אוף כמה טימטום בבנאדם 1

mori17

New member
אוף כמה טימטום בבנאדם 1

הייתי בקשר עם מישהו 9 חודשים נפרדנו לפני חצי שנה...אני נפרדתי ממנו יצאתי עם כמה אבל לא שכחתי אותו למרות שהדחקתי...שבוע שעבר התקשרתי אליו ודיברנו והיום אנחנו נפגשים....אתמול הוא אמר לי שהוא מפחד להיפגש איתי וששאלתי למה אמר שלא יודע להסביר למה... נפרדנו בגלל שלא היה נעים לו להתנשק איתי ברח'...הוא לא הכיר לי ת'חברים שלו...הפסיק לשתף אותי בדברים וכל הזמן היינו רבים לא לקחתי בחשבון שהתקשרתי שזה אולי יחזור למה שהיה
מה גם שהיום הוא כתב לי באיסיקיו שלא לצפות לשום דבר...זה לא נשמע טוב ואני אוהבת אותו! אני כבר לא יודעת אם זה היה רעיון טוב להתקשר =/ איך אפשר לגרום לבנאדם להיות פתוח איתי? להכיר אותי לחברים שלו[למשפחה שלו הוא הכיר אותי]?? ולא להתבייש להתנשק איתי ברח'[זה נשיקה בלי לשון אלא נשיקת שפתיים] לפעמים אפילו חיבוק לא נעים לו... מורי

השולח

New member
או שהוא מתבייש בך שאם כן אז תבעטי אותו מיד

או שהוא בנאדם ביישן ואז את צריכה להיות יוזמת ודומיננטית יותר..

mori17

New member
אבל...

אם הוא מתבייש בי הוא לא היה מכיר אותי למשפחה שלו לא ככה?? והוא סיפר לחברים שלו עליי ושהוא נפגש איתי וכ'ו איך אני יכולה לגרום לו להכיר לי ת'חברים שלו....אני לא אומרת כל פעם לצאת אבל פעם 1 שאני אראה מי החברים שלו כי אני כן הכרתי לו... ואיך אפשר לגרום לו לשתף אותי בדברים ... נו באמת אני חברה שלו[אני מדברת על המצב שהיה אנחנו לא חברים] הוא אמור לשתף אותי בדברים וכ'ו קיצר אולי זה היה טעות =[ מורי

למעלה