוץ מזה הכל תלוי באיך שאת מרגישה עכשיו

חמודה, קורה שלא מרגישים טוב

ועוד אם את אומרת שהתעלפת אז בכלל עדיף לך לנוח ולהתחזק ושתרגישי שאת מסוגלת תעזרי לו ותפצי אותו בדרכים שונות

ס22ית

New member
הוא דואג לך...

אם המצב היה הפוך גם את היית דואגת לו... ותמצאי כבר את הדרך לפצות אותו על זה
(חוצמזה אם תתעלפי לו שם רק תעשי לו יותר בלאגן
)

soofgania

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

תנוחי ואל תעסקי בנקיונות עכשיו!ובטח שלא אמבטיה שמצריכה ניקוי בעזרת חומרים רעילים שקשה לנשום אותם..

מקווה שאת מתאוששת עכשיו ../images/Emo24.gif

ושקיבלת שכל, ולא שיחקת אותו גיבורה עם הניקיונות..... "לא רוצה שיפול עליו ????" ... מה יש אם הוא ינקה את האמבטיה ? הוא יחשוב שאת מנצלת אותו ???? מאמי, הוא חבר שלך, וזה בדיוק מה שעושים חברים .. יותר מכך, זאת לא הפעם האחרונה שהאמבטיה שלכם תהיה מלוכלת... אז אם הוא ינקה היום, את תנקי בשבוע הבא.. וכו'.. בקיצור - תרגישי בנוח להיות חלשה

טוב נווו... אז העקשנית לא הקשיבה לאף אחד../images/Emo3.gif

והלכתי והיה בסדר- הוא שיפשף את קירות האמבטיה, ואני בזמן הזה ניקיתי את כל הדירה מבחינת טאטוא ושטיפה ואז עשינו ריסוס בכל הבית. הריסוס כמעט הרג אותי, אבל הכל בסדר. מרגישה יותר טוב, הרבה יותר טוב- תודה לכל הדואגים

MommyHug

New member
יופי ../images/Emo13.gif מפחיד לעבור מה שעברת...

תרגישי טוב עוד מעט סופ"ש- לפחות אז תנוחי!

למעלה