אוף טופיק- הכתבה במעריב על תמלילנות והשפה

califia

New member
אוף טופיק- הכתבה במעריב על תמלילנות והשפה

העיברית. היה כתוב שם על זה שהשנה לא חולק פרס אקו"ם לתמלילן השנה או משהו כזה, בגלל ההדרדרות של השפה העיברית ורמת הטקסטים, כשרוב הטענות הופנו כלפי טעויות דיקדוקיות, וחלקן כלפי הרדידות הבנאליות ואי התעוזה של הטקסטים. מה אתם חושבים? לא שרונה כותבת כל כך טוב או מקורי או שירה צרופה, היא לא, ואני לא מבינה כלום בדקדוק, וזאת לא חוכמה לתת פרס לבת של פרופסור לספרות. צריך לחזק כותבים שנונים ובועטים מהפריפריה. הלאה רימון. אלא אם אני והסנוביות שלי שוב פספסנו משהו, ע"ע השנים שאני מחרימה את נינט ממ"ב ובוגרי רימון לדורותיהם, טוב בשנים האחרונות, בטוח משהו מוצלח חמק לי מתחת לאף. הי, רק עכשיו הכרתי את הבילויים ושבן. אבל שבן למד מוסיקה קלאסית, זה לא נחשב, גם אם בטעות הוא עבר שם בשביל הכוסיות. מה עוד אני מפספסת אגב? ומי זה הבשן הזה שהיא מופיעה איתו בכניסה האפלולית ביפו? זה הבן של יגאל? מישהו בא? אני חובבת כנסיות אפלוליות ויפו, אני חייבת לבוא. זה החלק המוסתר של העיר? או אלנבי? או חלקים סקסיים ברומא שאני לא מכירה? אני צריכה לצפות רחצה לילית ספונטנית במזרקה ברומא או רק עוד הופעה בב"ש שאתם כמובן תודיעו לי עליה מראש? פלורנטין? אה, האזור שאליו היגרו כל הפלורנטינאים ויפואים "המקוריים" אחרי שהצפרדעים השתלטו על כל חלקה טובה בעיר. משהו באזור תחנה מרכזית? הארגזים? צהלון?נווה עופר?דקר?לוד? איפה? ליד מצפה הכוכבים בגבעתיים?

למעלה