אוף, זה קשה...

נתי26

New member
אוף, זה קשה...

היי לכולם... לא יודעת מי זוכר אותי ומי לא, אז אזכיר בקצרה. לפני שנה וקצת היה לי סרטן בצוואר הרחם ועברתי כריתת רחם. לפני כמה חודשים גילו גרורה בין עצם הזנב והרקטום והיום אני מקבלת הקרנות כל יום, כימותרפיה פעם בשבוע. אני סובלת... אוף כמה שאני סובלת... הפגיעות הפנימיות האלה בלתי נסבלות. אני יכולה להתמודד עם העייפות, עם הכוויות על העור, עם הבחילות המגעילות האלה, עם השיער הבלונדיני היפה שלי שהולך ומתקצר, אבל לא עם הכאב הזה!!! אני מצטערת לשתף ברמה כזו אינטימית אבל אני מרגישה שאני מחרבנת סכיני גילוח, בחיי. אני בהלם שלא שברתי את כל הזכוכיות בבית עם הצרחות שלי. בחיים לא הרגשתי כאלו כאבים ולצערי בשנה וחצי האחרונות עברתי דברים מאוד מכאיבים. אולי מישהו עבר משהו דומה ומכיר דרך כלשהי להקל על הכאב הזה?? אני פשוט מתייאשת. זה כל כך כואב שאני כל היום רק בוכה. נמאס כבר, נמאס. מצטערת על המלנכוליות.... תודה על ההקשבה...

דגנילי

New member
חמודה..../images/Emo24.gif

כל כך כואב לשמוע אותך.. את ממש זועקת לעזרה.. סבלתי הרבה מהטיפולים, אך לא כאבים. בטח לא מהסוג שאת מתארת.. אין לרופאים דרך להקל עליך? משכך כאבים כלשהוא? אפילו משהו מקומי? מרפאת כאב? את גם ככה סובלת מספיק, אז עוד כאבים שכאלו? לצערי אין לי מה להמליץ לך.. אני מקווה שיש פה מישו אחר שיוכל. אבל אני פה בשבילך, ומקווה שתימצא דרך להקל עליך, תעדכני.

ihovav

New member
עצוב לראות את תופעות הלוואי הקשות..

מקווה שתעברי את הסבל הזה כמה שיותר מהר. שולחת
... שאלה לי אלייך: הכאבים מלווים בעצירות? טחורים?

נתי26

New member
תודה ותשובה

זה משתנה. טחורים יש עצירות לרוב לא כי אני מקפידה לאכול כמו שצריך כדי להימנע מכך. אני משתמשת בסירופ "לבולק" שמסייע ליציאות רכות וזה גם עוזר קצת... אבל לא מספיק...

ihovav

New member
אני מתה על הסיומת שלך...

היה פה שרשור לא מזמן לגבי טחורים. יש שם הרבה עיצות, אני מקווה שמשהו שם יוכל לעזור לך (במידה ועוד לא ניסית...) בקשר לעצירות, אבא שלי סבל מזה בטירוף בטיפול הקודם (לטיפול החדש יש תופעות משל עצמו, הוא לא פרייאר...) ניסית את המיץ שזיפים המרוכז? אבא שלי היה שותה 3 בקבוקים כאלה ביום... אם את רוצה אני יכולה לתת לך את הטלפון של החברה שמייצרת כאלה הכי בזול. קנינו ישירות מהם ב- 8.75 ש' לבקבוק... בהצלחה בכל מקרה ותרגישי טוב בהקדם...

מיליתו

New member
נתי, חמודה

בא לי לבכות איתך. הטיפולים שאת עוברת כל כך קשים, וקשה לראות את הסוף. קשה להאמין. אני לא יודעת מה לעשות עם הכאב. אני מניחה ששיתפת גם את הרופאים. אולי רפואה משלימה? את לא צריכה להתנצל על המלנכוליות. טבעי שאת מרגישה ככה בתוך כל המלחמה הזו. את עדין עובדת, דרך אגב? ואם בא לך לצרוח - תצרחי.

daphda

New member
אולי זה יעזור

בעקבות הקרנות וכימו' סבלתי מכאבים איומים בכל חלל הפה עד לרמה שלא יכולתי לשתות מים. מעבר לכל מיני תכשירים שנועדו לפתור את הבעיה (שכמובן לוקח מספר ימים עד שהם עובדים) קיבלתי המלצה מרופאה על פתרון זמני: עזרקאין ג'ל. הוא פשוט הרדים את המקום לשעה-שעתיים ואיפשר לי לאכול. אזהרה: הג'ל מכיל לידוקאין ויש אנשים שרגישים לחומר. בעיה דומה, קצוות הפוכים.

נתי26

New member
ניסיתי

לצערי, לא ממש עזר לי. זה גרם לי לעיקצוצים וגרד מציקים. אוף, נראה שאין משהו שלא ניסיתי כבר.... בכל אופן המון תודה לכולם על העזרה וההתעניינות, אני כבר מרגישה יותר טוב בכך שיש לי למי לבכות ולמי לקטר. נראה לי שהחברות שלי כבר מאסו בלשמוע על התחת שלי....

yaldasukar

New member
נשמה! תרגישי טוב ../images/Emo45.gif

בס"ד מצטערת מאוד מאוד על כך שכואב לך
אבל אני מאחלת לך מכל ה-
רפואה שלמה! אני יודעת כמה זה קשה כשכואב כל כך, אבל כמו שכתבתי בדיוק לפני שניה בהודעה אחרת פה- "הזמן
הוא התרופה הטובה ביותר". אוטוטו הטוב ביותר כבר יגיע אליך. תחכי רק עוד קצת. (ואולי הוא כבר הגיע ואני לא יודעת..
) ואל תדאגי - כולנו פה נשמח מאוד לשמוע הכל על התחת שלך ואני מבטיחה שלא ימאס לנו מזה
(אויש.. זה נשמע ממש חולני..
אבל הבנת את הכוונה...
)
תרגישי טוב

למעלה