אוף כמה אפשר לסבול

flashdani21

New member
אוף כמה אפשר לסבול

אני מניח שכולם מכירים את הספר של מוטי רוזינק אמסטל דם ומי שלא אז שיכיר.... בבקיצור עושים לו בעיות עם הספר הזה עכשיו משרד החינוך טוען שזה לא חינוכי ובלה בלה בלה ושזה מעודד לשימוש בסמים ורוצים לגנוז את הפסר ואני שואל איפה הצדק פה הרי יש עוד הרבה ספרים על גראס אפילו ספר על הרואין ואקסטזי וספר שבטוח כולם מכירים פה מגראס ועד ג´ארס למה עליהם לא מדברים כמו על הספר הזה למה בכלל מישרד החינוך מתערב בעניין הזה ואני חשבתי לתומי שיש פה דמוקרטיה במדינה חופש דיבור אפילו בארה"ב לא היה דבר כזה שגנזו ספר בגלל שהוא מספר על סם מאיפה זה נישמע שלא לדבר על הסופר המתוסכל שאיבד כסף ועכשיו בכלל לא יודע מה קורה עם ההשקעה שלו אוף כמה אפשר לסבול לשים חוק על עישון זה דבר אחד אבל להכתיב לאנשים מה לקרוא ומה לכתוב זה כבר לא בא בחשבון אוף נימאס לי מהמדינה הזאת כמה אפשר לסבול מה יהיה מחר יתחילו לסגור אתרים אינטרנט יסגרו את הפורום הזה מה הלאה?? אולי יעשו חוק שאסור ללבוש בגדים עם עלה גראס עליהם חאלס תנו לחיות במדינה הזאת ממשלת ישראל נא להתעורר.........הלו אנשים חיים פה לא רובוטים....

tiger

New member
מישטרה וצבא ומישמר הגבול ושבק (ס)

וחיזבאללה ופתח...אלוהים תעצור את העיר אני רוצה לרדת

green eyes

New member
אני לא יודע מה אתם מתפלאים וכועסים.

ממשלה שמעבירה חוקים כמו אסירת סרטי אירוטיקה,לא פורנו שזה הבדל משמעותי ביניהם, ברור שלא תשנה את מדיניותה שזה מגיע ל"סמים". סקס סמים וטראנס הם מבחינת הממשלה הזאת מחוץ לתחום וטמא ואסור לאשר כל הקלה בקשר כלשהו אליהם. כל עוד הדתיים בממשלה, המדינה הזאת הולכת לאבדון. בסוף נגמור כמו סוריה או לוב או אתיופיה. ככה זה שהדת שולטת בחוקי המדינה. לא נורא. בסוף הם יבינו.

pazro

New member
אתה יודע שבארה"ב שאתה כלכך

מהלל אסרו ספר, (זו היתה עברה פלילית לימכור אותו), במשך שנים רק בגלל שהוא קרא לחופש המחשבה? כדי שתבדוק אתה הנתונים לפני שאתה קופץ עם דוגמאות לא מתאימות.

dod_basim

New member
ארה"ב-המדינה הטהורה והנכונה

עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה