אוף זה כל כך מעצבן!

tahar12

New member
אוף זה כל כך מעצבן!

אם יש מישהי בעולם שהיא חסרת ביטחון זאת אני. אם מישהו ניגש אלי בהפסקה או שהוא צריך לתת לי נשיקה באמת או חובה אני ישר מסמיקה מגמגמת אני לא מסוגלת להוציא משפט אחד שלם ובריא מהפה שלי. אני לא אחת המקובלות או המחוזרות ובואו נגיד שאני לא ממש מצליחה לתקשר עם בנים בצורה... ישירה. אני ממש ממש ביישנית. אני טובה בלתת עצות אבל לא ממש טובה בלעשות אותן בעצמי. כל דבר שרק קורה אני חושבת שאני הכי גרועה. אם מגישים מבחן בכל מיקצוע שהוא אני ישר חושבת שאני גרועה. אם אני מביאה איזה תמונה למישהו ישר אני חושבת שאני ניראת זוועה. דווקא הרבה אמרו לי ואומרים שיש לי תלתלים יפים ושהכל בסדר אצלי אבל יש גם את אלה שאומרים ההפך ואני ישר שוחחת את הדברים הטובים שאמרו. סליחה על החפירה... ותודה למי שקרא.

tahar12

New member
אני כל כך פחדנית שזה כואב... בחיים לא יהיה לי

אומץ להיסתכן........

tahar12

New member
אני פשוט זוועה. צרה לכל מי שלמד אי פעם בבית

ספר. אני כן תלמידה טובה אבל במבחנים אני פשוט נילחצת ושוחחת את כל החומר. אני לא מוציאה יותר 88 וזה א טוב יחסית לכיתה שלי... אני אולי לא מאוד מכוערת כמו שאמרתי מקודם אבל אף אחד בכיתה שלי לא חושב ככה... כולם חושבים שאני ניראת כמו האישה הכי מכוערת ודחויה בעולם. ואני לא כזאת, כאילו מה הבעיה בתלתלים חומים ועניים חומות.. אומנם אני קצט עברתי את הבובה המתאים (1.63) אבל מה הביג דיל?????????????????????????? אני רק מיתפללת לרגע הזה שיבוא לצערי רק בעוד שנתיים וחצי.... הרגע שבו אני אכנס לכיתה חדשה בבצפר חדש...

><

"אני טובה בלתת עצות אבל לא ממש טובה בלעשות אותן בעצמי." כ"כ מזדהה.....

למעלה