אוף, זה לא פייר!!

אוף, זה לא פייר!!../images/Emo19.gif

פגלל שנולדתי מאוחר אני אף פעם לא יוכל להיות בהופעה שהלם... זה כ"כ מבאס לחשוב על זה...

skaramoosh

New member
להיות בהופעות

זה לא כיף כמו שחושבים... לעמוד שעות בצפיפות,חום/קור,מעייף, דחיפות, ובסוף רוב הפעמים כמעט לא רואים את חברי הלהקה האמיתיים ונאלצים להסתפק במסכים הגדולים... ןלפעמים הם גם מפשלים כמו http://youtube.com/watch?v=-Xo7nx47hvY&search=queen%20live פה... בקיצור עדיף לראות בבית בטלוויזיה או דיוידי

אה?../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

לעמוד שעות בצפיפות,חום/קור,מעייף, דחיפות-זה משכיף בהופעות! ותמיד אפשר להגיע לבמה אם באמת רוצים... לראות בדויוי זה לא אותו דבר.

khammel

New member
וזה נאמר על סמך איזה ניסיון בדיוק?

עמדתי בקור באנגליה, בגשם, ברוח, מ 3 אחה"צ ועד 7 בערב + עוד שעה וקצת באולם בפנים בכדי לתפוס מקום מעולה ליד הבמה -- ראיתי *הכל* (ואני ממש לא גבוהה). כשבריאן היה בארץ הייתי ליד הבמה ויש לי זכרונות מצויינים. שפילד היה שווה כל דקה וכל אגורה. פארק הירקון גם. הופעה חיה של קווין לעולם -- אבל לעולם -- אי אפשר להעביר במדיה. צריך להיות שם.

khammel

New member
1993 אאל"ט

הוא הופיע במשך כשעה לפני GNR במסגרת סיבוב ההופעות סולו שלו Back to the Light למיטב זכרוני רשימת השירים היתה דומה או זהה לזה של Live at the Brixton Academy

skaramoosh

New member
אנשים סיפרו לי, ראיתי בדיוידי....

אין לי ניסיון אישי כי אני מזה שונאת תורים ענקיים וצפופים

khammel

New member
קצת מצחיק לשלול בלי להתנסות

וחוץ מזה, תור הוא לא בהכרח ענק וצפוף. בהופעה של הסקורפיונס היה יופי של סדר וחלוקה לשערים. באנגליה, העמידה בתור סיפקה החלפת חוויות מהנה ופורה עם אנשים שראו את קווין מסוף שנות ה-70. בכל מקרה, הפסד שלך. ודבר אחרון -- רוב האנשים בסיבוב ההופעות הנוכחי מספרים שלא משנה כמה הם ישבו רחוק, היה ממש כיף.

skaramoosh

New member
טוב האמת...

ראיתי את בריאן,ג'ון ורוג'ר אבל הם לא עשו הופעה רק היה איזה חצי דקה בריאן בגיטרה
אבל ראיתי אותם!!! כיףףף לי (וגם היה בקהל הנסיך אדוארד אבל לא ראיתי אותו)

בשביל להיות בהופעה

מצידי הייתי עומדת בתורים שעות אם זה היה תלוי בי כמה חבל שאפילו את רוג'ר ובריאן (ופול) אני כנראה לא אראה

למעלה