אוף, מישהי/ו יכולה להסביר לי את העונה השישית?

אלב85

New member
אוף, מישהי/ו יכולה להסביר לי את העונה השישית?

אם זה לא שודר במלואו בארץ ואסור בפורום - אז במסרים.. זה פשוט משגע אותי!!

limors2

Active member
מותר בפורום,רק צריך לסמן
בנושא ההודעה.

איזה הסברים את צריכה?

אלב85

New member
פשוט מה קורה שם באופן כללי

למה רצו להרוג את הדוקטור?
איך ריבר סונג הילדה עזרה להם בזה? מה, כי הם יכלו להכניס אותה ורק אותה לחליפת חלל (?), אז הם היו חייבים לחטוף אותה מילדות ו.. מה?

מה הקטע של העונה?

ailag

New member
עונה שישית

באיזו רמת פירוט?

קודם כל, בעונה 6 יש שאלות שלא נענו, כמו גם בעונה 5 (אנחנו עדיין לא יודעים לגמרי את הסיפור של הסיילנס, לא יודעים מה יקרה בשדות טרנזלור, לא יודעים למה הטארדיס התפוצצה ב5..) ומופאט גם דיבר על זה שלא צריך לדעת כל דבר כדי ליהנות מסיפור.

מלודי פונד נחטפה על-ידי מסדר הדממה (סיילנס) כי חשבו שהיא יכולה להוות נשק טוב נגד הדוקטור. אני משערת שזה כי היא אדונית זמן בחלקה ובגלל שהיא יכולה להתקרב אליו. גידלו אותה להיות פסיכופטית עם אובססיה אליו וספציפית להרוג אותו. אימנו אותה על חליפת האסטרונאוט, שהדממה קידמו את עניין הנחיתה על הירח כדי שיהיו להם האמצעים לעשות חליפה כזאת. מלודי הצליחה לברוח מהחליפה - יתכן שבעצמה, יתכן שנתנו לה כדי שתהיה באשליה שיש לה שליטה על החיים שלה. כעבור כמה זמן היא עמדה למות ממחלה ועברה התחדשות (היא ידעה שזה יקרה אז או שלימדו אותה על זה או שזו לא פעם ראשונה) בסוף פרק 2.

היא איכשהו הגיעה לאנגליה וקפצה 20+ שנה קדימה, לא ברור איך. לא ברור אם אי פעם יתייחסו לזה. היא גדלה עם איימי ורורי כחברים.

ב let's kill hitler היא ממשיכה להיות פסיכופטית ומנסה להרוג את הדוקטור. על פניו נראה שהסיפור פשוט - אימנו אותה להרוג, היא הורגת, היא עוברת מהפך (בגלל מה שהוא אומר וזה שהיא מגלה שאליה התייחסו בשם "ריבר סונג") ונהיית אדם טוב ומחזירה אותו לחיים. זה הסיפור *על פניו*.

(היא נשארת פסיכופטית עם אובססיה אליו :) )

בסוף closing time אנחנו מגלים שבעצם הדממה כל הזמן תכננו את זה כך, והם חוטפים אותה מהאוניברסיטה כדי שהפעם באמת תהרוג אותו.

למה דוקא היא בחליפת האסטרונאוט? למה לא למשל קובריאן או סתם מישהו שאין בעיה להפטר ממנו? לא ברור, ולא ברור אם יסבירו אי פעם. אולי משהו בה גורם לחליפה להסתדר איתה ולאחרים לא.

וסוף פרק 13 די מסביר את עצמו..

חוץ מזה תצטרכי לשאול עוד שאלות כדי שנמקד, יש הרבה תכנים שונים בעונה...

אלב85

New member
אה, או קיי

חשבתי שהיו דברים שלא הבנתי, אבל זאת פשוט עונה לא ברורה.. מופאט, נא להתאפס!

אלב85

New member
רגע, לא, עוד פעם הסתבכתי.

קבורקיאן והנזירים חסרי הראש והצבא בדימון'ס ראן - כולם עבדו בשביל הסיילנס?

ותודה על התשובות.

ailag

New member
-=-

קובאריאן - כן (ר' מה שהיא אומרת כשהאיידרייב שלה גם מגיע לעומס יתר ומתחיל לחשמל אותה, שזה הסיפור הנדוש של "אבל עבדתי איתכם, חייזרים, למה אתם נוטשים אותי" שהיה עם האדיפוז והסייבר קינג ומליון דברים אחרים. אגב. לא קשור.)

הנזירים והצבא - כן, אם כי הנזירים בטח לא תחתם אלא במקביל כי הם כלים מדי בשביל לקבל פקודות. כשיהיה לי זמן אחטט קצת ב GOOD MAN GOES TO WAR, בטח יש עוד פרטים על מה בדיוק הקשר ביניהם בנאומים של קולונל רנאווי. או שתחפשי ב tardis wikia ספציפית אותם.. (יותר בלגן לחפש שם "מה נסגר עם עונה 6" אבל לחפש "מה בדיוק טיב הקשר בין הנזירים לסיילנס", כלומר לחפש את הנזירים שם, יניב יותר מידע משרצית אי פעם לדעת)

ailag

New member
ויש שם יותר פרטים משאי פעם רצית לדעת

הם פחות או יותר מחשיבים את דוקטור הו, טורצ'ווד, שרה ג'יין, וכל או רוב הספרים וסיפורי האודיו בתור קנון - ומאגדים עובדות מכולם. את כל פעם מוצאת שם איזה פרט מפתיע ואז מגלה שהוא מבוסס רק על איזה תסכית לרדיו של הדוקטור השמיני.

ailag

New member
אגב, יש את עונה 6 ב HOT VOD

מתי אפשר להפסיק לסמן ספוילרים?

לא שמשנה לי, סתם יוצא שמסמנים ספוילר על כל הודעה.

יש לסמן ספוילרים לפרקים שעדיין לא שודרו.

מה ששודר, לא מחוייב בסימן
.
אנא הקפידו!

והפרק 608 משודר היום בלילה.

אני מבקשת להקפיד לכתוב הודעות עם סימון ספוילר כראוי עד שיסתיים הפרק ב-23:00.

למעלה