אוף-זה רק אצלי שהדולפיןHD לא יציב?

פגית

New member
אוף-זה רק אצלי שהדולפיןHD לא יציב?

נסגר עלי וזה ממש מתסכל בעיקר כי כתבתי תשובה ממש מושקעת ועכשיו לשחזר הכל-אוף

פגית

New member
קרס עלי ונתקע..

אולי קשור לעובדה שאני על רום אורנג' ולא גנירי? לאנצ'ר TW?

white star

New member
../images/Emo54.gif מסתבר שזאת תקלה ידועה

הרבה מתלוננים שזה קורה בעיקר בכתיבת פוסטים ארוכים בפורומים. ראיתי את זה פה: http://www.thegalaxytabforum.com/index.php?/topic/1078-browser-crashes אני אחסוך לך את החפירה, הם ממליצים על MIREN שאיתו הקריסות נעלמות כמעט לחלוטין. תנסי ותגידי לנו אם פתר :)

פגית

New member
../images/Emo178.gif

הMIREN לא אוהב להיות סטודנט וממאן להיכנס לאתר של אב"ג לכן ירד מהפרק. עברתי לSKYFIRE והוא קרס רק פעם אחת, מאוד מתסכלת, אבל ב4 בבוקר, אז נרשה לו.. בנתיים איתו והוא מאוד נוח. מכל מה שניסיתי-אופרה(לא מיני) מיראין, פיירפוקס, דולפין מיני, רק דולפין HD והסקיפייר נכנסים למייל האוניברסיטאי, ככה שבנתיים אני עם סקאי. יש לציין שזה אכן קררס בלילה ובהתכוונות לענות כאן, אירוני.........

voguemaster

New member
אצלי לא קורה בכלל

מצד שני, אני לא נכנס למייל של האוניברסיטה. מה שאני מנחש שקורה (מניסיון עם מערכות מבוססות JAVASCRIPT על מכשירי MOBILE) זה שהאתר לא מותאם אליהם. יש קטעי קוד שלוקח להם הרבה זמן לביצוע (דוגמא אחת) ואז במצב כזה הדפדפן פשוט יכול לעשות אחד מהדברים הבאים: 1. לבטל את הסקריפט - האתר נהיה לא שמיש אבל הדפדפן חי. 2. לצאת בצורה לא יפה וזהו זה (ככה ספארי על IPAD מתנהג כשלא מוצא חן בעיניו שהקוד שלך איטי מדי
). נתקלנו במלא תופעות כאלה במסגרת הפרוייקט שאנחנו עובדים עליו. ה-IPAD המקולל הזה (לא רק הוא אבל נו..). היינו צריכים לבצע חתיכת אופטימיזציות ב-JS כדי שהכל יעבוד כמוח שצריך.

פגית

New member
הם אכן נסגרים לא יפה

כיאלו אם זה לא זה, אני לא עובד בכלל

למעלה