אוף לא מבינה כלום

אוף לא מבינה כלום

ההיתי אצל סוריאנו בביקורת לאחר ניתוח יצאתי מבולבלת , לא מבינה כלום, האם אני שואלת בכלל את השאלות הנכונות ? האם לא ביררתי מספיק ? יש לי עוד שאלות מרוב ההלם שההיתי בו ולא שאלתי צריכה חיבוק ואוזן קשבת

שושה147

New member
קודם חיבוק...

אבל מה את לא מבינה תשאלי אולי נוכל לעזור לך...

הוא אמר

שיכול להיות ולא יעשו לי עוד ניתוח על אף שהניתוח שלי היה חלקי מאוד ויש מוקדי אנדו נרחבים באגן וקרב לרקטום אבל אם אין לי כאבים לא ינתחו ( אני על לוקרין כרגע) אמר שהגעתי אליהם מאוחר ושהוא חושב שלא אצליח להכנס להריון באופן טיבעי בסהכ הוא הקריא לי מה עשו לי בניתוח שיש מצב שהציסטות יחזרו ובשורה התחתונה זה שכדאי לי להכנס להריון אז לא הבנתי מה עכשיו? למה לא מנקים כבר הכל למה לחכות שיכאב אם המצב כזה עגום אצלי קיבלתי תשובות מעורפלות ולא מובנות הוא אמר להסיק מסקנות לעתיד- מה שההיתי טיפשה והקשבתי לרופאים שאמרו לי שאין לי כלום עד שהגעתי למצב שאולי לא אוכל להקים משפחה , האם זה שוב קרה שיצאתי ממנו מבלי להבין עד הסוף מה יש לי ולמה לא התעקשתי להבין ? למה כל כך קשה לרופאים לדבר ברור ? אוף

שושה147

New member
קודם כל את כן תקימי משפחה

רק יכול להיות שתצטרכי טיפולי פוריות... מנסיון השד לא כל כך נורא.

אם את נשואה הייתי ממליצה להתחיל לנסות.

ממה שאני יודעת הריון למעשה מונע את הציסטות מלגדול ולכן הייתי מציעה לך לקבל דיכוי הורמונלי שגורם לגוף לתחושה של הריון ומונע מהציסטות לגדול...

למה שלא תרשמי לך את כל השאלות ותלכי אליו שוב ותשאלי?

גם עכשיו כתבתי את השאלות פשוט

באתי במחשבה אחת והוא לקח אותי לכיוון אחר לגמרי אז מההלם נעתקו לי המילים החלטתי לקבוע תור לדר שניתח אותי ראיתי שהוא עובד במכבי ולברר גם איתו מה הוא חושב

שושה תודה

דר סוריאנו לא ניתח כי עשיתי בציבורי דר שטוקהיים ניתח אותי ונראה לי הכי נכון לדבר איתו ולקבל את חוות דעתו על כל הנושא

simba1231

New member
אם זה מעודד

אם זה מעודד איכשהוא גם אני לא הצלחתי להבין אותו (ואני באתי כל פעם מוכנה וקרבית ועם הבן זוג שלי...). אבל ממה שנראה לי הוא הרבה יותר מקצועי מרופאים אחרים שהייתי אצלם ושווה להקשיב לו. אם יש שאלות ממוקדות שאת רוצה לשאול אותו שווה אולי לבקש לדבר איתו בטלפון או לשלוח לו שאלות כתובות.

חגית2001

New member
עד כמה שאת מזכירה לי את עצמי......!

אני הולכת אליו בדר"כ בפרטי...
ומשלמת על כל ביקור.
מגיעה עם שאלות ומרגישה מוכנה-ובסוף חוזרת עם שני סימני שאלה על כל שאלה שהייתה
ו-ללא תשובה,!
כן זה מעצבן!צריך לדעת איפה לעצר אותו...כי הוא מכוון את השיחה לאיפה שבאלו...
כן מכירה את התחושה המעצבנת הזו!

liats80

New member
קודם כל קבלי חיבוק

הכל בסדר.
תנסי לשלוח לו מייל ולשאול (צייני שם ות.ז. כמובן כדיי שהוא יוכל לבדוק את התיק)
בנוגע לניתוח - לא תמיד ממהרים לנתח כי ידוע שמוקדים וציסטות חוזרים. אם אין כאבים ואין בעיות פוריות (כי לפי מה שאני מבינה עוד לא ניסית להרות) אז לא מנתחים בדר"
זה שהוא אמר שלא מנתחים כרגע לא אומר שלא ינתחו בעתיד אם יהיו בעיות פוריות.
הריון מהווה מעין דיכוי אצל רוב הבנות (לא כולן) וכיוון שבדר"כ אין מחזור בזמן הריון בדר"כ גם אין החמרה של המצב ולפעמים יש הטבה (וכמעט תמיד - שוב לא אצל כולן - יש הקלה בסימפטומים). כיוון שייתכן ותסבלי מבעיות פוריות אם חושבים על הריון אז ההמלצה של הרופאים היא להתחיל לנסות מוקדם ככל האפשר.
ההמלצה שלי לביקור הבא - כתבי את השאלות כמו שעשית. רגע לפני שאתם מסיימים תגידי לסוריאנו שאת רוצה רגע לעבור על הרשימה שהכנת ולראות ששאלת את כל מה שרצית - עברי על הרשימה וודאי שקיבלת תשובות. אם לא - שאלי שוב. מנסיון שלי זה עוזר. בהתחלה עשיתי את זה הרבה.
בהצלחה!

ואו תודה על התשובה המפורטת

עזרת לי להבין שאין מה להילחץ שלב שלב סך הכל אני שבועים אחרי הניתוח בנתיים אין כאבים תודה לאל

liats80

New member
שמחה לשמוע

שאין כאבים כרגע.
תרגישי טוב והמון הצלחה!

לואי84

New member
מוכר...

תמיד נזכרים במלא שאלות אחרי שיוצאים מהרופא... ממליצה לך ליצור איתו קשר שוב, מגיע לך לקבל תשובות

למעלה