אוף, יצא לא טוב...
קניתי בשר סינטה מיושן שאלתי את הקצב כמה זמן צריך להיות בתנור אמר, כ-45 דקות, סמכתי עליו, אך קצת כעסתי עליו כי הוא חתך לשתיים, יצא שכל אחד שקל פחות או יותר לקילו. ומה בסוף כמובן יצא יותר מדי בשל, וקשה!!! ושוב אני חוזר ומבקש תנו לנו טיפ, איך אוכל להיות בטוח שיהיה רך, ואיזו בשר בקר מומלץ? הייתי מה זה מבואס...
קניתי בשר סינטה מיושן שאלתי את הקצב כמה זמן צריך להיות בתנור אמר, כ-45 דקות, סמכתי עליו, אך קצת כעסתי עליו כי הוא חתך לשתיים, יצא שכל אחד שקל פחות או יותר לקילו. ומה בסוף כמובן יצא יותר מדי בשל, וקשה!!! ושוב אני חוזר ומבקש תנו לנו טיפ, איך אוכל להיות בטוח שיהיה רך, ואיזו בשר בקר מומלץ? הייתי מה זה מבואס...