אוף מרגיז

itstzar

New member
אוף מרגיז

במקרה היום מרוב שיעמום החלטתי לעלעל ב"פנאי פלוס" ולקראת הסוף יש מדור שנקרא "טרקיז" פעם באמת דיברו במדור הזה על star trek אבל מה, לא רק שלא מוזכרת המילה סטאר טרק בכלל, כתבו שם על כל הסרטים וההמשכים שיוצאים ספיידמן, שליחות קטלנית, מלחמת הכוכבים ושום מילה על על סטאר טרק והסרט העשירי, אפילו לא במילה התרגזתי

Bajoran Preist

New member
Wait one second!

אני עוקב אחרי מדור טרקיז כבר מלא זמן, וגם אני הייתי רוצה שייכתב בו יותר על סטאר-טרק, אבל האמת המרה היא שפנאי פלוס היא מן סוג כזה של עיתון שכתיבה רצופה על סטאר-טרק לא תתקבל בו בקלות. בכל מקרה, הכותב של המדור כתב במסגרת פנאי פלוס כתבות על וויאג´ר ואנטרפרייז כאשר אלו עלו על האקרנים השנה, ומדי פעם בפעם עולים נושאים מעניינים נוספים. בכל מקרה, יש להודות על קיום המדור ולקוות להופעתו בצורה תדירה יותר. אגב, וזאת המלצה חמה, אלי הרשטיין(כותב טרקיז) עורך אתר באינטרנט שנעשה בהתנדבות ועוסק בנושאים מדע בדיוני, פנטסיה וקומיקס. אתר ממש טוב. יש שם אגף של מסע בין כוכבים וכתבות ממש טובות. אגב, גם לי יש שם כתבה בנושא סדרת קומיקס, אקס-פורס, אתה מוזמן לקרוא. כנסו לאתר!

itstzar

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב

אין לי שום בעיה עם עצם הכתיבה ועם התוכן, פשוט השם טיפה מטעה, ואני כן זוכר תקופה שהמדור היה יותר קבוע, ויותר מתאים לכותרת שלו, זה הכל

Esmena

New member
עיתון מיותר ותפל, כתוב בצורה

מתקתקת- מבחילה. טרקיז הוא מדור די חביב, אבל סובל מכל הבעיות של העיתון. בעבר, כתבו שם יותר על סטאר טרק, ועכשיו כבר די הרבה זמן שזה מדור מד"ב כללי- שלדעתי הטעות הגדולה שלו היא מיינסטרמיותו הרבה. למה לכתוב על סטאר וורס, הארי פוטר וטומב ריידר? העיתון לא מלא בכך בכל מיקרה? וטומב ריידר? אז יש שם אלמנטים, למה להוציא למד"ב שם של זבל שובר קופות?

Esmena

New member
אתה אומר את זה בתור הסגן עורך של

רייטינג?
(עזוב,כבר פרשתי מזה).

Bufreak

New member
הוא הזכיר קצת את הסרט העשירי...

וגם אני הייתי יותר משמח לקרוא עוד על STARTREK יותר... (יושמד המושג :"מסע בין כוכבים"!!!

G.O.D

New member
יש בעיה של שוק ויחצנו"ת

בארץ בגלל כל הבאלגנים שלנו יש בעיה של מיסוד הטראק והרחבת הפעילויות. לכן מגזאזין כמו פנאי פלוס לא יכל להרשות לעצמו לכתוב יותר מידי על נושא שלא בהכרח מדבר לכלל קוראיו. בגדול הם משתדלים... (למרות שעל האיכותל ניתן להתווכח)...

n i v1

New member
פנאי פלוס

זה עיתון גרוע מהבסיס הוא גרסה מקומית לגיא פינס, ששם דגש על כסף ועל יופי, אומר לאנשים איך צריך להתלבש כדי להיראות טוב והולך למסיבות כדי לצלם את הסלבריטי האנלפבטים. עכשיו אחרי שהסכמנו על זה, טרקיז הוא גם מדור גרוע אבל היחידי שקיים. נחמד לקבל קצת מידע אבל עדיף להיכנס לISF.CO.IL לפחות הוא מתעדכן מידי יום ולא מזניח את הטרק

למעלה