אוף! מה לעשות???

יובל16

New member
אוף! מה לעשות???

אין לי מושג מה לעשות... יש אחד ממש חמוד בשיכבה שלי (כן כן... אני עדין בתיכון). אני ממש משתדל לא לחשוב עליו כי אני אתאהב ואני לא רוצה שזה יקרה כי אין מצב שהוא יחשוב עלי... גם לא בטוח שהוא הומו... אז אני לא יודע מה לעשות... כאילו, אני בחיים לא אדבר איתו כי אני מתבייש... וכולם פעם שאני לידו אני צועק ומנסה למשוך תשומת לב... מה לעשות?

לירוי25

New member
מה לעשות? לעשות!

קודם כל תנשום, למה אתה מתחיל להיות סגול מרוב לחץ. תרגע, תיהיה טבעי. הייתי במצב דומה כשהייתי בתיכון בגיל 18 כך שאני מבין על מה אתה מדבר. לצעוק לידו? מה זה שוק?? למשוך את תשומת ליבו לא אומרת להפחיד אותו. תנסה לתפוס את המבט שלו, לחייך בנימוס (חיוך מ נ ו מ ס !!!), להחליף מילה ליד הברזיה או משהו. רוב הסיכוים שהוא סטרייט אבל אף פעם אי אפשר לדעת. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותעדכן!!

תבוא אליו

ותתחיל *להשתפשף* לו על הרגל, כמו כלב חרמן כזה. עובד אצלי
מר מומין שצוחק כמובן, אל תכתוב מחר שעכשיו מסלקים אותך בגלל זה מהבצפר

MARMELAD

New member
אפשר למשוך תשומת ../images/Emo23.gif גם...

בפשוט להבליט את מה שטוב אצלך. האם היתרון היחיד שלך הוא שאתה מסוגל לצעוק...? לא נראה לי. מנסיוני - משיכה מבוססת על רצון של א´ להתקרב לב´ בגלל שלב´ יש תכונות מסויימות שא´ היה רוצה להרגיש גם. בגלל זה רובנו מחפשים מישהו חתיך בעל בטחון עצמי חכם וכו´... אז אתה צריך לנסות להבליט את הדברים בך שיגרמו לאחרים לרצות להתקרב אליך, במקום להשקיע אנרגיות בלנסות להתקרב אל האחרים מתוך עמדת נחיתות. אני יודע בוודאות שבטחון עצמי היא אחת התכונות הכי מושכות.. יש לך?

יובל16

New member
ביטחון עצמי... ../images/Emo7.gif

טוב, אז הפיתרון של כולכם היה להתקרב... הקטע שאני מפחד להתקרב. לא שאני מפחד מהמילה "לא", אני יודע שיש סיכוי שזו תהיה התוצאה. אני מפחד להתקרב כי אין לי מושג מה לעשות. חוץ מזה יש מלא אנשים בביצ´פר שלי אז יסתכלו ויתחילו לדבר... מה שממש לא בראש לשי שיקרה. אני רוצה לעבור את התיכון בשקט וזהו. אין לי שום כוונה לרוץ בביצ´פר ולצעוק "אני הומו אני הומו"... ואני יודע שתגידו "שים זין", אבל אני לא יכול לשים זין כי אני נמצא בביצ´פר ממש הרבה (50 שעות בשבוע...) אז אני צריך שיהיה לי בסדר שם... חוץ מזה, מה אם הוא בכלל לא הומו... אז זה יהיה ממש פדיחה! כאילו, אז ממש אני לא ארצה ללכת לביצ´פר! אז אין לי ממש מה לעשות, אני לא רוצה לחייך אליו כי הוא יחשוב שאני מטומטם וכל פעם שאני לידו אני רוצה שהוא יסתכל אלי. אבל הוא לא, אז אני מנסה לגרום לא שיסתכל... אוף! למה אני חייב להיות תקוע ככה! אני שונא את זה... נראה לי שאני אשכח ממנו. ככה יהי קל לי וגם לו... אז בכל אופן, תודה על העזרה...

MARMELAD

New member
תשמע יובל ידידי....

