אוף, זוגיות

אוף, זוגיות

מה זה בכלל. אני מרגישה לפעמים רק אמא לא בת זוג ובעצם גם מנקה, מבשלת, ההיא שעורכת קניות, ההיא שקובעת את מי צריך לבקר ובמיוחד ההיא שקמה בלילה. אני עייפה כל כך, הילדים חוליפ ובעלי עובד כל כך קשה. וכשאנחנו יחד הוא כל כך מעצבן אותי מכל שטות אני קופצת ופשוט נסחפת. בערך כל יומיים אני מחליטה להפרד. אין כסף, אין כוח, אין פנאי לצאת לדבר. אהל הילדים מדהימים ואנחנו מתים עליהם ומרגישיפ סיפוק ענקי מהם. מה עושים? איך יוצאים מזה???

Rtitan

New member
במבט לאחור...

המשפט הכי חשוב שאמרת - "אין כוח, אין פנאי לצאת לדבר"... לכו לדבר. במצב שאתם נמצאים בו כיום - עשו את זה עם גורם שלישי - זה חשוב. אין זמן?... יש לי שאלה - נניח, שמאן דהוא חטף התקף לב... האם ימשיך לעבוד ולחיות כמו קודם או שייקח זמן ויחלים?... כן - הנישואין שללכם? אולי על סף התקף לב - טפלו בהם לפני שיהיה מאוחר מדי...

ומוסיפה לדברים החכמים שנכתבו

"כל דבר מעצבן" זה סמפטום למשהו חשוב שלא תקין. אל תזניחו. צריך לדבר ולמצוא מה לא תקין. ניסית לדבר איתו? ניסיתם לפנות לעזרה חיצונית?

כרגע הוא מסכים לטיפול זוגי

אבל מאין הכסף? אולי באמת יש לכם מושג מה המחיר ואיפה יש יועץ טוב באיזור הדרום?

זה שהוא מסכים זה נהדר

כי זה אומר שהוא מבין שיש בעיה ורוצה לעשות הכל כדי לפתור אותה. לגבי יעוץ מוזל - אולי יש דרך קופ"ח? או נעמ"ת? או דרך שירותי הרווחה של העיריה? שוה לבדוק. ואם לא תמצאו משהו מסובסד אולי תוכלו ללכת למספר פגישות מצומצם וזה יעזור כי ייתן לכם כלים להמשיך לדבר לבד.

אמא שמחה 1 - לכל דבר יש מחיר

מחיר הילדים המדהימים שאתם מתים עליהם ומרגישים סיפוק ענקי הוא כל הדברים האחרים שכתבת עליהם. הילדים הם התמורה המלאה. אל תצאי מזה, הילדים יגדלו, וירדו מעליך הרבה מהמטלות היומיומת . למדי את עצמך לא לקפוץ מכל שטות - סובלנות היא שם המשחק, תמיד ברגעי כעס וחוסר סבלנות כלפיו תזכרי למה התחתנת אתו. פרדה אולי תפתור לך מספר בעיות אבל היא תתן לך הרבה חדשות. הבעיה של רוב הזוגות שהם מתחתנים באשליות שחיי הנישואין הם ירח דבש מתמשך, חבל שלא עושים קורסים לזוגות לפני נישואין וממחישים להם דרך סרטים ועובדות כמה החיים קשים. אם היו יודעים מה עומד לפניהם מה פירוש להיות נשוי בכמה הרבה חובות ומעט זכוכיות קשורים הנישואים, 90% מהזוגות לא היו מתחתנים מראש. איך אמר המשורר "לא הבטחתי לך גן של שושנים" .

למעלה