אוף, ממש הסתבכתי עם פולניות, הצילו!

*שיר

New member
אוף, ממש הסתבכתי עם פולניות, הצילו! ../images/Emo28.gif

אז ככה, אתן זוכרות שאתמול סיפרתי לכן שאני הולכת למעצבת עם חברה א´ בעלת טעם טוב, אך אני חושבת שחברה ב´ נעלבת? אז עכשיו דיברתי עם חברה א´ על ללכת לעשות שופינג לנעליים והיא שאלה אותי למה שאני לא אקח את ב´ איתי, כי נראה לה שהיא נעלבת. אוף, נו, די כבר.
עכשיו גם חברה א´ מרגישה לא נעים שהיא הולכת איתי כל הזמן וב´ לא. הצילו!!!

אתי@

New member
זה יהיה ממש מבעס אם תקחי אותה לחפש

נעליים? זה רק נעלים, לא סיפור רציני מידי ואם תקחי אותה תתני לה הרגשה שאת משתפת אותה... וגם תמנעי אי נוחות מהחברה שאת כן רוצה שתבוא. מה את אומרת?

*שיר

New member
אני אומרת שזה כבר מוציא לי את הכיף ../images/Emo5.gif

מללכת איתה... אני יודעת שנעליים זה לא סיפור גדול, אבל אני רוצה משהו מיוחד והיא די מרובעת בטעם שלה, והיא גם לא אוהבת סנדלים ואני רוצה סנדלים... אה, אטולי אני אלך בכיוון הזה?! אני אשאל אותה אם היא רוצה לעזור לי לקנות סנדלים, ואז היא בטח לא תרצה.... הה!!

אתי@

New member
אני לא מבינה... אתן הולכות לקנות לך

מה שא-ת רוצה או מה שהיא רוצה??? מה זה השטויות האלה??? הולכים ביחד בשביל הכיף, לא בשביל שהיא תנהל לך את החתונה...

אתי@

New member
סליחה אם נשמעתי תוקפנית, פשוט זה

מסוג הדברים שאני מ-מ-ש לא מבינה...

*שיר

New member
מה, אין לך חברות/משפחה פולניות?

כנראה שלא, מזלך....

אני מסכימה עם אתי, אבל גם יודעת

שיש חברות פולניות. הדרך הכי טובה לטפל בזה היא לקחת צד טוב וצד רע: להגיד שהולכים לחפש נעליים - סנדילם, לההגדיר לפני שהולכים מה את מחפשת ולתאר את זה כאילו זה החלום שלך מאז שהיית ילדה קטנה - לעבוד על הרגשות הפולניים.... מצד שני אפשר להגיד שהולכים לעשות סיבוב, ולראות מה יש לחנויות להציע, בלי להתחייב. ואז אפשר ללכת עם החברה עם הטעם הטוב יותר בפעם הבאה. כך אף אחד לא נפגע חוץ ממך שהולכת לבזבז זמן פעמיים - אבל אין דבר מושלם בחיים. (חוץ מצביקה...)

*שיר

New member
יעל, רעיון מצוין ואפילו עשיתי אותו! ../images/Emo25.gif

גם החתן שלי, המכיר-נפש-אדם והחברותי-הרבה-יותר-ממני, עשה לי שיחת מוטיבציה ואמר שאני חייבת להתפשר ולהשקיע אנרגיה בעניין הזה . אז דיברתי איתה אתמול, וקבענו שנלך היום לראות קצת נעליים ואולי לראות גם בגדים בשבילה לחתונה (וככה גם אני יוצאת חברה טובה) בכל מקרה, סיפרתי לה שהפנטזיה שלי זה סנדלים אדומים (ו
לאתי) היא כמובן הזדעזעה חמש דקות מהרעיון, אבל אחר כך הפנימה שזה מה שאני רוצה... בקיצור, נראה לי שזה יהיה בסדר. ותודה לכולכן

הילית*

New member
גם אני חושבת כך

גם ב´ רוצה להיות איתך בבחירות הקטנות שלך. אז יאלה תני לה את התענוג בענייני נעלים (שזה חלק יותר שולי). ככה נראה לי !

למעלה