אוף חזרו הבחילות ובגדול

יערה+

New member
אוף חזרו הבחילות ובגדול

חודש תשיעי התחיל, ואיתו חזרו הבחילות, לא בא לאכול כלום, ואני נורא רעבה, אבל כל דבר עושה לי רע. אוף שיגמר כבר (מותר לי כבר לקטר בתשיעי?
)

טל66

New member
מותר לקטר כבר מהראשון ..

ולא צריך לחכות עד התשיעי
מה עם צרבות?? את יכולה להתכופף לקשור שרוכים בנעלים ? או לגרוב גרבים? טל

יערה+

New member
מוזר, אבל כן, אפילו לשים לק

ברגליים, הבטן שלי לא ענקית, אבל יחסית לירין היא גדולה.

צופיה**

New member
שאלה טיפשית אבל רוצה תשובה...

איך מגלחים רגליים בחודש תשיעי? בכל זאת, לא נעים לבוא לחדר לידה עם קוצים?!

טל66

New member
אני הלכתי לקוסמטיקאית ...

יומיים לפני הלידה והיא הורידה לי בשעווה את כל השערות. הייתי בהסטריה שאני אגיע ללדת עם שערות ברגלים! והיא גם סיפרה לי על אישה אחת שבאה אליה בתשע בערב עם צירי לידה וביקשה ממנה בתוקף להוריד שערות לפני שהיא מתייצבת בבית חולים. מצחיק לא? אבל אם את מגלחת תבקשי מבעלך. טל

צופיה**

New member
רק שלא יחתוך אותי בטעות....

הוא מתגלח בפנים רק עם מכונה וניראה לי שרק המחשבה לגלח לי תגרום לו לרעוד.........

יערה+

New member
אני עושה שעווה בעזרת חברה

וגילוח? הבעל יכול לעזור. אל תדאגי את בטוח תגיעי מסודרת ומאורגנת ללידה, מתחילת תשיעי מתחילים לטפח את הגוף יותר ויותר לקראת הלידה. בלידה הראשונה, חיכיתי בבית עד שהצירים הממש כואבים הגיעו, ואפילו אז, נכנסתי להתקלח, לחפוף ראש, לגלח את הרגליים, להתאפר ורק אח"כ נסענו. זו הרגשה כזו שצריך לקבל את התינוק בכיף ולהיות הכי יפה לקראתו.

גם אני רציתי להתקלח להתאפר

ולבוא במיטבי וכל ההריון אמרתי שכשיתחילו הצירים אני אתקלח ואתלבש לי יפה ואסע בנחת לבי"ח. במציאות מה שקרה, קמנו בבוקר והיה לי יום קשה מן הרגיל, כואב לוחץ והייתי כל כך עייפה ולמרות זאת אמרתי לבעלי שאולי אבוא איתו לעבודה כי אני לא יכולה להשאר בבית. התקלחתי, התלבשתי התייפתי והתיישבתי ליד השולחן של המטבח, חיכיתי שהוא יגמור לעשן סיגריה בחדר המדרגות! לפתע הרגשתי נזילה! רצתי לשרותים וירדו עוד מים (לא המון) צרחתי לו מהשרותים (כדי שישמע - הוא הרי היה במדרגות) הוא הגיע, מצא אותי בשרותים ואמרתי לו "נופלים לי מים" ומיד הוא החליט לנסוע לבי"ח, למרות שאני חשבתי שזו אזעקת שווא. למחרת ילדתי ! בלי לתכנן, כבר הייתי בדיוק אחרי מקלחת. טל של שחר

לי לא היה קשה לגלח, וגם לא הייתה לי

בטן גדולה, ובכל זאת לא הספקתי לגלח לפני הבית חולים כי נשארתי שם כשבאתי לביקורת רגילה, אמרו לי שאני עכשיו עולה לחדר זירוז... בלי הכנה ובלי כלום שלחתי את הבעל שיכין לי תיק עם כל הדברים, ושישים גם את הסכין גילוח...
בקיצור, גילחתי שם, במקלחת, שמתי את הרגל על כסא, זה יותר קל ככה.

limori

New member
זה הזמן לפנק את עצמך

לכי לקוסמטיקאית ש"תשעוו" אותך ואחר כך לטיפול פנים... למה צריך לגלח? להיתפצע? ולטרוח????? מהיום שגיליתי שאני בהריון אני מפנקת את עצמי יתר על המידה. אני כבר לא מורידה במכשיר ובטח שלא עושה לעצמי שעווה אני הולכת למכון ספא מורטת שיער וכמובן טיפול פנים ומסג בכפות רגליים..... שיהיה בהצלחה.... לימור

יערה+

New member
רק לא יותר מדי מסג´ לרגליים

זה לא טוב לעשות רפלקסולוגיה בהריון, לפעמים זה מזרז לידה.

limori

New member
לא לא ../images/Emo7.gif , כמה חבל, אני כ"כ נהנ

נהנת. יש לך מידע נוסף על הנושא. מה מותר כמה זמן כמה פעמים וכו.... אני מקבלת מסג ברגלים לפחות 3 פעמים בשבוע מחובבנית ופעם בחודש ממקצוענית. אני אשמח אם תתני לי עוד פרטים. והמון תודה לך לימור

יערה+

New member
האמת שאני ממש לא מבינה בזה

אבל שמעתי מחברות שילדו יום אחרי שעשו מסג´ בכף רגל, אני יכולה לברר, כי אני מתכננת לעשות רפלקסולוגיה משבוע 38, בתקווה שזה מה שיביא לזירוז הטבעי. אני אברר.

למעלה