אוף,לא עמדתי במטלות של אתמול והיום

אוף,לא עמדתי במטלות של אתמול והיום

חלק מהמטלות של אמול דחיתי להיום ונראה לי שחלק מהמטלות של היום אדחה למחר וכמובן שלא אשלים את מה שתכננתי לאתמול ולהיום. נמאס לי לדחות דברים נמאס לאחר במועד שאני קובעת עם עצמי ועם אחרים. מטלות למחר 1. לכתוב בנקודות את המאמרים בעברית 2. להיפגש עם קבוצת הלמידה וכמובן להיות נוכחת בשיעורים ומאוחר יותר בעבודה. כמובן שאני מנסה להרגיע את הכעס שבי על עצמי אז אני חייבת לאמר לכם שנוספו לי מטלות לא צפויות במשך היום שגנבו לי הרבה זמן.

אנילה1

New member
תמר אולי את רושמת יותר מידי מטלות

ליום אחד. אם תמ/שיכי כך תלמדי מה את מסוגלת לעשות ביום אחד ותרשמי פחות. אני מאמינה שבין מטלה אחת לשניה מותר לנוח. לא צריך להיות כל הזמן מרוכזים בביצוע המטלות, זה בעיני מתיש ומייאש. להעביר את המטלות מיום ליום. זאת בעיני לא דחיינות. כנראה שלא היית צריכה לעשות את המטלות שלא עשית באותו יום, בחרת את החשובות ביותר. אל תהיי כל כך קשה עם עצמך.

הבעיה שכולן אקוטיות

למשל: קבעתי אתמול עם כמה בנות לדבר על הסמינר וקבענו להיות מוכנות לאחר קריאת מאמרים. באמצע הייתי צריכה לרוקן את הרכב שלנו כי בעלי עשה תאונה והביטוח צריך לגרור את הרכב לחלקי חילוף אז את המאמרים לא סיימתי וכנראה שרק מחא אסיים בשיעור חלון. במשך היום היה צריך להגיע טכנאי למכונת הכביסה אז זה גם לוקח זמן. אני משתדלת לא להיות קשה עם עצמי

אנילה1

New member
תמר אלה החיים.

תמיד יש משהו שיפריע. אבל מה שקרה לכם לא קורה כל יום, צריך לקחת את הדברים האלה בפרופורציה. נכון היה להעביר חלק מהקריאה למחרת. ובעיקר תסלחי לעצמך. כי מה שסיפרת לא היה תלוי בך. "והדחיינות" הייתה מוצדקת.

../images/Emo45.gif מסכימה עם אנילה

אני קוראת עכשיו ספר שאומר שצריך להציב מטרות כאלו קטנות שלא ניתן יהיה להיכשל בהן. פשוט מראש תחליטי שאת עושה רק חצי מהמאמר, או רבע, וכך זה יהיה לך קל יותר. אצלי זה עובד מצויין!

עידוד במקום כעס עצמי

בוקר טוב לפי דעתי את קובעת יותר מדי משימות ומטבע הדברים קשה להספיק הכל , במיוחד כשצצים דברים בדרך ומדי פעם צצות להן משימות ומטלות שלא ציפינו ולפעמים לא קיווינו להן בכלל. אזי אני ממליץ במקום כעס עצמי על כך שאת לא מספיקה לעשות את כל המשימות שאת מטילה על עצמך תעברי לעידוד עצמי על כל משימה שאת כן מצליחה לעשות, אפילו אם היא הקטנה ביותר. לאט לאט תיווכחי שאת מצליחה לעשות יותר ויותר משימות ופחות כועסת על עצמך. מקווה שעזרתי במשהו בברכה,משה

למעלה