אוף! למה עשיתי את זה לעצמי?!

אוף! למה עשיתי את זה לעצמי?!

או בעצם, למה היא עשתה את זה לעצמה???? אני אישית פיספסתי את הקישור שמראה את הלפני ואחרי של הפנים של טורי, ועכשיו כשהתעקשתי למצוא את הקישור ואכן מצאתי-אני ממש עצוב. בשבילה. זה רק מראה חיצוני, אבל לעזאזל!!!! איך היא הייתה אמיתית ומבוגרת בצורה הכי יפה שיש!!!!! ועכשיו-אוי ואבוי!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אנשים עושים שטויות??????

S m e l l y Cat

New member
נווו איפה זה לא מצאתי../images/Emo7.gif

שמישהו יביא לי לינק אני אכתוב לו פואמה

רעוּת

New member
תהני ../images/Emo140.gif

http://www.queerty.com/after-all-the-surgery-can-we-still-love-courtney-kim-and-tori-20090604/ ועכשיו הפואמה
. אמג, וקרה לי משו מאגניב היום
נסעתי לי לתומי בדרך הארוכה משכונת המצוקה של הילד שאני חונכת אל שכונת המצוקה שבה אני גרה, ואז היה לי את ספארק בשאפל של האמ.פי, והשעה היתה בדיוק 6:58 כשהיא שרה "6:58 אר יו שור וור מיי ספארק איז היר היר היררררררררר"
אז מה אם זה היה 6:58PM
אם זה היה בבוקר זה לא היה מגניב כי לא כיף להיות ערים בשעות כאלו, ואני יודעת כי אני חווה את זה על בשרי יותר מדי בזמן האחרון
.

S m e l l y Cat

New member
אני שמעתי בל וסבסטיאן באמצע הרחוב

זה בא מאיזה טייפ בחנות או משהו ניצחתי

זונגית

New member
המורה שלי לתנ"ך זיהה את מאד'ר ששרתי

בערב ביצוע קול ועכשיו אני צורבת לו את LE ואני אנסה לשכנע אותו לעשות לנו השמעה כיתתית עם מיטב השירים מהאלבום (הוא עשה לנו את זה עם פינק פלויד אז למה לא עם טורי?
) אם זה יקרה אז אין מה להגיד, הניצחון גורף

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

היתה לי מורה לאנגלית שתמיד השמיעה לנו ביטלס כי לא היה לה כוח ללמד
עכשיו אני מעבירה את המורשת הזאת לילדים שאני מלמדת
אבל לטורי עוד לא הגעתי, אני לא רוצה לצלק את נפשם. הכי רחוק היה אסף אבידן, וגם זה כי ביקשו
.

זונגית

New member
חחחחח

לנו השמיעו ביטלס רק פעם אחת בחטיבה בשיעור סיפרות. לימדו אותנו את imagine של ג'ון לנון אבל תרגמו את זה לעברית וזה יצא "דמו נא", בהתחלה הילדה שישבה לידי הייתה בטוחה שזה שם של דג =\ האמת שהביטלס התחילו טיפה לעצבן אותי כי חברה שלי ממש חופרת עליהם והם יותר מדיי שמחים לטעמי. חסרות לי הגניחות של טורי הצעקות והמילים החותכות (blood roses אהובי היקר
) בני כמה הילדים שאת מלמדת?

רעוּת

New member
אני לא כזה מקשיבה להם,

למרות שאחותי קצת טוחנת אותם ושמה דיסקים שלהם באוטו בכל הזדמנות
. אבל הם שמחים באופן חינני
ואני מלמדת ילדים ביסודי
עדיין אסור לקלקל אותם, זה לא מוסרי

זונגית

New member
חח כשמשעמם לי בלילה אני עושה

מסיבות השמעה של טורי בחדר שלי וכל פעם אני מכריחה מישוה אחר להצטרף. כשלאבא שלי יש זמן אז זה מגניב כי הוא גם חסין מפני טורי אבל היום אבא שלי לא יכל לבוא וממש רציתי להשמיע למישהו את מריאן לכן נאלצתי להכריח את אחותי הקטנה ביותר (בכתה ה') להצטרף אליי. אבל, טוב, היום הבנתי רישמית שהיא ממש סובלת. לפני שהצלחתי לשים פליי על השיר היא ברחה מהחדר וצרחה לאמא שלי שאני מציקה לה ולא נותנת לה לישון. האמת שהיא קיבלה ממש חרארא מטורי. מקווה שלא צילקתי אותה יותר מדי

רעוּת

New member
אמגגג את מצלקת את נפשה ../images/Emo16.gif

סתם, אני הייתי יותר גרועה, כשאחותי היתה בגיל הזה ואף קטנה יותר הייתי משמיעה לה אמינם או סתם מוזיקת MTV רועשת וחסרת פואנטה. מה, זאת היתה תקופת המרד שלי
. היא אומרת שגם הייתי סוגרת אותה בחדר עם זה

זונגית

New member
חח אז אני עדיין לא הגעתי לרמה שלך ../images/Emo3.gif

בנתיים הדבר היחידי שאני מנסה לעשות זה בסך הכל לחנך מוזיקלית את אחותי
כדי שתפסיק להשמיע לי את השירים המזוויעים שלה! גם ככה יש תופעת ערסייאדע בתיכון שלי ועכשיו כשהם השיגו רמקול שמתחבר לנגן מוזיקה הם משמיעים מזרחית בקולי קולות במסדרון ואני כמעט מתה במקום. זה מקום ציבורי! למה אני צריכה לשמוע מזרחית כשאני הולכת לשירותים?! למה אני צריכה לשמוע מזרחית כשאני פותחת אל התוקר?!
מה עשיתי רע שאני צריכה לשמוע את הזוועה הזו? אז יופי, אז אני משמיעה טורי, אני בטוחה שלא משנה כמה זה הרסני זה פחות הרסני ממזרחית או מהחרא שאחותי הקטנה כל הזמן שמה בפלא
יום אחד היא עוד תודה לי.

רעוּת

New member
אם זה מעודד אותך, בסוף חינכתי אותה ../images/Emo6.gif

כיום הילדה מקשיבה לאלאניס, פיונה, רג'ינה, רונה, שלומי, לאונרד כהן, ביטלס (טוב, זה כבר לא החינוך שלי
) וכו'. היא גדלה כלכך יפה |אילי| (ולמרות שהיא טוענת שהיא לא אוהבת טורי, שמעתי אותה מקשיבה לה בהחבא
כלומר, לא מעבירה שירים שלה כשהם עולים בשאפל
). ומזרחית זה נוראי. זה מעורר אצלי את רפלקס הבחילה
ואחסוך לך את משנתי הסנובית בעניין

זונגית

New member
חח אז אולי גם אני אצליח במסע החינוך שלי ../images/Emo8.gif

אני חושבת שבגדול אני מצליחה כי אחותי הקטנה פחות הפסיקה לשמוע אבבא וזה גם משהו מאוד משמח =]

ענבאך

New member
אני שמעתי את Cornflake girl במסעדה!

ועוד התלהבו, שמו אותו פעמיים ברצף בטעות

S m e l l y Cat

New member
זה לא כזה נורא, זה רק העיניים

אבל העיניים הן החלון לנשמההה אזז..... ואני אגיב לדבר המאגניב שלך כי שרשרת את זה אלי אז כנראה שאת רוצה, באמת מדהים !!! זה קורה לי מלא עם שירים נניח בשיר שרים "בננה" ואז אמא אומרת ברקע רוצה בננה יקירתי חמדתי? ואיזה ילד את חונכת?באיזו מסגרת? איזו חמודה את מכוונה שלא הכנסת אותו לדכאון בטעות אין לי רעיון לפואמה. אחר כך

רעוּת

New member
ילד עם חרדת נטישה ../images/Emo7.gif

איזה קארמה
מגיע לי
וזה במסגרת של "אולי יום אחד ארצה להתקבל לתואר שני בתחום אז אני מרגילה את עצמי לעבוד בחינם כבר מעכשיו"
. לפחות בפרח הם מרוויחים כסף
וגם יש להם ילדים נורמלים יותר

למעלה