קח את הטיפים שנתתי לך בתור טיפ לחיים בכלל. זה לא משנה אם אתה רוצה להתחיל עם בחור זה או אחר או אם אתה רוצה להיות מקובל או אם אתה רוצה שיתחילו איתך.. ככל שתדגיש יותר ותוציא את הטוב שבך יהיה לאנשים רצון להתקרב אליך. ושתבין, זה בכלל לא קשור ל"לצאת מהארון"... אני דווקא חושב שבתקופת בי"ס זה לא הרעיון הכי טוב בעולם לצאת. עדיף לשמור את זה לאח"כ.. בכל מקרה, בהצלחה.

e_male

New member
הנה הפתרון: מבחן המשיכה

טוב אז זה קורה לא רק לך אלא לרבים וטובים. בא לו ההוא החמוד הזה מהשכבה ששמת עליו עין וכל פעם שהוא עובר לידך במסדרון או יושב לידך בכיתה אתה מת לדעת אם הוא גם בקטע. מה עושים? יש פתרון, והוא יותר פשוט ממה שחשבת. אתה הרי מכיר טוב את השיטה הכי פשוטה להעביר אינפורמציה בתיכון? נכון - פתקים. אז ככה תעשה. כך לך פתק, נניח ששמך יובל. כתוב על הפתק: "תגידי, את חושבת שיובל בקטע של בנים?". דאג שהפתק הזה לא יהיה מזוהה עם כתב ידך. בצבע אחר כתוב מתחת ובסגנון אחר "אולי." שים אותו כך ש"ינוח" על תיקו של מי שאתה רוצה לדעת עליו, או אם אתה יכול נניח שים אותו במקום אסטרטגי אחר שאתה יודע שרק הוא עתיד למצוא אותו. עשית את צעד א´. הבחור עכשיו יידע שאתה בסימן שאלה. הוא עשוי אפילו לשאול אותך מה שלא סביר. גם לא סביר שהוא יפיץ את זה הלאה אם הוא בקטע וגם אם הוא לא. וחוצמזה זה הרי שמועה של שתי בנות שאתה יכול להכחיש. ואם הוא יבוא להראות לך את הפתק - זה הזמן לדבר איתו! אבל הנה בא שלב ב´. קוראים לו: עיניים. אם הוא מעונין בך, ועוד אחרי הפתק, תהיה בטוח שהמבט שלכם בעיניים יסגיר את זסה אחד לשני. תחפש לראות מה משדרות לך העיניים שלו. עכשיו אתה אומר: טוב לא נראה לי שיש לי אומץ לזה / או שזה יעבוד במקרה שלי אז הנה תוכנית ב´: פתח אתר דואר באינטרנט. כתוב על דף "יש לי משהו חשוב להגיד לך". שים אצלו בתיק וכו. הוא יסתקרן ויצור איתך קשר לאימייל. אל תספר כלום על מי אתה. רק תשאל אם הוא בקטע. אם לא, הוא לעולם לא יידע מי דיבר איתו. אם כן, תתחיל לחשוף את זהותך לאט לאט, שאל אותו מי הוא חושב שזה יכול להיות.. בקיצר, זה קל פשוט וחסר סיכונים בשתי הדרכים. זהו. בהצלחיישן!

.m

New member
e_male יקירי,

האם באמת היית עונה לשאלות על נטייתך המינית באי-מייל אלמוני?

MARMELAD

New member
אני לא הייתי בוחר שיטה הזאת

אני באופן אישי ממש לא אוהב לנהל שיחות עם אנשים אנונימיים - מי שרוצה להגיד לי משהו או לשאול אותי שאלות צריך להציג את עצמו. כלומר, גם אם זה באינטרנט שבו כולנו וירטואלים בצורה זו או אחרת, אני יודע עליך מה שאתה יודע עליי. אבל אם אתה היית יודע מי אני ואני לא הייתי יודע מי אתה - שום שיחה בינינו לא הייתה מתקיימת...

ממש ממש לא!! ../images/Emo31.gif

מרמלד צודק, למה שהוא יחשוף את הנטיות שלו בפני אדם שאולי רוצה להרע לו? גם אני לא הייתי עונה למייל אנונימי! זה לא עניינו של אף אחד עם מי אני הולך לישון בלילה!! ולגבי הקטע עם הפתק - אותו הדבר. יותר פשוט זה לשאול ידידה קרובה שלו שאולי תוכל לשדך בינכם אבל הכי בטוח זה לחפש קשר עין. אל תשכח שבגילך הלא ממש מבוגר לא הרבה אנשים עדיין יודעים מה הם רוצים שלא לדבר על איך הם רוצים להשיג או איך משיגים את מה שהם רוצים. לדעתי הכי פשוט זה לרדת מהענין ולחפש עץ יותר קל לטיפוס. בהצלחה בכל מקרה!!

MARMELAD

New member
אבל אימייל.....

הרפתקנות זה בסדר, אבל לעולם לא מציעים למישהו אחר לעשות דברים הרפתקניים כדי לראות מה יקרה...! (ואת זה למדתי אחרי ששיכנעתי חברה ממש טובה שלי לעשות כמה דברים מזעזעים בכיתה י´ כדי להשיג גבררררר ומאז היא לא מדברת איתי - טוב, להגיע לבי"ס בחולצה שקופה ולרוץ בין הממטרות זה באמת לא עובד.. אבל ההרפתקנות...!)

אוקיי, תקשיב

טוב אולי אני אחזור על דברים של כמה אנשים, אבל אני חושב שזה יהיה רק לטובה. גם אני הייתי במצב שלך, ומניסיון אהבה ממבט ראשון שאתה לא מממש פשוט נמוגה ואתה מתחיל להתרגל. כן זה כיף להתאהב, ביחוד בגיל תיכון אבל אם אתה רוצה לעשות משהו בנידון אתה חייב לברר קודם אם הבחור הוא גיי, כי יציאה מהארון בגיל תיכון יכולה להיות מאוד לא נעימה (כפי שאפילו אתה אמרת). ניתן לעשות זאת בכמה דרכים, חלק מהן הוצאו פה, אבל לדעתי הדרך הטובה ביותר זה להסתכל על מה שהבחור משדר. בדר"כ לאדם קשה לשלוט במה שהוא משדר לסביבה, כך שניתן לקלוט ממנו משהו. אחת הדרכים המרכזיות הן בעיניים (ואתה יכול להסתכל במאמר הפורום העל הגיידר, בקטע של עיניים שהוא הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שבדקתי בוודאות). הבעייה היא שהרבה פעמים לא ניתן לקבוע בוודאות, ואם אתה לא מסוגל להתקרב אליו ולפתח איתו שיחה בלי להרגיש דפיקות לב ולהיות מבולבל, אני פשוט אציע לך: הנח לזה. סביר להניח שאפילו אם הוא גיי שניכם לא בשלים לקשר, ושניכם לא בשלים להשלכות שעשויות להיות לכזה קשר עליכם. מקווה שתעבור את זה בקלות, נצח.

**שניצל**

New member
זה יבוא לבד (חובה לקרוא!!!)../images/Emo124.gif

הסיפור שלך לא כל כך רחוק משלי... אני בגיל שלך בערך.. והיה איזה ילד חתיך בשכבה שלי.. קודם כל התחלתי לדבר איתו מתי שנפגשנו עם כל החברה.. ובאינטרנט (איי סי קיו) וגלשנו לנושאים של הומאים.. תוך פחות מחודש היינו עושים סייברים בנט בהתחלה זה היה נורא מוזר אבל התרגלנו ונורא נהננו. יום לפני תחילת הלימודים קבעתי איתו בשירותים של ב"ס.. לא היה כלום .. אבל יום אחד.. לפני חודש בערך.. הלכנו לסרט (אמריקן פאי 2) ולקראת סוף הסרט הוא שלח את היד שלו לכיוון של ה*** שלי..ולהיפך.. וכל החברה שלנו יושבים לידנו ולא שמו לב... כל אחד חזר לבית שלו .. ובערך באמצע הסדרה "הכי גאים שיש" הרמתי לו טלפון.. הוא אמר שהוא ניסה לתפוס אותי בפלאפון ולא הצליח.. התחלנו לדבר על מה שהיה בקולנוע.. בערך שעתיים.!!! כל כך נהנתי.... והצעתי לו לבוא אליי במונית..והוא בא!! בהתחלה הוא ישב על הכסא במחשב ואני על המיטה.. קראתי לו.. והוא כיבה את האור.. ובא לשבת לידי.. ואת ההמשך תבינו לבד.... מה שאני יכול להגיד זה שאת הלילה הזה אני בחיים לא אשכח.... אל תדאג יובל , תתחיל לדבר איתו איכשהו והכל יבוא לבד כי סך הכל גם אם הוא סטרייט... אין בן אדם שלא רוצה להתנסות.. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

Zan-Zan

New member
אחח שניצל שלי...

אני גם לא שוכח את הלילה המדהים הזה אליק

למעלה