אוף!!! לא רוצה ללכת!! HELP

lironbi

New member
אוף!!! לא רוצה ללכת!! HELP

אני לא יודעת מה לעשות. אח של חבר שלי מתחתן עוד חודש. לא רוצה ללכת! אני ואמא שלו לא בקשרים טובים (כבר סיפרתי על זה), ומה כאילו אני אכנס לאולם ואנשק את ההורים שלו ואת אחיו כאילו הכל בסדר?! אני לא מסוגלת!! אני רחוקה מהם אלף שנות אור! כשהוא בא אליי הביתה, ההורים שלי קופצים משמחה... וכשאני הולכת אליו (יותר נכון הלכתי,עכשיו כבר לא) הרגשתי לא רצויה. אני והחברים שלו ביחסים טובים וגם הם יהיו שם, אז כנראה אשב איתם. אבל הכניסה עצמה מפחידה אותי!!! אני לא רוצה!! לא רוצה!! נהיה לי רע רק מלחשוב על זה. אני שונאת להיות צבועה ואני לא רוצה לנשק את אמא שלו בידיעה שהיא לא רוצה שאני אהיה עם הבן שלה... אין לי שום יחסים עם המשפחה שלו...כלום נאדה...אוף. לא רוצה!!!! מה לעשות? אמרתי לו שאני לא רוצה לבוא והוא נעלב נורא. ואם אני יגיע מאוחר אחרי הקבלת פנים או אם אני אכנס מהדלת האחורית?? תגידו לי מה לעשות...אני לא רוצה ללכת! לא רוצה...אוף רע לי. אני שונאת לעשות דברים שאני לא רוצה ואני חייבת.שונאת. תעזרו לי.

bulb

New member
ברוכה הבאה לעולם האמיתי

לפעמים צריך לעשות דברים שלא אוהבים בגלל עבודה/משפחה/חברים/פאסון (הקיפי בעיגול את התשובות הנכונות). הגישה שלך לא בוגרת. את צריכה להשלים עם העובדה שיש לו משפחה. את לא עומדת להתחתן עם אימו ,אבל את כן נפגשת איתה באירועים ובשיגרה. שני הפזוס לערב זה

את לא חייבת...

אם זה עושה לך רע כל כך על הנשמה, את לא חייבת. ומי שצריך להוציא אותך מזה, זה החבר שלך! הוא מודע ליחסים הרעועים שלך עם אימו, ועליו לשחרר אותך מהערב הזה. ישנם הרבה זוגות שחיים בניתוק מוחלט מהמשפחה בגלל סכסוכים כאלה ואחרים, לא שזו הדרך הנכונה, אבל לעיתים זה כורח המציאות. מה שחשוב זה היחסים שלך איתו ולא עם משפחתו. בהצלחה......

bulb

New member
זה היה נכון אם הם היו מכירים

תקופה קצרה והקשר היה רק בהתחלה. לפי דבריה בעבר יש כבר מחשבות על מיסוד הקשר ובמקרה כזה לא יהיה זה הולם אם היא לא תופיע בחתונת האח. היא מעמידה את החבר שלה במצב לא נעים במקום להתמודד עם הבעיה. היא צריכה לשבת עם האמא ולדבר איתה. לא נעים לה? שתתמודד. בריחה היא לא פתרון. שני הסנט לערב זה.

magenta73

New member
תלכי.

תבלעי את הרוק. תחייכי לאמא שלו. ותהייה הכי יפה שבעולם. את חברה שלו. אחיו מתחתן. זה לא צחוק.

למעלה