אוף!! למה הם לא פותחים ת´פורום!!!

assaf com

New member
אוף!! למה הם לא פותחים ת´פורום!!!

מתחיל להיות מאזה משעמם!! אפחד חדש לא בא.... אנחנו רק.. כמה? 7 אנשים בפורום?.... קדימה שמישהו יתחיל לעשות משהו בנידון או שכולנו נמצא את עצמנו אבודים בגיהנום בלי פורום אנימורפס!!!! **שונא את תפוז**

Axvenom

New member
נכון... יש לי הרבה ../images/Emo58.gifים

אממממ... אני יכול להציע פורום חדש בתפוז וגם יש לי את כול מה שהם דורים התופס (כולל מנהל פוום שימליץ עליי) אבל אני חושב למוריה יש את הזכות לנהל את הפורום הזה היא ויעל היו פה לבד כמה חודשים טובים לפני שכולנו בנו..... אבל יש אפשרות שאני ימלא את הטופס יתקבל (הלוואי) ואז ישים את השם שלה במנהלים....

Axvenom

New member
ושכחתי

ואז ישים את השם שלה במנהלים תוך חצי שנה רק אני יכול

Axvenom

New member
../images/Emo108.gif

סהר, מנהל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=582 ונוער שאני מדבר איתו באי סי קיו כול יום אמר לי שיש אפשרות להוסיף מנהל חדש לפורום קיים, הוא אפילו הציע לי להיות איתו מנהל (
)

Digi Lista

New member
אבל לא הוא יוסיף.

הוא לבד לא יכול להוסיף ,הוא צריך לדבר עם תפוז כדי שישלחו למנהל הנוסף את תפריטי הניהול,שיכחילו את שמו...

assaf com

New member
../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif

היי!! מה עדיף?! שיהיה לא כמו שרצינו בדיוק? או שלא יהיה בכלל?! וחוצמיזה למה יעל או משט לא יכולים לבקש להיות מנהלות?? קדימה אנשים תתחילו לזוז!!! (
!!!)

Axvenom

New member
קודם כול

יש הגבלה לגיל מתחת לגיל 15 אי אפשר צריכים מנהל פורום שימליץ עלייך, צריך ידע קודם בניהול פורום ובקיצר צריך מלא....

Digi Lista

New member
אני מוכנה להמליץ.

לא שביקשו ממני,אבל אם מישהו רוצה אני בהחלט מוכנה להמליץ.

מ.ש.ט

New member
לא חייב!

לא חייב ניסיון קודם בניהול פורום! אבל הם מעדיפים את אלה שיש להם ידע קודם בניהול פורום! ולא חייב מנהל שימליץ עליך... וד"א: אם הם לא יתנו למי שאין לו ניסיון קודם לא יהיה לו ניסיון בכלל...

אם נמשיך לכתוב בקצב של היום,../images/Emo188.gif

הם בטוח יחזירו את הפורום לתחייה בקרוב!!! היום רשמנו הרבה יחסית... כל פעם שאני מעלה את עמ´ הפורום או משהו כזה, זה מעלה לי אותו כשכל ההודעות שרשמו היום מסומנות כחדשות, גם אם קראתי אותם כבר, והיום כמעט 5שירשורים מתנוצצים בעיגולים זהובים קטנים!! זה ממש הרבה יחסית לימים קודמים!!! אז מה שהיתכוונתי להגיד בהודעה הזאת הוא שאנחנו משתפרים!!! למרות שזה יכול להיות סתם מקרה
אולי רק בגלל שהיה 2 טופיקים חדשים ונחמדים להגיב להם, ועוד 3 ישנים אבל גם-כן נחמדים להגיב עליהם...

אה, ואני יודעת לספור,../images/Emo188.gif

ואני יודעת שהיו הרבה יותר משלושה טופיקים ישנים ונחמדים להגיב עליהם היום, אבל ספרתי רק את אלה שבאמת הגיבו להם היום (בצורה בולטת).

Axvenom

New member
ונגיד שיפתחו את הפורום

למי הם יפנו שיהיה מנהל, אניחנו צריכים לרדוף אחריים הם לא הם אחרנו

מ.ש.ט

New member
ניצול שירשור!../images/Emo185.gif

יש לי רעיון למשחק! משחק די ישן... שאני ויעל עשינו... הוא לא יתקע כמו הסיפור בהמשכים! כותבים התחלה של סיפור- זה יכול להיות מופרע וגם שורה או שתיים- ובכותרת כותבים את המילה האחרונה שכתבנו ("______- מילה אחרונה") ואז הבא בתור ממשיך מהמילה הזאת... מי שרוצה שיכתוב כתגובה להודעה הזאת! תגובות להודעה שממנה שירשרתי את ההודעה לא יתקבלו! וד"א היום אחד המורים שלי לא הגיע... מורה לאומנות... היינו קבוצה קטנה ונתנו לנו לראות סרט... ראינו טיטניק... ובקטע שרוז רוצה לקפוץ מהטיטניק כולם צועקים: "תקפצי! תקפצי!" לא הספקנו לראות את כל הסרט... אני ראיתי את הסרט רק כדי לראות את ג´ק טובע...

Nagini Potter

New member
נכון../images/Emo182.gif

אני אישית בכלל לא רוצה להיות מנהלת..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה