אוף למה???????????

אוף למה???????????

האתר הזה משהו כל כך חשוב עבורי כל כך תומך כל כך עוזר כל כך מבין כל כך אמין אבל....... הצ`אט שלנו הפך לכל כך מכוער כל כך מעליב כל כך צבוע כל כך מעצבן ואני שואלת את עצמי למה?????????????????? למה כל מקום צריך לההרס על ידי האנשים בתוכו? אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווף אני באמת לא מבינה כבר

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדי (לגבי הצ`ט)

זה רק עניין של זמן... רק עוד קצת... אנחנו עובדים על זה כל הזמן, ויש כל מיני עיכובים, אבל זה הולך ומתקדם... כפי שהבטחנו שוב ושוב, כבר בקרוב יהיה לסהר צ`ט עצמאי, פרטי, וסגור. הצ`ט ישמש את האנשים הטובים של המשפחה, ומי שיורשה על-ידינו להצטרף, וכן לשיחות איתנו. מי שייפר את כללי ההתנהגות שם הרשאת הכניסה שלו תבוטל והוא לא יוכל להשתמש בצ`ט. אנשים רעים יש ויהיו, באינטרנט ומחוצה לו. אנחנו מקווים שבחר הצ`ט החדש של סהר כולנו נרגיש, סוף-סוף, בית נעים ובטוח.

לגבי הצט, ובכלל כל מה שקורה.

יש לי הרבה מה לאמר: 1-כמו באתר גיימס גריד, שהכניסה לאתר ולאפשרות לשוחח ולשחק, דורשת מתן איימייל אמיתי לבעל באתר, כדי לקבל סיסמת כניסה, כך יהיה בסהר בצט הפרטי. 2-נשמרים באתר כללי נימוס מדהימים, אנשים שהכרתי בצטים מתנהגים כמו סוטים, שם אנשים מתורבתים, כי האדמינים שם פעילים 24 שעות ביממה, וכל תלונה מתועדת, (ולא בעיה שם במכוון לשמור את השיחות), גורמת למעליב למצוא את עצמו מחוץ לאתר בלי שום חקירה בכלל. ומעליב זה אפילו מי שלא מגיב לפניות אליו,או לא מתנהג בכבוד, או מסרב לשחק מספר פעמים עם מישהו שפונה אליו. 3-בעקבות הנסיון המר, אני הייתי מציעה שמי שרוצה להכנס לצט הפרטי, יהיה עליו להיות תחילה אקטיבי באחד מהפורומים של סהר לפחות, ולשוחח באחת המשמרות עם אחד הסהרים, מי שלא מוצא לנכון שהם ראויים להכיר אותו, לא ראוי להשתמש בצט הפרטי שלהם, ואני מבינה את זה שחלק לא רוצים להחשף אבל יש דרכים לשוחח עם הסהרים לפחות כדי להתרשם שלא נפגע בעתיד, כמו שקרה לאחרונה. 4-הייתי מציעה מהנסיון המר, וכבר הערתי על זה בעבר, שהשיחות בכללי בצט, ישארו שיחות קלילות, לא עוד פלאשבקים, איומי התאבדות, עילפון וכו, לשם כך יהיה ניתן לדבר בפרטי עם מי שבקשר אישי עם אותו בן משפחה, ויהיה אפשר לנהל שיחות עם נציג/ת סהר שיהיה בצט. לא יתכן לאורך זמן שאדם שחווה פלאשבקים , יתמוטט בכללי לעיני כולם, וזו תהיה האוירה בצט כל הזמן , כי לאורך זמן יהיה לזה השפעה שלילית על שאר בני משפחת סהר, כמו שקרה ללא מעט מהותיקים. 5-יש לי בקשה תחינה, מה שאתם רק רוצים, אני פונה לאנשים בעלי רוע הלב , וחסרי הנשמה, שהרצון שלהם לעשות נסיונות פסיכולוגים על אנשים כאב עצום עצום במשפחה שהוקמה, יש המון אתרים ברשת שיקבלו אותכם בברכה, תניחו למקום המיוחד הזה שהוקם כאן, כי אני אישית כבר נשרפתי, ולא מעט פה סבלו קשות, ואני מדברת על כל התקופה מיום הקמת הפורום, לא דווקא רק השבוע. 6-יש לי בקשה לכל בני המשפחה, לרבות לרחל-נשמה אחרי לילה שלם חסר מנוחה, אסור לנו להפוך היום חשדניים כי זה רק אינטרנט, כי הנזק כלפינו יהיה עצום. אני חיה בחיי הרגילים מכורח הנסיבות בהמון חשדנות, ולצערי הסיבה יותר מידי מוצדקת, אבל חשדנות היתר מוצדקת ככל שתהיה הביאה אותי לטיפול פסיכאטרי עם חוסר יכולת לחיות ולשמור על שפיות לבד. חזרתי היום להאמין בכולם, עם מנגנוני זהירות הולכים ופוחתים, כי אחרת לא ניתן לנהל חיים, עם כל הסיכונים.ואני בוחרת גם בצט שאני מבלה בו הרבה, לקחת את הסיכונים על ידי חשיפה מלאה שלי, של ביתי והטלפון, ויצירת חוג חברים אמין שכבר לא רק וירטואלי , כדי שישמרו עלי מרוע. אני עדיין מאמינה למרות הכאב שלי מאוד לאחרונה, שאינטרנט זה לא רק מסך, וכן אמצע מהרשת המכאיבה, כמו מהחיים הרעים ידידים/ות. ואל תשכחו לעולם , אני אוהבת אותכם, אוהבת את המשפחה, ואני לצערי /לשמחתי לא כותבת מה שאני לא מרגישה. רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תודה על הרעיונות

נתחשב בהחלט בדבריך בעת התווית כללי הצ`ט.

אנני

New member
את כל כך צודקת

ומה שאת אומרת בעצם זה שבמקום בו סהר נמצאים יש הרגשה של עזרה, תמיכה ואמינות. הבעיה היא ב``צ`אט שלנו``, יש לדעתי טעות אופטית. אומנם רוב המשתתפים בו הם ממשפחת סהר אבל הבנתי כי ה``כותרת`` עזרה נפשית`` מושכת אל צ`אט ללא מחוייבויות מיוחדות אנשים חיצוניים טובים וגם פחות טובים. הבנתי שללא נוכחות של סהר הצ`אט הופך למיקרו-חברה בו ניתן להפתח, לשתף, לכאוב, לצחוק, לפתח מערכות יחסים עם אנשים טובים, ולהפגע מאנשים שבאו לשם עם כוונות זדוניות, כמו בכל מקום אחר, וירטואלי או לא, רק שפה אני, כמשתתפת בצ`אט פתוח ``עזרה נפשית`` אני מודיעה שיכול להיות שאני פגיעה וחשופה והופכת מטרה קלה לזדונים. וכאן הגעתי למסקנה, עדי, שלא כולם זדוניים, הרוב הם אנשים טובים ותמימיים אך עדיין החשש להפגע קיים. לדעתי סהר הבינו את הסכנה שיש בצ`אט פתוח לפני הרבה, הרבה זמן ולכן לא יכלו לתת את חסותם עוד. אני שמחה לשמוע כי סהר מחפשים פתרון לצורך האמיתי של קיום צ`אט מוגן כאשר ניתן לנו תמיד את האפשרות לנסות את מזלנו בצ`אט הפתוח. אני מעוד מבינה אותך, אנני

למעלה