אוף טופיק לגמרי- אנחנו צובעים מחר ל

שירי ל

New member
אוף טופיק לגמרי- אנחנו צובעים מחר ל

לאופיר את החדר מחדש. מישהי יודעת להסביר לי איך עושים צביעת ווש עם ספוג? אני צריכה לצבוע קודם את הקיר בצבע בסיב או שאפשר על הלבן? איך בדיוק עושים את זה? תודה...

לפי מה שחברה הסבירה לי

צובעים בצבע שרוצים ועליו עושים מעין כתמים עם סמרטוט מקובצ´ץ´. חשוב לעבוד עם הסמרטוט מיד,כשהצבע עוד רטוב. לא ניסיתי (עדיין) בעצמי ואני מקווה שהעברתי את כל האינפורמציה. שווה לך לשאול גם בפורום שיפוץ ובניה כאן בתפוז, אחת המנהלות - אמונית - בטח תענה לך מתוך נסיון ובשמחה. בהצלחה, ספרי איך יצא.

עינתפ

New member
הופ, שכחתי את ההסבר.

אני צבעתי בצבע בסיס של וואש, אבל לא מחייב. לא עושים וואש בספוג, אלא קונים בכל הרשתות של עשה זאת בעצמך ספוג מיוחד לוואש ומברשת וואש חייב! לוקחים מעט צבע לא צריך הרבה כי הצבע הוא על בסיס מים על הספוג ועושים על גבי הקיר ( ואחכ לידו) ז"א () (לעשות על קטע קטן כי הצבע מתייבש מהר ואז... ) ומיד עם המברשת לטשטש בעזרת צורת X. זהו לא יותר מדיי בעיות וקושי. אני פה לכל שאלה וגם במסר. בהצלחה.

שירי ל

New member
רגע, רגע, קניתי צבע אקרילי- אני לא

יכולה להשתמש בו? רציתי קודם צבע חלק, ועכשיו התחרטתי- אני רוצה ווש. יש לי מברשות רגילות, ספוג לווש וצבע אקרילי. עם זה אפשר לעבוד?

עינתפ

New member
לא! יש צבע מיוחד לוואש הוא על בסיס

מים והרבה מים. ספוג לוואש זה טוב (צהוב מרובע?) מברשות רגילות לא, כי המברשת היא חצי עיגול כמו מטאטא והיא עולה הרבה בערך 45 ש"ח.

אנחנו צבענו לעמית עם צבעי אקריל

וספוג רגיל לחלוטין שעלה 4 ש"ח.. יצא ווש..נ-ה-ד-ר! שיהיה לך בכייף! אנחנו מאד נהננו!

שירי ל

New member
לימור תפרטי קצת איך עשית ../images/Emo13.gif

כי יש לי צבע אקריל וספוג ואני רוצה להשתמש בו- אני לא אזרוק עכשיו צבע חדש.

קצת פרוט:

תצבעי בצבע הרצוי את הקיר.. וכשהצבע עדיין לח..תקחי ספוג.. טבלי בצבע לבן..ואז בתנועות סיבוביות.. טפיחות על הקיר..ליצור את הווש. אנחנו צבענו בתכלת-לבן...בדמוי עננים. לא לזרוק צבע!!!!! שלא תעיזי!!!!! ובקיר אחד הדבקנו את העץ הגדול-מד הגובה-של פו הדוב. שיהיה בכייף!

שירי ל

New member
אין לי צבע לבן ../images/Emo10.gif

יש לי קיר לבן וצבע צהוב- אם אני אצבע רק עם הספוג את הקיר בצהוב זה לא יצא טוב?

שירי אני לא חושבת שאת צריכה צבע לבן

אני זוכרת מאבא שלי שהוא היה מערבב את הצבעים עם טרפנטין ושופך קצת למגש של הרולר של הצביעה. ואז עם הספוג עושים את הווש על ההתחלה ולא צריך לצבוע שכיבה ראשונה. תנסי במקום קטן ותראי אם יוצא לך ואז תמשיכי. בכל מקרה צביעה נעימה.

מקווה שלא מאוחר מידי..

תנסי לעשות את הווש בתנועות סיבוביות עם הצבע הצהוב... כלומר צהוה על צהוב.. נתתי כדוגמא שאנחנו עשינו תכלת/לבן

שירי ל

New member
תודה לכולכן! ידעתי שאם אני אשאל פה

אני אקבל תשובות הרבה יותר טובות מכל פורום שיפוץ
תודה!

שירי ל

New member
לא הספקנו לעשות אתמול -

למרות התכנונים- אנחנו בשיפוצים כלליים של כל הבית אז השארתי את החדר של אופיר לסוף עד שאקבל תשובות ובסוף נגמרה השבת
אז בסוף השבוע הבא אני מקווה שיצליח- מבטיחה לשים כאן תמונה
תודה שירי

למעלה