לא להרים ידייםאוף! כאבי הראש שלי כבר כאן, אתמול
היו פה ושם התכוצויות ברחם ובאזור השחלות. אני כבר מנחשת את הסוף . אני מכירה היטב את הגוף שלי וכך תמיד בכישלון. אני כבר מרימה ידיים . מזל שיש לי עם מה להתעסק (מחר יום הולדת לבעלי)אחרת הייתי משתגעת הבטא ביום ו'.
נעלמו הכאבים! זה נורמלי?אוף! כאבי הראש שלי כבר כאן, אתמול
היו פה ושם התכוצויות ברחם ובאזור השחלות. אני כבר מנחשת את הסוף . אני מכירה היטב את הגוף שלי וכך תמיד בכישלון. אני כבר מרימה ידיים . מזל שיש לי עם מה להתעסק (מחר יום הולדת לבעלי)אחרת הייתי משתגעת הבטא ביום ו'.
עוד יומיים, לימי...רק עוד יומיים...אוף! כאבי הראש שלי כבר כאן, אתמול
בטח יומולדת נפלא!!!עוד יומיים, לימי...רק עוד יומיים...
והכאבים כבר אינם, אז הנה לך! אין דבר כזה סימנים מוקדמים אמינים. מזל טוב לבעלך! בטוחה שארגנת לו יומולדת נפלא! ולו כדי להסיח את דעתך... מחזיקה אצבעות חזק חזק להעדר כל סימן (כזה או אחר) עד יום שישי ולבשורה משמחת בעוד יומיים בדיוק!
תודה! חגגנו אתמול בחוג המשפחהעוד יומיים, לימי...רק עוד יומיים...
והכאבים כבר אינם, אז הנה לך! אין דבר כזה סימנים מוקדמים אמינים. מזל טוב לבעלך! בטוחה שארגנת לו יומולדת נפלא! ולו כדי להסיח את דעתך... מחזיקה אצבעות חזק חזק להעדר כל סימן (כזה או אחר) עד יום שישי ולבשורה משמחת בעוד יומיים בדיוק!
מקווה שלא תתאכזבי. מחזיקה אצבעות!אוף! כאבי הראש שלי כבר כאן, אתמול
לימי, בהצלחה גדולה מחר!!!אוף! כאבי הראש שלי כבר כאן, אתמול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.