אוף יום קשה... עד הצהריים הכל היה

ענתש

New member
אוף יום קשה... עד הצהריים הכל היה

בסדר, עמדתי יופי בנקודות והכל. אבל אז הכנתי סיר של מרק תירס לכבוד המפגש של פורום הנקה ובסוף לא יכולתי ללכת (יש לנגה תור לרופא בעוד חצי שעה) - מי התנפל על המרק ואכל שלוש (!!) קערות ?? כן, אני. אוף, היה כל כך בסדר עד עכשיו... למה ? ומכל הסיפור רק נהייתי יותר מדוכאת וזה גורם לי להיות רעבה. אז עכשיו אני "מחזיקה את עצמי" לא להתנחם בעוד אוכל... הצילו.

ענתש

New member
אז חישבתי עכשיו שכל סיר המרק הוא

בערך 11 נקודות ואני אכלתי בערך שליש: נגיד 4 נקודות. מה שנשמע לא כל כך נורא אם לא נשכח ששמתי בפנים איזה שני חופנים קרוטונים ככה "על הדרך"... ניסיתי לחשב כמה "עולים" לי קרוטונים... 16 נקודות ל-100 גרם !!!!!!!! נראה לי ששני חופנים זה 100 גרם - לא ? (אין לי חוש בדברים האלו בכלל...). מייד זרקתי את שארית הקרוטונים לפח כמובן. איזה יאוש. טיפשה שכמותי...

ענתש, מעצבן, אך בר שינוי..

אני יודעת כמה זה מעצבן להרגיש שקילקת ככה, אבל תסלחי לעצמך, ומחר (או כבר עכשיו..) זה יום חדש.. לא יכולת לקלקל כל כך.. ובתכל´ס: כולה מרק תירס.. אם היית תוקעת איזה בורגר, הייתי כועסת..
אל תהיי כל כך קשה עם עצמך, ופשוט תמשיכי הלאה..

niloush

New member
ענתש, בתור מתחילה

ממש ביום הראשון, גרמת לדיכאוני עומק (איזה עברית איזה!) תחזיקי מעמד ואל תתפתי, ואני רק בדרך מהעבודה, מה יהיה בבית? כשצריך להאכיל את הקטנים???????? די מספיק! אני כבר על סף דמעות.... בהצלחה לך ולי

לשבת לנשום ולא להתעצב

אכלת?? חטאת??? תהני כן אני יודעת נקודות קלוריות הכל נכון אבל כבר עשית .. ועכשיו נשאר רק להחליט שזה היה הקש ולא יותר זה היה התחתית ומפה עולים על דרך המלך ... תהיי חזקה זה לא נורא !!!!!!!!

אמממאאא

New member
לענתש וכל יתר המנוקדות...

לא כדאי להמשיך לאכול כי הצטערנו כי אז נצטער יותר. עיצה: לא עושים מרק תירס אלא מרק ירקות מכל סוג בלי תפו"א ו/או בטטות ואפשר לאכול כמה שרוצים בחינם!! קרוטונים? לא להכניס הביתה אם אפשר. אצלי יש גם ילדים גדולים שלא מגיע להם עונש (אף אחד מהם לא שמן) אז לומדים לא לראות את הדברים המשמינים. צלחת מרק עם צנונית או פלפל ביד מספקים את כל הצרכים כולל זה של הכירסום... ועוד עיצה שעולה לי כרגע. אולי לעשות קרוטונים דיאט? קחי לחם קל הצנימי אותו חיתכי לקוביות קטנות וכך תשלטי בכמות הנקודות. אפשר למרוח בכפית שמן זית וכמובן לא לשכוח לחשב. המון הצלחה ולא להתיאש.

ענתש

New member
תודה אתן מקסימות.. אני עדיין מחזיקה

מעמד ועוד לא התנפלתי על האוכל. עכשיו אני הולכת לעשות לי ארוחת ערב: שני לחם קל עם ריבה... אגב, מכירות את הריבה בצינצנת הדקה והארוכה שהיא ללא תוספת סוכר ? (זה לא דאייט, זה רק ללא תוספת סוכר): כף אחת ממנה זה חצי נקודה ! המדריכה שלנו אמרה... יש עוד משהו מגניב שמצאתי שהוא מתוק וטעים והוא "בזול" - קופסא פיצית (אישית) של סלט פירות משומר: נקודה וחצי. אותו גודל של קופסה של אננס משומר: נקודה אחת. זה נותן לי אנרגיה כשצריך...

למעלה