אוף טופיק לחלוטין!! א. המון שנים חלמתי על

לאה סי

Active member
אוף טופיק לחלוטין!! א. המון שנים חלמתי על

שתילים ועציצים, ולא היה לי מקום לכך. עכשיו יש לי שתי מרפסות גדולות, ובאחת יש גם פינה גדולה עם אדמה. BB אמרה לי, שיש לידינו משתלה, אז היום הלכתי עם האדון וקנינו שתי אדניות ארוכות עם המון פרחים. זה רק שלב א'. מקווה, שבקרוב הפינה הנ"ל גם תטופל, ותהיה לי גינה קטנה במרפסת. איזו התרגשות-כאילו שאראלה ביקרה אותי... ב. א-פרופו פרחים: מר ס. קונה לי מאז ומעולם פרחים כל יום ששי. אתמול אמרה לו אחת מהקופאיות בסופר, שרואה אותו קונה תמיד, שהיא סיפרה לבעלה, שיש מישהו, שכל שבוע קונה לאשתו פרחים. מאז, היא אומרת, גם היא מקבלת כל שבוע. לא מרגש??!!

חנהפ

Active member
אולי זה רחוק, ואולי הוא עושה משלוחים,אבל

שווה לבקר בקישור לאתר המצורף..

אני נהנית מאוד מהגינה אינסטנט שהן יצרו

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל

shira1960

Active member
מקנאה בך בגלל הגינה! וגם הפרחים של יום שישי!

אני בעלת black thumb - לא מצליחה לגדל כלום. מנסה, מצליח לי איזה תקופה ואז... הכל נובל.

אמרלדה

Active member
איזה כיף לך, ואכן מאוד מרגש.

אני מאוד אוהבת, ועכשיו גם יש לנו איפה. לא שלא היתה לנו גינה ענקית גם קודם, אבל רק שיחי ענק מטפסים סביב, ואדמה שלא קלטה שום פרח וצמח קטן. עכשיו הגינה הרבה יותר קטנה, אבל ניתנת לטיפול, פורחת ומספקת גם עניין וגם יופי. בהצלחה רבה.

ביזול

New member
כל הכבוד על ריבוי שלום בית בישראל

ותתחדשו על הגינה! זה הופך את כל הבניין לכל כך הרבה יותר יפה.

amysh

New member
למה אצלי זה לא הלך??

בילדותי, היו לנו שכנים שהבעל קנה לאשתו פרחים כל שישי. אותי זה תמיד הקסים. אני גם מאוד אוהבת פרחים. כשהתחתנתי סיפרתי את זה לבעלי (על הנוהג של ימי שישי), ואני מזכירה לו את הסיפור מדי פעם אבל זה לא הולך! הוא לא קונה!! אפילו בימי הולדת/יום נישואין שוכח, ולקראת סוף היום אומר "אוי שכחתי". אני שוקלת להתחיל להזמין לעצמי זרים בימי הולדת....

אגב- מכירות את הפרח נץ החלב? לא זקוק למים ומחזיק מעמד כחודש, יפהיפה.

tzivi1

New member
גברים צריכים לפעמים הכוונה

כאן את נכנסת לתמונה
משפט של חברה שלי, שאימצתי לעצמי.

גיליתי שאם אומרים להם מה אנחנו רוצות - הם שמחים לבצע, כולל ניקיונות, בישולים, מתנות, הפתעות והכל.
רק צריך להגיד להם מה מצופה מהם, אחרת הם לא מבינים לבד...
אז במקום לקנות לעצמך פרחים בשישי, תגידי לו שאת רוצה שהוא יפתיע אותך עם פרחים בשישי, וכשהוא מביא את הפרחים תראי לו שאת שמחה מזה, ספרי לילדים "איזה זר יפה אבא הביא", תעניקי נשיקה וכו'.
כך גם שבוע לפני יום ההולדת ויום הנישואין - תזכירי לו שהיום המיועד חל בעוד שבוע, ושיפתיע אותך. תזכירי לו פעם נוספת יום לפני יום ההולדת והנישואין.
הכי חשוב, להגיד הכל בנחמדות ולא בעוקצנות או ציניות, ואני מאמינה שזה יעבוד.

תתחדשי

את יכולה לגדל לך גם נענע , פטרוזיליה , בזיליקום .... בצל ירוק ,... וכו'
עץ לימון ננסי , עץ תפוס ננסי ,....

אךך איזה כיף לך . הלוואי עלי .

למעלה